Публикувано на 14.03.2018 / 12:38

ВЕНДЕТАТА СРЕЩУ ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗАЩО ЦАЦАРОВ & ДАНС ОПРАСКА ГАТЕВ!

ГЕОРГИ ГАТЕВАФЕРА публикува редица разследвания по безпрецедентното гилотиране на заместник –председателя на Бюрото за контрол върху СРС – блестящият юрист Георги Гатев. Няма да ги изреждаме, който иска да си ги припомни да напише „Георги Гатев“ в търсачката на АФЕРА  и ще може да се увери, че от първия ден на това мръсно мероприятие, извършено от прокуратурата в съдружие със слугинската  на премиера Борисов ДАНС, в прав текст сме написали истината, такава, каквато никой друг не смееше да произнесе.

Ето е скалпелната дисекция на „аферата Георги Гатев“ без маска, грим и финтифлюшки:

1. Внезапно един прекрасен ден ДАНС излиза с официално съобщение, че се отнема допуска за класифицирана информация на заместник – председателя на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев. С официалния съпорт на прокуратурата.

2. Бюрото е единствената институция у нас, която вади на показ безобразията, вършени със СРС от страна на службите, респективно на прокуратурата.

3. Подробни мотиви за отнемането на допуска за класифицирана информация на Георги Гатев от страна на ДАНС няма. Всичко е потулено под шапката на грифа „класифицирана информация“. /Впрочем, въпреки че не е по темата – така потулена остава и истината по делата на бившия шеф на разузнаването Кирчо Киров, тъй като са секретни. И остава на публиката да се поднасят единствено „тезите“ на прокуратура и съд и за тази тотална вендета/.

4. ДАНС имат в началото кратък срок, в който могат да отменят своето решение за отнемането на допуска на Гатев. Не го правят.

5. Важно е да бъде уточнено, че ДАНС е служба на подчинение на премиера Бойко Борисов, а прокуратурата на Цацаров. Обществена тайна е с кого е свързван Цацаров и това е Делян Пеевски. Обществена тайна е с кого е тясно свързван Пеевски и това е Бойко Борисов.

В първоначалния етап на избухналия скандал с отнемането на допуска на Гатев до класифицирана информация, прокуратурата мълчи.

6. На предизвиканато изслушване в парламента на председателя на Бюрото за контрол върху СРС лично главният прокурор Сотир Цацаров обаче преминава в явна атака, както срещу Бойко Рашков, така и заставайки на амбразурата да спасява действията на ДАНС. От самото изслушване нищо не произлиза, тъй като самите „аргументи“ и „мотиви“ по отнемане на допуска за класифицирана информация на Гатев са „класифицирана информация“ и БЕЗУМИЕТО ИМ по никакъв начин ЗАСЕГА не излиза на показ.

7.  Атаката срещу Гатев и Бойко Рашков е ярка в издания, подчинени на Пеевски.

8. Гатев обжалва решението за отнемане на допуска за класифицирана информация във ВАС. Там „случайния“ избор на съдебен състав, който гледа делото е тотално случаен и без никаква изненада ВКС потвърждава отнемането на допуска. Делото също е „секретно“, по него няма публикувани мотиви, тъй като става дума за класифицирана информация.

9. Онези, които са РЕЖИСИРАЛИ МРЪСНОТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЯ СРЕЩУ ГЕОРГИ ГАТЕВ, БОЙКО РАШКОВ И РЕСПЕКТИВНО СРЕЩУ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС, на практика постигат целта си – благодарение на завесата „класифицирана информация“ у обществото да остане вкуса, че Гатев е вършел нещо нередно, а Бюрото не е цвете за мирисане. ПРОПУСНАЛИ СА ОБАЧЕ НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО!

10. НАЙ –СЪЩЕСТВЕНОТО Е: СПРАВКИТЕ НА ДАНС ПО КОИТО Е ОТНЕТ ДОПУСКА ЗА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА ГЕОРГИ ГАТЕВ!

Това са 4 „справки“. Една от друга копи-пейст. Ако можехме щяхме да поставим тези „справки“ в 1000001 кавички. Подписани са от … „младши инспектор“ с женско име, която очевидно е била набутана да изсмуче от пръстите си „доводи“ за отнемане на допуска за класифицирана информация и да подпише тези документи, наречени „справки“, които са достойни за пошло, некадърно четиво, написано от най-некадърния жълтакаво – фекален сайт, за който се сетите. Впрочем, вътре в „справките“ дори сама ДАНС се позовава на … ЖЪЛТ САЙТ.

Шефовете на „младшата инспекторка“ очевидно я набутват тя да подпише, за да не си сложат подписите те върху пасквила, наречен документ на ДАНС, с който се отнема допуск до класифицирана информация.

В Т.НАР. „СПРАВКИ“ НА ДАНС фигурират скалъпени „факти“ придружени с думичките „вероятно“, „може би“, и прочие условности, забележете!!! – свързани и с ФИАСКОТО НА ПРОКУРАТУРАТА – тъпнята, наречена „делото с варненския съдия Светлозар Георгиев“, който бе задържан след прокурорска акция и в последствие напълно оневинен.

АФЕРА вече обеща на читателите си, че ще ОСВЕТИ тези така наречени „справки“ и ще го направи – пък нека ни вкарат в затвора заради издаване на „държавна тайна“. Нека обществото види как се смачкват хора и ПОРЪЧКОВО СЕ ОТСТРАНЯВАТ НЕУДОБНИ ЗА ВЛАСТТА С ИДИОТСКИ И КРЕТЕНСКИ, МАХЛЕНСКИ „СПРАВКИ“ НА ДАНС, КОИТО КРИЯТ БЕЗОБРАЗИЕТО СИ ЗАД ГРИФА „ДЪРЖАВНА ТАЙНА“!

11. Георги Гатев подава жалба в Съда в Страсбург. Предвид институционалното и съдебно безумие приложено срещу него – резулатът от делото там отсега е ясен – държавата ще бъде осъдена.

12. СЕГА ЕТО КОЕ ОСТАНА СКРИТО ЗАД КУЛИСИТЕ!:

АФЕРА единствена писа още в началото на скандала, че на практика с „опраскването“ на Георги Гатев, Пеевски застана срещу Ахмед Доган. ОБАЧЕ! Сега уточняваме: нататък по „аферата Георги Гатев“ Доган не посмя да гъкне срещу Пеевски. Защо? Отговорът е същият, както със ситуацията около коледното му слово с подкрепа на правителството на Борисов – тогава, когато преди него говори Карадайъ и смазва с реч правителството и Борисов, а докато Карадайъ говори Пеевски клати глава саркастично и още по-саркастично се усмихва. Всички пляскат на Карадайъ, НО след него взима думата Доган и …. в унисон със сакрастичната усмивка преди това на Пеевски, пред втрещените депесари застава зад правителството на Борисов, понеже нямало алтернатива. На един друг жаргон – това му се казва – да плюеш в сурата… в случая на Карадайъ. За сметка на Пеевски.

Та така и с „казуса Гатев“. Доган не посмява да гъкне срещу Пеевски, респективно Цацаров, респективно ДАНС. А на последните – такова Бюро за контрол върху СРС, като това на Рашков и Гатев, не им трябва. По-услужливо и любезно, по тяхно да е – такова им е необходимо, за да бъдат потулвани безобразията със СРС!

13. И НАКРАЯ – ПИРОНА!:

Искате ли истинската причина, поради, която Георги Гатев бе съсечен показно от слугинската ДАНС на Борисов и „независимата“ прокуратура на Цацаров?!

Ето я!

Името на Георги Гатев в определени среди бе спрягано като една от най-сериозните фигури за бъдещ главен прокурор!

Гатев – главен прокурор? Е, отсега му отрязаха главата точно онези, които си избраха Цацаров и на които им трябва друг Цацаров след като Цацаров си отиде.

Afera.bg

Коментари 13 за
“ВЕНДЕТАТА СРЕЩУ ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗАЩО ЦАЦАРОВ & ДАНС ОПРАСКА ГАТЕВ!”

 1. • На 24 ноември 2017 г. с Решение № 717 на Министерския съвет е определен за председател на Държавната комисия по сигурността на информацията.
  • От 16 ноември 2012 г. с Решение № 947 на Министерския съвет е определен за председател на Държавната комисия по сигурността на информацията.
  • В периода от 1992 г. до 2012 г. последователно преминава през различни длъжности в Министерството на вътрешните работи като последно заеманата длъжност е директор на Дирекция „Човешки ресурси”.
  • В периода от 1989 г. до 1991 г. работи в Министерство на съобщенията. Много добре знаеш кой съм ще те намеря и ще ти поникне коса свиня мръсна службите да не се месят защото няма да се съобразявам със боклуци, ясен ли съм а другарю Борис Димитров ?

 2. Резюме: Нарушенията на Гатев са срещи и подпомагане на магистрати да подадат заявления за проверка дали са подслушвани незаконно. Който мъти водата на беззаконието, е нарушител и отстраняван.

 3. Защото „рестото от Русия“ го донесе попът преди 2 седмици и мутрата трябва да е доволен.

 4. Какво се случва с „рестото на Доган“? Докога да го чакаме, че той сикаджията в шеги и закачки ще подкара и четвърти мандат.

 5. Отначало не разбирах какво става,мислех,че има конкуренция и удари между политическите партии,но това не е така,
  удря се по всичко което може да защити българите и българския интерес!Страшно е!
  Сега са нарочили и преподавателя Иво Христов и още двама-трима около президента.

 6. Трябва за тези които са дали“сигнал“или „разследвали“ такъв, да си дадат реалния адрес за да си поднесем реалните пожелания.Това важи за всички управляващи.На могат да спрат народната любов.Господ да ги възнесе в поднебесието/виж Бокачо/./Дай боже!!!!
  Забравих да кажа с висок глас,че Георги Гатев е не само юрист от най висока класа ,но и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ЧОВЕК.Не може да се сравнява с дебели дебили от мутренското „управление“ или от прокуратурата на „Берия“/при нас с наименование на нещо като рибен субпродукт/.Давайте справедливост.

 7. Трябва за тези които са дали“сигнал“или „разследвали“ такъв, да си дадат реалния адрес за да си поднесем реалните пожелания.Това важи за всички управляващи.На могат да спрат народната любов.Господ да ги възнесе в поднебесието.

  1. Защото са алчни безбожници и измекяри. На такива изроди, крадци и лъжци хан Крум режеше най-малко ръцете и езика! Българи, спомнете си кои сте били!

 8. Murshite ot dans triabva da budat zakriti! Niama nikakva nuzhda ot tezi bokluci,koito sa samo v usluga na upravliavashtata mafia!

 9. А РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ДОКЛАДВА В ДАНС И КОЙ ДОКЪДЕ ЛЕТИ С ВСИЧКИТЕ МУ ДАННИ……ТОВА КАК СЕ КАЗВАШЕ БЕЕЕЕЕЕ……………….А ДА ДЕМОКРАЦИЯ…….

 10. Всяка вечер си лягам с мисълта да се събудя свободен от простаците и простотиите им. За съжаление продължавам да се събуждам не свободен. Държавата ни се намира в тотална зависимост от простаците и простотиите им начело с главният простак на Републиката Бойко Методиев Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *