« Върни се назад Публикувано на 18.12.2017 / 11:05

ВЕМЕРЕОВСКИТЕ ХАМЕЛЕОНИ НА „ПИРОТСКА“ ИМАТ ЗА ДЕБИЛИ ПАТРИОТИЧНИЯ ЕЛЕКТОРАТ! ВАНЧЕ, ВАНЧЕ, КОГА ЩЕ СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ?

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИЕвродепутатът на управляващата ВМРО, с постоянно работно място софийските тв-студия, пак развя опозиционния байряк: Комисията за енергийно и водно регулиране незабавно да си подаде оставката заради зверското повишение на цената на водата!

Джамбазки, срам нямаш ли? Хамелеоните на „Пиротска“ имате за дебили патриотичния електорат! Зовеш за бунт против правителството и подопечната му КЕВР, а босът ти Каракачанов е коалиционна патерица на премиера, от когото зависи цената на водата. Това ли ви е революционният морал: Сутрин го играете тв-опозиция на гербаджиите, на обед им гласувате законите в парламента, вечер – пирувате с тях.

Омерзен от лицемерието на трапезните революционери, посегнах да изключа телевизора, но Джамбазки пак изригна: „Мораториумът върху иновативните лекарства за онкоболните кара всеки човек да настръхне…“

Като настръхваш от възмущение, що не осъдиш нечовешкия мораториум, а театрално кършиш ръце? Защо ВМРО не оттегли подкрепата за кабинета, обричащ на смърт болните от рак? Вместо да спасявате болните българи, военнният ви министър спасява комисионната си от втория лифт в Банско.

Апропо, какво прави евродепутатът на ВМРО в политическата група на Европейските консерватори и реформатори (ЕКР), в която е партията на неоосманиста Ердоган и която гласува в ЕП против членството на България в Шенген?

И вярно ли е, че в централата на ВМРО портретът на Бойко Борисов е сложен редом до лика на Иван Михайлов? Заради изключителния принос на Винету за патриотичната кауза…

Ванче, Ванче! Кога ще си прибереш вересиите?

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«