« Върни се назад Публикувано на 10.11.2021 / 13:38

ВЕЛЧОВА ЗАВЕРА. ТАКЪВ ЦИНИЗЪМ, ЛИЦЕМЕРИЕ, ПОДЛОСТ И ПЪЛНА ПОДМЯНА НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА С ОЛИГАРХИЧНА КОЧИНА НЯМА В ЦЕЛИЯ ЕС. ГОВЕДА , КОИТО ДРЪЗВАТ ДА ЗАЛОЖАТ НА КАРТА ГРАЖДАНСКИЯ МИР В ИМЕТО НА ДОГОВОРЕН ГРАБЕЖ НА СЛЕДВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ

Цялата истина за продължаващото престъпно управление на страната, в лицето на служебния кабинет на Румен Радев, е скрито зад мълчанието на всички бивши парламентарно представени политически партии по темата за противоконституционно въведената в страната „задължителна масовата ваксинация“.

Защо мълчат партийните субекти  според вас? Защо не изразяват позицията на цялата си партия по въпроса, а пускат самостоятелни свои играчи да замазват мълчанието си? Защо не изправят главите си?

Причината е, че не могат да ви кажат цялата истина и не искат вие да я знаете. А истината е, че служебното правителство на Радев е образувано от представители в изпълнителната власт на всички парламентарно представени партии – и тези, които се разиграват като опозиция /партии на протеста/ в едно с бившите управляващи. Всички са накичили своите „маймунки“ в правителството на Радев и продължават дейността си като част от мафиотското управление на страната. И няма как да бъде друго, защото на този етап и с тези лица е невъзможно – те са достатъчно и напълно прокажени. Олигархични плъхове.

Направих си усилията да проуча човек по човек, до ниво средни управленски кадри. И какво установих според вас?

Няма партия, участвала в предишни народни събрания, която да няма своя квота в почти всички държавни структури. С други думи, всички ни управляват, а Румен Радев е техния свещен гарант. Затова партиите на протеста не издигат свои кандидати за президент, но имат претенцията за властта – велчова завера.

Не зная какво друго да ви кажа, но такъв цинизъм, лицемерие, подлост и пълна подмяна на демократичната държава с олигархична кочина, няма в целия ЕС. Нашите са единствените говеда, които дръзват да заложат на карта гражданския мир в името на договорен грабеж на следващи европейски пари. Без да има осъдени от тях за миналите грабежи.

Мен ако питате, дървото е единственото решение. Дървото на живота.

Никой нямал право да има съмнения за честния вот на изборите – рече служебния човечец и служебния обслужващ Янев.

Според мен пък, никой не трябва има съмнения, че същият този човек, който ни наставлява как е правилно да мислим и защо, е назначил лично своите дъщери на високи постове и султански доходи в държавни и прочее дружества. И не само.

Да ме поучават подобни нагли екземпляри – възприемам като лична обида.

Николай Марков

«