Публикувано на 24.05.2021 / 11:52

ВЕЛИН ХАДЖОЛОВ КЪМ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ ВЕЛИЧИЯ, ДЕТО СЕГА СА БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ТОГАВА, КОГАТО ГИЛОТИНИРАХА ДАНС! СЕГА РАЗНИ ОТПУШЕНИ „ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, НО САМО КАТО СЕ СЕТЯТ ЗА „ЗАПУШЕНИТЕ“ И СЪНУВАТ КОШМАРИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Като чуя думички като „евроатлантически ценности“, „експерт в областта си“, „професионалист от кариерата“, „специалист“, вече съм наясно, че ми поднасят студен шербет с вазелин. Шербетът те разпуска отпред, а вазелинът успокоява… сърцето. Точно като в онзи виц, дето питали „наградения“ с „ощастливяване“ защо си маже сърдечната област с вазелин, а не задните части: – Дупето ще издържи – казал той – ама сърцето не знам.

Вече се възхищавам колко сърцати хора може да има. Чак неподозирано сърцати.

Ти си Чаровница – Боец, но и Чаровница – Мислител.

Докато не се върнете в 2009 г. и не се сетите за „две камикадзета“ какво казаха в ефир, не че преди 2009 г. всичко е било цветя и рози, но тогава, точно през 2009 г., се постави началото на нещо, което никога не е било в историята на правоохраняването ни.

/б.р. – „камикадзетата“ тогава Велин Хаджолов заедно с бившия шеф на контраразузнаването в ДАНС Рашко Зайков бяха първите служители на ДАНС, които веднага след напускането си на Агенцията казаха в прав текст, че в новото ръководство на ДАНС се подвизават лица, обвързани с чужди специални служби срещу финансово облагодетелстване. Хаджолов дори отиде по-далеч – като разясни детайлно как всеки неудобен за властта може да стане поръчково и скалъпено жертвен курбан за властта. Тези лица, ПРОДАЛИ себе си и националната сигурност на страната на чужди спец.служби в годините напред непрекъснато оглавяват ДАНС, включително оглавяваха и МВР и ДАТО, днес също са в предните редици на властта/.

Знай едно: – в службите ни за сигурност се служи, не се работи. Там не отиваш на работа, в тях – служиш.

Ако си живял в гарсониера, излизаш със същата гарсониера и заплатите, които ти изплащат за прослуженото време. Друга възможност с възнаграждението, което получаваш няма… Ако живееш почтено, имаш възможност да заведеш семейството си 2 пъти в годината на почивка, да го изхранваш нормално, да изучиш децата си в българско училище, обезпечено от държавата.

Абсурдно е да платиш фрапантна такса за обучението на децата си в елитен университет на Запад или пък в скъпо платено частно училище в страната ни.

Във ФБР академията /ILEA/, в Будапеща, първият модул от лекции, който се чете на обучаващите се, е „Етика“.

Той касае основно почтеността на призванието да служиш, продажността, корупцията и най-тежката проява в правоохраняването – предателството.

Ех, че интересно би било да си партнираме с „партньорите“ в тази сфера – етика в правоохраняването . Какви ли неочаквани обрати за някои  самозабравили се господа биха се получили?

Къде бяха тези величия, дето сега са борци за справедливост, тогава, когато гилотинираха онова ДАНС и се намърдаха на яслата, казвайки, че „камикадзетата“ са „запушени“ и нямало да създават повече проблеми.

Сега разни отпушени „професионалисти“ претендират за справедливост, но само като се сетят за „запушените“ и сънуват кошмари, в които виждат че притеснени от размаха на безскрупулността, уплашени лица, са върнали „камикадзетата“ и не малка част от изгонените тогава честни правоохранители да служат – да служат, не да работят… не да богатеят…

Ти си мъдра жена. Не ти пращам това, за да го публикуваш в сайта си. Нито пък търся някакво напомняне или още повече връщане в службите.

В написаното не изказвам никаква тайна, която да застрашава родината ни. Само ти давам възможност да усетиш мисълта ми. Ти имаш способност за това. Много по-голяма от тези, които ще четат това, контролирайки комуникациите ти. Мисли и бъди в стихията си…, честна, жадуваща мир и справедливост.

Колко пошла и сива е посредствеността, продажността процъфтява, а невежието и глупостта са бетонирани.

Между другото, би ли ми посочила една евроатлантическа ценност?! Поне една… Какво повтарят, като мантра с тържествен глас, едни самозабравили се, заможни тарикати, толкова години?

Какво по-стойностно и по-добро може да донесе една празна евроатлантическа ценност от добродетелта, която носи в себе си българската духовност, традиция и култура?

Велин Хаджолов

бивш шеф на спец.звеното в ДАНС „ОСА”

Бележка на Веселина Томова: Пак няма да те послушам и публикувам това, за да се знае и помни!

Тогава /2009 г./, а и СЕГА, бяхме малко „камикадзетата“, братко по оръжие! „Аз бях ваше момче, момчета“ /по Миряна Башева/, защото Съдбата така бе решила – да се напъхам и аз през шпионката в ДАНС, за да се  преборим за ИСТИНСКАТА ДАНС, а не за онази – ПРОДАДЕНАТА И ПРЕДАДЕНАТА НА ЧУЖДИ СПЕЦ.СЛУЖБИ – която убиха точно ТЕЗИ, които  я овладяха, че и ДНЕС са се набутали и в правителството на „промяната“ на Румен Радев.

За миг не съжалявам, че бях „Тигрицата“, а ти „Самурая“ / който не е чел, да е чел книгата ми „Този живот е за смелите“ и книгите ми „Бандитска Варна“ и „Алексей и останалите“/.

Може и да сме се карали, може и да не сме приемали всичко в другия, но бяхме ЕКИП, ОТБОР, И НИКОГА НЕ СТАНАХМЕ ИЗМЕКЯРИ! Днес всеки от нас върви по пътя си, различни пътища, но честни, но завинаги в сърцата ни ще остане ОНЗИ ПЪТ, извървян ЗАЕДНО, в името на битката ни за ИСТИНСКА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ на България.

Убиха ни, смазаха ни, смачкаха ни – на първи взор. Обаче!

ТАМ останаха ПРЕДАТЕЛИТЕ. Очевадно Еволюцията още не си е казала окончателната дума на тази територия и тази територия си заслужава съдбата и старите „нови“ измекяри, пременени с „нови“ одежди.

Ние направихме каквото трябваше за да противостоим на ПРЕДАТЕЛИТЕ В ДАНС и сърцата ни са чисти. Нали помниш какво ти беше казал Алексей Петров:  „Струва ми се, че си заслужава… Някои трябва да го направят… Някои като нас, колега…“.

ПРЕДАТЕЛИТЕ и днес са по върховете. От тогавашни мишки и сегашни „борци за справедливост“ ред не можем да хванем – това в кръга на шегата, Брат.

Както казваше татко, Бог да го прости! – „На бодлива крава Господ рога не дава“.

Вашето „момче“, момчета, ви благодари. Че ви срещна. И че си останахте такива, каквито бяхте. И сте!

 

Коментари 16 за
“ВЕЛИН ХАДЖОЛОВ КЪМ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ ВЕЛИЧИЯ, ДЕТО СЕГА СА БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ТОГАВА, КОГАТО ГИЛОТИНИРАХА ДАНС! СЕГА РАЗНИ ОТПУШЕНИ „ПРОФЕСИОНАЛИСТИ“ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, НО САМО КАТО СЕ СЕТЯТ ЗА „ЗАПУШЕНИТЕ“ И СЪНУВАТ КОШМАРИ!”

 1. Губи ми се времето, когато ДАНС е работила успешно и при стриктно спазване на закона. Опитни хора, бързо разбраха целта за създаване на такава структура с опасно разширени правомощия и чии интереси ще обслужва тя.
  Алексей Петров е по-добре да не се споменава, за да си го спомняме донякъде с добро да забравим как се извъртя и клекна пред ББ, как през цялото време хитруваше, за да не си развали отношенията с него.
  Истинският лик на ДАНС лъсна отдавна и е лесно да си припомним , че описаният тук положителен образ при сформирането й няма нищо общо с действителността. Още когато стана ясно, какви са критериите за подбор на агентите, откъде се набират кадрите и кои се назначават за началници в центрпалата и по места илюзиите относно мотивите за създаване на агенцията се разсеяха практически веднага.
  От закона за ДАНС и правилника за приложението му е видно, че служителите са със специален статут, привилегии и бонуси неприсъщи за работещите в други сектори българи. Много ама много добре възнаградени галени деца на властта с твърде всеобхватни правомощия и без предвиден ефективен контрол върху дейността им . Сигурно и там има свестни и почтени хора, но не те дават облика на ДАНС, както вече е правило за всички структури, служби, институции и др. в държавата.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Колега, да си припомним за славните професионални подвизи на тези предатели:
   Жабешки сайт: ШПИОНСКИ ТРИЛЪР! Управляващите крият скандал с турски агенти и кетчер
   Скандал с турски шпиони прикриват управляващите, научи Фрог нюз от службите за сигурност. Става дума за откраднат луксозен джип AUDI Q7 с регистрационен номер TR 16 ACH 92 от СПА хотел в Драгалевци.
   Професионални автокрадци влизат в подземния гараж на хотела и успяват да измъкнат колата преди „компетентните органи да пристигнат на местопроизшествието“. Джипа е ползван от турски граждани, заявили, че са бизнесмени, дошли да купуват земя за земеделски бизнес. Инцидентът се случва преди няколко месеца, но е пазен в тайна, за да не избухне скандал между София и Анкара. В полицията четиримата описват също, че са носели със себе си специализирана техника за проби на почвата. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР, правителството и службите. Крадците обаче се натъкват на съвсем други находки.
   Няколко служебни документа са открити в колата от сръчните БГ-апаши. Без да искат, последните се оказват по-полезни за националната сигурност от ДАНС.
   В жабката те откриват четири карти на служители от турското разузнаване MIT. Не е ясно дали са оригинали или фалшиви и защо са там. Откриват също специална разузнавателна техника последно поколение. Така става ясно, че всъщност похитеното возило е кетчър от супер класа, с който могат да се подслушват и проследяват лица, да се записват разговори, засичат телефони и пр.
   Случаят е предаден на СДВР и с него се заема лично шефът Младен Маринов. Според източници на Фрог нюз, ченгетата веднага влезли във връзка с контингента, специализиран в автокражби. В същото време политици почват да звънят в МВР, за да се интересуват от развитието на случая и да настояват за мащабно издирване на джипа. Според някои от източниците ни, същите политици потърсили за съдействие известния представител на ъндърграунда Митьо Очите. …

 2. Мене ме сготвиха отвсякъде мутрите на ББ след стотици заплахи за живота ми дори направих няколко опита за самоубийство, а от прокуратурата пишат в постановлението че няма престъпление! Моля за идеи какво да правя, ще ви бъда благодарен!

  1. Не прави нищо,абсолютно нищо,те са мощни, запиши се в някоя партия,която не е ГЕРБ.

 3. Случаят Коиловци ,много емблематичен за ролята на ДАНС , нали така господа ?Опитвахме се по някакъв начин да разберем някаква информация. Питахме ги по всички възможни начини. Кимат с глави и казват, че не могат да отговорят. Тайни служби. Нищо не обясняват – нито дали французите са парашутисти, нито дали са главни готвачи, нищо. Стоят представители на ДАНС и мълчат като комунист на разпит”, обясни председателят на парламентарната комисия..

 4. Ех, че интересно би било да си партнираме с „партньорите“ в тази сфера – етика в правоохраняването . Какви ли неочаквани обрати за някои самозабравили се господа биха се получили?
  Xaĸepcĸa гpyпa e нaпpaвилa пpoбив в няĸoлĸo yeбcaйтa нa ФБP, cлeд ĸoeтo e ĸaчилa cъдъpжaниeтo им в мpeжaтa. Cтaвa дyмa зa дeceтĸи фaйлoвe, cъдъpжaщи личнa инфopмaция нa xиляди фeдepaлни aгeнти и cлyжитeли нa peдa. Хaĸepитe ca ĸoмпpoмeтиpaли тpи oбeĸтa, cвъpзaни c Haциoнaлнaтa aĸaдeмия нa ФБP в Kyaнтиĸo. Изпoлзвaйĸи нeдocтaтъцитe им, ca ycпeли дa изтeглят cъдъpжaниeтo нa вceĸи yeб cъpвъp. Cлeд тoвa ca ĸaчили oтĸpaднaтa инфopмaция нa coбcтвeния cи caйт, oтĸъдeтo мoжe дa ce изтeгли. Tя cъдъpжa oĸoлo 4 000 yниĸaлни фaйлa.Oт ФБP дoceгa нe ca ĸoмeнтиpaли cлyчaя. Hahahaha.

 5. Г-жо Томова, има такива хубави въпросчета за американският посланник в българия, дали му ги е задавал някой някога, и не може ли, ние чрез вас и вашият саит да му ги зададем и да му ги изпратим, а защо не и на руския посланник!?!

 6. -КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ВИЖДАМЕ САМО ПОКВАРА,УНИЖЕНИЕ И ЦИНИЗЪМ…….НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ ЧЕ ЮЛИАНА ЙОТОВА,ДА КАЗВА ЧЕ ТРЯБВА БЪЛГАРИЯ ДА ПОДПИШЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ…..ЧЕ..НИЕ ЩЕ ЛИ СМЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ ТЕКСТОВЕТЕ КОИТО СА В НАША ПОЛЗА….НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА СИ НАПРАВИМ НАШИ СИ ЗАКОНИ…..? ВИДЯХМЕ ЦЕННОСТИТЕ И НА ЕВРОВИЗИЯ-2021Г.––ВЪЗХВАЛА НА ПЕДЕРАСТИЯТА И ДЖЕНДАРСТВОТО,ЗАЕ ПЪРВО МЯСТО…… ТАКИВА ЦЕННОСТИ….СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОГРЕБВАНЕ НА ЦЕЛИ НАРОДИ..

 7. ДАНС трябва да бъде изцяло преформатиран.., че ме заболя главата от борци …,и розови тръпки на “Черни връх” 100 момчета и момичета от три университета с по 3-4 езика и мерак и всички досегашни на улицата…

 8. Както казва масона Румен Радев светлина повече светлина
  Трябва едно яко осветляване по списък кой за коя чужда служба работи
  ЦРУ
  Мосад
  ГРУ
  МИТ
  МИ5
  БНД
  Дано Радев не има предвид отразената светлина на господаря на ложите Луцифер когато някой наричат завоелирано Велик G Архитект на Вселената

 9. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „31 години капитализъм – 31 години деградация, демодернизация, грабеж, разруха и геноцид.“

 10. Честит празник
  Велика си Веселина Кураж,истината е с теб

 11. Поздрави към г-жа Томова и г-н Хаджолов!
  На г-н Розалин Стойчев ще отговоря: Лошото не е, че сме малко, а че сме много само пред компютъра и смартфона, в социалните мрежи, ама когато стане дума за действия, наистина оставаме много малко…

  1. От толкова акъл забравих да кажа:

   ЧЕСТИТ ДУХОВНО-ПРОСВЕТЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *