« Върни се назад Публикувано на 28.05.2014 / 17:59

„ВЕЛИКИЯТ СТРАТЕГ” НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА НАСТЪПИ НИТО ЕДНА МИНА!

 

Ако използвахме лексиката на ГЕРБ-ерските тролове, този материал трябваше да се озаглави „Унизиха до смърт Боко за четвърти път. Вижте как (или къде)”. Или нещо подобно.

Всъщност, от една година насам, Бойко Борисов го побеждават почти всеки ден. На парламентарния тепих го разнасят като пръскачка из лозе – който откъдето мина, го свали в партер и му скъса шортите. И е очевадно, че не е никак трудно да се гавриш с т.нар. „лидер” на ГЕРБ. Сега остава управляващите да започнат да използват лексиката на самия Борисов и мило да му се помолят „Остани бе, Боко, не си тръгвай! Докато се опитваш да осмислиш парламентарните правила, все ще си удобен!”.

Просто не е необходимо да се гледа сериозно на провалилия се вот на доверие, внесен от ГЕРБ. Само 3 дни след победата на евроизбори 2014, „великият стратег” Бойко Борисов сам се набута да играе на чужд терен, пълен със заровени мини. Разбира се, минното поле не е повод Борисов да забави бодряшкия тръс към светлото бъдеще. И никой не му пречи, защото няма смисъл! Този ( „великият стратег”) няма да пропусне да настъпи нито една мина!
А на финала след вота? Тогава идва десерта! Ще се насладим на стройния вой на цялата глутница от ГЕРБ-ерските тролове към Луната. Но шансовете на тези “интелектуални гиганти” да разберат защо Луната е толкова далече, са колкото на кварталните помияри.
И така до следващи път!

Антон Луков

http://nakratko.bg

 

«