« Върни се назад Публикувано на 05.07.2024 / 8:22

„ВЕЛИКИЯТ“ „СПЕЦ“ „БЯЛ ВЪЛК“ „ВСИЧКО ЗНАМ ЗА ВСИЧКИ“ – ЕВТИН МАНИПУЛАТОР. СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА „РАЗБРАЛ“, ЧЕ ИМАЛО ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ. КОГАТО „АФЕРА“ АЛАРМИРА ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ, ТИ, ЩО ХРАЧИ И ПЛЮ СРЕЩУ „АФЕРА“, БЕ, „СПЕЦ“ ВСЕЗНАЙКО?!

Гледах вчера едно нещо, като нищо, наречено „интервю“ с лъжливия полковник, подполковник Николай Марков, когото всички наричали „господин генерал“: „Елате с мен сега до ЦУМ да се разходим и ще видите, че всички на улицата ми казват „господин генерал“!.

Той всичко знаел за всички, преподавал това, „което ме питате“, демек „спец“ хави, имал риторика, възпитавал и затова всеки с когото бил го държал до себе си за да го възпитава, гледайки докъде ще стигне, виждал докато бил с Ивелин Михайлов кашони пълни с пари, кухи акционери, финансова пирамида, нямало партия там, нямало нищо, прости били, сламени хора били, зависими от финансовите измами на Ивелин Михайлов, изобщо – подполковникът знаел, ама през цялото време мълчеше, докато не стана … депутат от същата тая партия, дето „партия няма!“.

Причиних си го този час и нещо с взаимно отричащи се лакардии и нито един притискащ въпрос от страна на „интервюиращия“, за да чуя дори след глупотевините, че някой го дръпнал в някаква градинка да му покаже „компромати“, че заради това закъснял за парламентарната клетва, до откровените лъжи „доколкото знам Дънката е платил милиони за фирмите…“.

За кои фирми и за какви фирми изобщо не обади, нито се разбра, ама аз викам, я, да звънна на Дънката, че да питам. Дънката се смее с глас втрещен от идиотиите на подполковника, дето знаел „всичко за всички“.

Лекотата с която лъже това лице и наивитета с който му вярват са достойни за психиатрична дисертация.

Той знаел всичко за финансовите измами на Ивелин Михайлов, всичко бил видял, ама не казва защо не е сезирал съответните институции. И сега чак след като не стана председател на партията, което му свръхамбициозно важно, и след като се намърда в парламента като депутат, реши да громи „лошите“.

Днес подполковникът, който викаше „анатама!“ срещу бтв и призоваваше на бойкот срещу бтв, цъфна в студиото точно на бтв и рече, че проклятието щял да разваля с църковна служба след предаването.

И заговори пак подполковника как Ивелин Михайлов правел финансови измами, финансова пирамида и прочие неща, които очевидно е чел и наизустил от АФЕРА, която още преди години алармира за това.

„Великият“ „спец“ обаче храчеше и плюеше срещу мен и АФЕРА, а сега внезапно взе да повтаря точно онова, което пише АФЕРА. Нагло. Без да му мигне окото.

Документална измама било, че не бил председател на партията, щото го били „поздравили“ на някаква конференция като „председател“.  Нищо, че по документи изобщо не е председател на нищо, а и изобщо не е член на партията.

Ивелин Михайлов заключил депутатите в хамбар, а Марков отишъл и ги освободил. На въпрос дали не е прикрил престъпление, Марков рече, че не си спомнял дали е подал сигнал, щото бил зле с паметта.

Подполковникът, който вече ходи без кръст, призова и никой да не давал пари на Величие, това не било партия, а бизнес схеми на Ивелин Михайлов.

Не е истина какъв тъпак всъщност показа в себе си иначе прокламиращия се като „най-големия „спец“ по сигурност, като призна на практика как са го литнали. Но! Не са го литнали – както писа АФЕРА, задачката на Марков от ония, които го пратиха във Величие бе точно тази, която изпълни и продължава да изпълнява.

„Моята най-голяма грешка се оказа Ивелин Михайлов!“, каза още подполковникът.

Верно? Нали си големия „спец“? Просто подполковникът не може и не трябва да казва истинската „комбинация“, която изпълни по заръка и сега го играе излъганото камилче.

„Камилчето“, което обаче удари на камък да овладее партията, ставайки председател. Е, стана депутат за пет дни и половина.

Иначе това, което гледаме по телевизията с „великия“ „спец“ е наистина за психиатрия. Без никакъв майтап.

Afera.bg

«