Публикувано на 04.01.2022 / 15:48

ВЕЛИКИЯТ ДЖОКОВИЧ И КОВИД ТАЛИБАНИТЕ. МОРАЛНАТА ПОБЕДА НА НОЛЕ ПОКАЗА НАГЛЕДНО НА ВСЕКИ „МАЛЪК“ ЧОВЕК КАК НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СВЕЖДА ГЛАВА. И ПОКАЗА КОЛКО КРЕХЪК Е ИНАЧЕ „ВСЕСИЛНИЯ“ ЛИБЕРАСТКО – ГЛОБАЛИСТКИ РЕЖИМ, КОЙТО СЕ КРЕПИ ЕДИНСТВЕНО НА СТРАХА, ПОДЧИНЕНИЕТО И КОНФОРМИЗМА НА ХОРАТА

Moже ли да е толкова велик Джокович – и като спортист, и като човек?! Обичам Марадона (царство му небесно), но Джокович е просто най-великият спортист.

До последно си държа на принципите и Ковид-талибаните от Австралия накрая клекнаха и го пуснаха да играе без ваксина. Искаха да го унижат, да го накарат да се ваксинира против волята си, за да може така да „спечелят голяма политическа победа“ – да покажат нагледно с Джокович, че всеки трябва да се подчинява и да свежда глава пред управляващия глобалистки режим – дори най-успешните, популярни и богати. И така тотално да смачкат волята за съпротива на обикновените хорица.

Ноле можеше спокойно да си изкара фалшив сертификат за ваксинация. Всеки лекар в Сърбия (и почти всеки лекар на Балканите) с удоволствие би бил на Ноле обикновен медицински разтвор (за пред камерите), след което би му подписал сертификат за ваксинация. Това би устроило идеално и Ковид-талибаните: тях не ги интересува дали е реално ваксиниран или не, тях ги интересува да покаже подчинение пред тях в очите на публичното мнение. Тях ги интересуваше да има заглавия в медиите: „Джокович клекна и се ваксинира“.

Такова фалшиво ваксиниране щеше да е на пръв поглед идеална „сделка“ и за двете страни. Джокович реално не си слага никаква ваксина, а Ковид-талибаните го използват като пример за подчинение и свеждане на глава пред управляващата класа (какъвто е основният смисъл на тези сертификати).

Обаче Ноле до последно си държа на принципите. Не е въпросът в кирливия сертификат – той може да си купи хиляда сертификата за ваксинация и никога няма да разберат дали наистина е ваксиниран. Въпросът е в това, че не могат да го шантажират и да го карат да прави неща против волята си.

Ноле показа нагледно защо едно обикновено момче от Балканите от обикновено семейство от средната класа стана най-великият спортист в елитарен спорт, доминиран от богаташки синчета от богаташки държави. Показа и какъв е източникът на тази негова несломима воля, непримиримост и фанатична вяра в себе си. Тази вяра не пада от небето, тя е следствие на реалните му дела – просто той никога и за нищо на света не предава себе си и принципите си.

Тази морална победа на Джокович е за всички нормални хора – показа нагледно на всеки обикновен и „малък“ човек как никога не трябва да се свежда глава. И показа всъщност колко крехък този иначе изглеждащ „всесилен“ либерастко-глобалистки режим. Крепи се изцяло на страха, подчинението и конформизма на хората.

Тихомир Чергов

Коментари 61 за
“ВЕЛИКИЯТ ДЖОКОВИЧ И КОВИД ТАЛИБАНИТЕ. МОРАЛНАТА ПОБЕДА НА НОЛЕ ПОКАЗА НАГЛЕДНО НА ВСЕКИ „МАЛЪК“ ЧОВЕК КАК НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СВЕЖДА ГЛАВА. И ПОКАЗА КОЛКО КРЕХЪК Е ИНАЧЕ „ВСЕСИЛНИЯ“ ЛИБЕРАСТКО – ГЛОБАЛИСТКИ РЕЖИМ, КОЙТО СЕ КРЕПИ ЕДИНСТВЕНО НА СТРАХА, ПОДЧИНЕНИЕТО И КОНФОРМИЗМА НА ХОРАТА”

 1. Ако допуснат и други тенисисти без ваксина, ще призная тези написани думи. Но правилото ще важи САМО за Ноле. Защото, за пари ще намерим хора, и с хората ще направим пари. Гусин Кели, директора на турнира, тъй си разсъждава. Ако не им мине номера, ще загубят приходи.

 2. Знаете ли преди битка как се броят войниците от отделение ….първи,я до него,он до мене и последния 10 войник от отделението казва сръбска войска край нема.

  1. Дедо ,когато сърбите /югославяните/ обикаляха света и работеха ти ако си дядо си препикавал мушкатото на село !!!!!!!

 3. Давай пич, Ноле!
  Сърбите са нашите най-близки по душа съседи!
  И винаги ще се подкрепяме, напук на зависниците и интригантите от близко и далече.
  😉
  Първата Българска Легия е военен отряд, сформиран в Белград от български доброволци по време на сръбско – турския конфликт от 1862 година с организатор Георги Раковски.

  Точно преди 1 година на 12 януари 2020 г. Сърбия спечели отборната купа на АТР в Австралия
  И Джокович пусна видео от празнеството на сръбските тенисти.

  Новак Джокович: „Само България“!

  https://gong.bg/tenis/maje/multimedia/video/yellow/dzhokovich-pee-roden-chalga-hit-i-otseche-samo-bylgariia-573502

  Сърбите запяха известната песен на българската поп-фолк певица Камелия,
  а Джокович не скри възхвалите си към България, викайки „Само България”.

  От сръбската съблекалня се чува: „Поздрав за българите, нашите братя!“

  Сърбите надделяха над Испания във финала на новия турнир, а Новак Джокович и компания отпразнуваха купата по подобаващ начин в Сидни.

  Иконата в тениса пусна видео на живо в своя Instagram-профил, който звучат поп-фолк ритми, а особено разгорещено стана след шестата минута, когато тръгна известния поп-фолк хит в България – „Луда по тебе” на Камелия.

  И въпреки че спокойно сърбите могат да чуят песента, която се изпълнява и от Лепа Брена, то Джокович, Троицки и компания предпочетоха българския вариант.“
  ……………………………………..

  Реакцията в Австралия е вулканична – от „разпни го“ до „осанна“.
  При тенисистите в топ 100 – ваксинирани са 95.

  И сега – чия ще е победата на витамизирани или невитаминизирани, е влудяващо очакване.
  Прелюбопитно ще е и дали ще има публика, и как ще реагира – ще го освирка или ще го подкрепя.

  И ние, както всички тук – подкрепяме с цялата си душа и сърце това храбро и добро момче!

  Само Новак Джокович!
  🙂

  1. Аѝ ся, да няма грешка нещо?
   Очакванията бяха всички нашенци да подскачат на кънтри музика или джаз, а сега – балкански фолк!
   Поканих комшията да се веселим на песни на Доли Партън , ама тоѝ каза да махна звука, и поиска ракия, а не бърбън….. няма оправяне тоя народ, еѝ, интелектуално не са правилно тунинговани….

 4. ВЕЛИКИЯ ДЖОКОВИЧ,ЧОВЕЧНИЯ ДЖОКОВИЧ,Джокович който когато получава купи,говори на родния си език(((за разлика от нашата утайка,григор димитров,който като беше миналата година в Сърбия,по-някаква програма,накисна Джокович,че се бил заразил там,тоест сатаните му платиха,а наш гришо е глупав,без да му мигне окото,злепостави Джокович))),та Джокович,незнам дали знаете,че след като го удря славата,съвсем съзнателно е бил в ИНДИЯ,там си подрежда приоритетите,истинските човешки ценности и калява воля,разбира че,Славата е преходна,и че най-важното нещо което учим на земята е ЧОВЕЧНОСТТА,СЪСТРАДАНИЕТО,усъвършенстване на духа в положителна посока,например да обереш егото си и прочее,та в тази посока,ще сложа още едно доказателство за ЧОВЕКА ДЖОКОВИЧ,истински човек!
  https://www.instagram.com/p/B0MDh14nkq8/?utm_medium=copy_link

 5. Извинете, обаче…Това, че Джокович е пич, не значи, че трябва да се самооплюваме и да величем сърбите.
  Като чета- остана само да им благодарим за написването на „македонската азбука“ в Прохор Пчински!
  Аз пък се гордея, че съм българка, че Белград е основан и обявен за град от Борис Първи. Не знам сърби някога да са владели София.
  Празен патриотизъм- ще ми кажете? Не мисля. Когато става дума за реални факти, няма как да е празен. Друг е въпросът, че славното минало е покрито с безславно настояще…

  1. Мария, абсолютно права си! Но историята трябва да се помни и да се знае, но ние имаме само живота днес! А, днес ние се държим като стадо овце! Какво като днешните гърци, нямат нищо общо с елините? Важното е, че светът ги приема като такива! Какво като до преди 150 години официалния език във Влашко е българския и са писали на кирилица. Днес те са наследници на римляните и разбутват с лакти за да вървят напред. Какво като Македония е българска, като за да угодим на янките, първи се отрекохме и я признахме за друга държава. Днес търсим от девет дерета вода за да удавим Джокович и да оправдаем собственото си малодушие. Хубавото Наде днес ми обясняваше как българите трябва да даваме позитивни сигнали, че сме надупени на Европа, пардон съгласни с Европа. А, аз се сещам за оня дето говореше за славните българи, когато немеца, говорил на немски само с конете си! А, сега ми напишете, че Димитров е сатрап и е убил под формата на Народен съд „цвета“ на нацията!

   1. И за лека нощ: От филмите и книгите знаех, че жените в древна Елада са неземно красиви. Като студент имаше едни гъркини от които , само като ги видиш, си плюеш в пазвата и се изнасяш в неизвестна посока – ниски, дебели, трътлести, вълнести и по лицето и пр. Разбираш, че едните нямат нищо общо с другите. Та и война да водиш за Ленчето. Ама, я се опитай да им кажеш, че нямат нищо общо? Ще те наврат на кучето в …… .А, ние се съгласяваме съ с всичко, само за да им сме слуги

 6. „Король Швеции Карл XVI Густав и королева Сильвия сдали положительный тест на коронавирус COVID-19, заболевание протекает в легкой форме, сообщают во вторник европейские СМИ со ссылкой на заявление королевского дворца.

  „Король и королева, которые полностью вакцинированы тремя инъекциями, переносят заболевание в легкой форме и чувствуют себя хорошо, учитывая обстоятельства“, – говорится в заявлении…“
  https://www.interfax.ru/world/813902

 7. За Ноле е ясно! Както казват: Пич, та дрънка! Ама, дайте да си поговорим за летци… Димитър Списаревски или р.р.(подлогата на Хероин Мустака)… Аз имам своя избор, а вие?

  1. Да сравняваме Списаревски с Р. Р. е равнозначно на това да сравняваме ген. Вазов с Б. Б. 🙂 Или да сравняваме Али Баба със Саи Баба. 😉

 8. Шшш-т, май си търсите белята 🙂 .

  Как беше, актьори са те и имат дух, но нямат съвест на духа. А и както сама се убеждавате народа разпознава само актъорите не е и творците.

  Първата заповед на Моисей не нито за убийство или кражба а за друго, ма мислене у …….. не се получава .

  https://www.youtube.com/watch?v=sLLEBYVABnA

  1. Погледнах линка… Е, пак сме пред подобна, тежка дилема! Само дето на мястото на чалмата е инжекцията.
   Добре де- млъквам! Лека нощ! (Макар че в Царството на злия магьосник Трюдо вероятно е ден.)
   P.S. Последно: Апокалипсисът на Йоан пророчество ли е или план? 🙂

    1. Пророчеството е видение, а планът е умишлено деяние.
     Пророчеството може да не се сбъдне, а планът се следва и реализира- точка по точка. 🙂

     1. Или по друг начин казано, пророчеството е прецизен план, отчитащ реалиите на тоя свят, пуснато под форма на „виждане“ на избрани екземпляри от човешкия род, а плана е програма изпълнявана от компютър, например 🙂 .

      Бенегесеритките, на фона на прецизните си знания за човешка манипулация, включая на генетичните линии са само планьори, А куизъц-хадерах е избрания и той отива в пустинята да поеме отговорност за избрания народ 😉 !

      Та има и рационалн критици на новия Дюн, но това показва само човешкото ни несъвършенство при работата с образите, а там трудностите далеч не са само с това колко точно да следваш книгата, т.е. сценария . Така, че за сега гения в образите се отлага, просто има добри професионалисти с що годе смислен план.

      https://www.youtube.com/watch?v=ylENb_2thxo

      Така, че отговора си го дадохте сама, Думите нямат такова информационно съдържание като образите. Т.е. което е на думи винаги е план, за другото се иска много повече. Отделна тема е коректното разбиране на думите, без значение дори граматиката на съответния език за програмиране на нацията 😉 .

      https://www.youtube.com/watch?v=oE8Hq3cI184

      По Шенон, предаването на един образ изисква много по-голям информационен капацитет от една книга, да речем, освен ако написаното в книгата не е само ключ за отключване на способности. Дори невроспециалистите смятат, че математическите ни способности са „заключени“ в малкия мозък, който има много по голяма плътност на това което ние приписваме на неокортекса 😉 . Не малко хора смятат, че Библията е криптиран текст и е написан за три нива четящи. За масата тя е като приказка, виж учените(кучетата на стадото) разбират че в нея има огромен брой противоречия. Но достъпна е „тя“ за малцината избрани, овчарите 😉 . Така, че за неовчари няма как да е друго освен план . Лично аз си мисля, че глобалистите са кучета пазачи и като такива не им е дадено повече. Като тия тук по долу 🙂 :

      https://www.youtube.com/watch?v=o1u5W5C9SiE

      И Дарт Вейдър, се ражда от малкото момче обучено на планетата пустиня 😉 .

      https://www.youtube.com/watch?v=dE2QXZ8PxlA

      А и Силмарилиона още никой не се е наел дори да го екранира, да не говорим да го направи талантливо 🙂 .

      https://www.youtube.com/watch?v=_G-aSFdnsB4

      https://www.youtube.com/watch?v=9eWZCYuYR6s&list=PLR5qYNG5Nf7WFbZ6wr-rr7gDnALA4C8mQ&index=2

      П.П. Твърде дълго, пак съм написал сума ти глупости 🙂 . Един образ не би имал нужда от толкова празнословие 😉 .

   1. Мария, не е нито пророчество, нито план, а е ОТКРОВЕНИЕ. Направи си труда и виж какво е заглавиято на последната глава от Новия завет: “ОТКРОВЕНИЕТО НА ИОАНА“

    1. Е, бива ли такова подценяване на хората? 🙂 Онзи ден един човек ми прави забележка, че Благоевград бил в полите на Рила, не на Пирин, пък аз визирам гр. Гоце Делчев, а Вие ми казвате да си направя труда, като отдавна съм си го направила, учила съм мъничко…
     Питах иносказателно за друго. Намеквах нещо на г-н PR033, понеже не исках да пиша директно.
     Но няма нищо лошо в подценяването. По-добре е, отколкото надценяването. Постоянно наблюдаваме надценени особи- в управлението, по телевизиите и т.н, нека има и подценени!
     Ще съм Ви благодарна, ако ми споделите личното си мнение- защо Откровението (Разкриването) се отличава толкова от предшестващите го евангелски текстове?

     1. Аз съм един обикновен, не особено начетен, макар и че много обичам да чета, средностатистически българин. Не съм нито мъдрец нито семинарски експертен богослов, който да има претенцията да е проумял и разбрал всичко написано в Светата Библия. Оповавам се основно на непоколебимата си Вяра в Господ Бог, на вътрешните си усещания, чувства и на интуицията си. Не се чувствам достоен да тълкувам текста на Светата Книга- Библията. Която колкото повече чета, все повече въпроси, на които не мога да намеря отговора, напират в мен. Нещо ме дърпа да ти отговоря на въпроса ти. Със Стария Завет ми е далеч по-лесно. Макар , че и там има една много загадъчна глава,( в Библията главите се наричат “книги“), “Книгата на Пророк Даниила“. А главата, писана от самия Цар Соломон, “Езекиил“, винаги ме кара да се разплаквам, от мъка, тъга , примесени с голяма надежда, като я чета.
      Новия Завет е за мен лично е една енигма, изпълнена с понякога многократно и умишлено повтаряни ( само от Любов към нас, да го прочетем и проумеем) на едни и същи събития или съвети , писани от няколко различни Христови апостоли, на споменаване на местности или „църкви“, за които днес почти няма дани, на подсказки, намеци и дори на места и чрез недвусмислени и строги предупреждения. Най-загадъчната и мистична е последната глава , “Откровението на Иоана“. Пиша Иоана с ‘И’, защото, така е написано името му в Библията и защото не искам, а и не смея, да продменям дори и една буква от текстовете на Библията.
      Според мен на Иоана е била дадена великата, върховната привилегия и чест, НЕ дадена на НИКОЙ друг жив човек, до днес, приживе да бъде “въздигнат“ и да види с очите си, йерархията на божите служители, Избрани от Самия Господ Бог ( Той има Име, но аз не съм достоен да го споменавам, още повече в суета, тук на този сайт) да Му служат в Неговото Небесно Царство . Няма как да се разтълкуват Божийте слова от простосмъртен човек. Може би на пронансираните атеисти им е много по-лесно да го правят и да обясняват произхода на Библията,( без да са си направили труда да я прочетат?!?) или да обяснят на кого са “авторските права“ за Светата Библия? Може би те нямат съмнения, задръжки, угризения, страх да изразяват мнението си, за толкова драматично важни неща. Което им уважавам. Аз обаче имам и то от всичко споменато по много. Аз съм дълбоко убеден, че ние , обикновените прости хорица, ( а то други по-‘сложни’, за сега НЯМА открити) сме „заключени“ за умението или способността да разберем абсолютно всичко, което е казано в Библията, до последната дума. Така и трябва. Бог недвусмислено ни го е казал.
      Убеден съм и че все още не се е родил човек, (освен Неговия Син Иисус Христос), който да разбира и да знае „всичко“ написано в Библията. В същност дори и самия Иисус Христос не знае абсолютно Всичко, което Знае , Може и Ще Направи Неговия Отец. Защото освен Негов Любящ Син , Иисус Христос е и Негов Служител или дясната му ръка на Земята. За атеистите , за по-нагледно, може да се каже, че Иисус Христос е нещо от рода супер световен CEO на най-голямата и единствена световна корпорация на небесата. Ние, обикновените миряни, можем само да четем , да примигваме смутено и безпомощно , да се смирим и да изпълняваме Грижовните Съветите на Бога, които са може би над 200 на брой ( описани са в Стария Завет!) и да се опитаме да проумеем , с напоследък доста закърняващите си способности за мислене, ( очертава се ,че Господ Бог, от началото на 21 век, вече ни е „заключил“, не 90% от способността да ползваме пълния капацитет на мозъците си ,както беше до 1999 г, а може би вече 95%) какво ни се казва, за “последните дни“ на сегашния свят в “Откровенията“. На Иоана са казани най-съкровените тайни и му е дадена най- вишата привилегия да види дори и с очите си детайли, които според мен са описани от него, чрез въплатени в думите му , много дълбоки, загадъчни, много трудни за отгатване метафори, метоними, алегории, хиперболи. На всичко отгоре, в “Откровението“ се споменава за една непонятна разлика в отчитането на времето от нас хората и от Самия Господ Бог. Самия сръбски зет, Алберт Айнщайн с неговите леко наивни (от гледна точка на Вярата в Бог), теории за времето и пространството и за теорията на относителността е напълно по детски безсилен . Защото Божиите дни , за нас хората , са може би години. Крайната цел на тази последна глава от Библията, според мен е да напомни, но само на интересуващите се, (които според мен не са особено многоброини, в този бездуховен свят на тотален материализъм) какво ни очаква в последните дни на „Сегашния Свят“. Предплоагам , че на атеистите не им пука за тези „Откровения“, защото те са уверени,че не ги касаят?
      Но специално за Мария, ще си позволя да кажа мнението си за моментнта фаза или до етапа в развитието на описаните от Иоана събития в „Откровението“ до който сме стигнали днес, 05/01/2022г. в напълно реалния свят и живот.
      Според мен , до 2019 година през Света вече са преминали на “тръс“ три разноцветни “коня“ с три различни послания и три различни деяния. А в момента по целия Свят „препуска“ вече в “пълен галоп“ “четвъртия кон“, който е “блед“ на “цвят“. Но това , драга ми Мария е само “подгряващото начало“. Защото тепърва предстоят да се явят на светпвнат “сцена “ 7 на брой „тръбачи“ , които един по-един ще „затръбят“ толкова гръмко , че ще се чуят по целия Свят ( а най-добре от най-гордите и от най-материалистите).
      И да внеса малко и ирония, за теб драга Мария, а и за повдигане на настроението. Както баба ми казваше:
      И тогава, дупе да ни е яко!

    2. Не, че смятам Уики-педията за авторитет, но за да имаме откровение, то някой е избран да го поднесе трова откровение, по някакви критерии, като например лидерство(военно), като Мохамед, да речем и т.н.

     „Пророчество (от гръцки, „предсказание“) е послание до група хора (семейство, племе, народ, цивилизация или цялото човечество), предупреждаващо я за измемение на нейната съдба. Обикновено пророчествата се поднасят от някоя харизматична личност, наричана пророк.“

     Така, че да задам по-ясно въпроса, кой дава това откровение до кого и с каква цел? Или просто си няма работа като нас и си драска по форумите . Това, че искате да „виждате“ текста на „Откровението“ и да не се интересувате от Източника на Откровението си ваш избор. То е като с едно писмо, да речем, има си Изпращач, Получател и Пощальон 😉 ?

     Той и Моисей може да си е въобразил на Планината кой му е дал Заповедите, ма как да знаем след като това пише в книгите а „testimony“-то е само една книга написана от друг(и) хора които пък на свой ред си имат своите ограничения. Тя за това Църквата не си пада по такива като Галилео и Константин Павлович 🙂 , ‘щото задава неудобни въпроси.

     Така, че когато „богомилите“ обръщат внимание на тоя факт, по нашите земи, и специално на „писанката“, да използвам по-неутрална дума 😉 , на свети Йоан почват и гоненията сред тях.

     И то не от кой да е а от „първородния“ син на цар Симеон – Петър ;-). Толкоз се ми се струва и аз знам, другото и до ден днепен е мистерия, която и синоидалните старци май не са разплели вече сума ти години 🙂 !

     1. Уважаеми, уважаема, или уважаемо PR033 (от 05.01.2022 в 19:19) .
      Има и някои, (може да сме останали вече само 7 човека ), които се интересуваме и от текста на „Откровението“ и от източника на текста на „Откровението“ и от доста други теми. За Ваша информация, да Ви уведомя, че “Изпращача“ е САМИЯ ГОСПОД БОГ, “Получатели“ или ресипиентите сме ние, тези дето Му Вярваме. Ние не търсим никакви факти, доказателства, контрааргументи, академични научни хипотези, артифакти, чрез които да докажем или отречем съществуването на Господ Бог. На нас и безбрежната Вяра в Него ни е достатъчна! Ние Му Вярваме, така всеотдайно, както могат да вярват единствено и само малките и невини деца. А “Пощальон“ е Самата Света Библия! Не е Чичко Спас , шофьора на кампанията “1300 години Ръ.Бъ.“ дето си напазарува БТК и Виваком, със спестените от закуски средства, а сега и на нова тв е мернал око.
      Знаем , че сега всички сте много “заети“ с далеч много по-важни проблеми и задачи от някакви си недоказани научно “евангелия“. Примерно, мечтаете си как в работно време си ходим до в къщи да затворим още 80 буркана с лютеница за зимнина или как да запишем внучката на пиано, балет ,френски и немски класове, щото тя английския си го шпреха по рождение! Или как да си купим още едно мезонетче, с законо усвоени еврофондове, което да отдаваме под наем? Вече на никой не му е до Библията. На всичкото отгоре тя е дълга точно 1207 страници(?!?) Кой ще има нерви и ще седне да ти чете такъв дебел “роман“ , та ако ще да е дори и „Тримата мускитари“ или „Отмъщението на Винету“, който е цели 1207 стр., след като ние се отекчаваме , вече да прочетем текст по голям от половин страница и много се кефиме да връткаме разни картинки по мобилния?!?
      Иначе драги, драга или драго PR033, с удоволствие чета коментарите Ви. Според мен, сте на едно от първите 3 места по интелект на този сайт.
      Сполайте!

 9. До: Поклон – 04.01.2022 в 16:28
  „СЪРБИТЕ ОСТАНАХА ВЕРНИ НА РУСИЯ И КИТАЙ И РАБОТЯТ ЗА СВОЕТО БЪДЕЩЕ БЕЗ ГЛУПАВИЯ ЕС ! ПОКЛОН, БРАТЯ СЪРБИ И НИ ПРОСТЕТЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА!“

  Не говори глупости, или по-точно изразявай се точно.
  Мисля, че си искал да кажеш, че СЪРБИТЕ ОСТАНАХА ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ и гонят националния си интерес в отношенията си с великите сили или поне бъдещи такива.
  А презокеанският ни господар са си го турили на ку….ре…ца.
  Или бъркам???

 10. Идва края както на прокопиевата секта джендърска така и на фигуранта самозабравиха се! месец и са чао!
  Само един нарцис като Фигуранта и един тъпак като Кирчо Байдъна могат така хладнокръвно да сриват една хилядолетна държава и да се хилят нагло и само един опростачван 32 години народ, може да се радва на онези, които за девет месеца, обслужвайки енергийната Соросоидна мафия, предизвикаха двуцифрена инфлация, масово обедняване и реална заплаха за фалити на фирми.
  Такъв нагъл грабеж на народа в интерес на соросоидната мафия на хунтата на Фигуранта, България не помни и такъв овчи възторг към корумпираните, които се облагодетелстват от този грабеж, също.
  Какви са пропуснатите ползи за България от спрените инфраструктурни проекти?
  Какви са пропуснатите ползи за България от забавянето на средствата от плана за развитие?
  Какви са пропуснатите ползи и загуби за фирмите от спекулативната цена на енергоизточници те?
  На какво основание и за какво са изхарчени девет милиарда за един месец от хунтата на Фигуранта?
  Защо от държавния бюджет се подпомагат с милиарди частни фирми в енергетиката, а се фалира държавната фирма Булгаргаз?
  Кой ще лапне комисионните за тази подкрепа с милиарди?
  Кой ще лапне комисионните от частните фирми, които ще сключат договори с държавата след фалита на Булгаргаз?
  Главнокомандващия сатана затрива България, нечувана и невиждана спекула и корупция, но……случил е на рая.

  1. В Румъния отмениха почти всички мерки и сертификати за преминаване през територията а тука оная със Сърбежите Сърбена Асанова ще въвежда медицинско -фашистка диктатура. Назначават нови служители на новия НОЩ под друго име и форма. НОЩ-уваците с нощниците пак ще тормозят народа докато Сърбена ще се омъжва за 5 път оти я сърбят шундата и гъза й..Оказа се че правилно и бяха повдигнати обвинения защото е част от Фармамафията с лекарствата и препаратите.

   1. Интересно…
    Каквото започва в Китай НЕ остава само в Китай???
    Начало жестких событий. Новости из Европыhttps://www.youtube.com/watch?v=Ns6-flqDhdo

 11. Чак велик!…Нека сме по-внимателни с думите!…
  Голям е. А велики са Левски и Махатма Ганди. Велик е Спартак. Велик е Тесла. И т.н. (Добре, де- според мен! Зависи от гледната точка.)
  И още нещо. Не са решили- не са го смачкали вавилонско-хазарските сатанюги. А това за „моралния победител“ ми напомня за Балканджи Йово. Бях се стресирала в училище, докато го изучавахме. Отрязали му едно, второ, трето, а той- „морален победител“! (Шок и ужас за детската психика!)
  Както и да е…Сега учат по-модерни неща. Балканджи Йово е архаичен типаж. Тъмен балкански субект. Не е деликатен и стерилен евро-джендър- като лидера на Пес например. (Това брутално ли прозвуча?)
  P.S. Бачо Кольо, да не те взеха за заложник тия диви, сомалийски пирати?

 12. Според мен ще обявят локдаун, за да провалят протеста на Възраждане.
  Разбира се преди това ще напомпат цифрите

 13. Между обикновения и малък човек и Джокович стоят едни 200 000 000 долара… Както и едни от най-мощните концерни-рекламодатели, с които има договор, а от тях зависят и организаторите на турнира. Та по-нататък е простичко за разбиране… За едни пари иде реч.

  1. В АМСТЕРДАМ – демократичните звepства на полицията над ковидпротестиращите. Немска полицейска овчарка осакатява протестиращ …
   https://www.youtube.com/watch?v=8l8KujD29Kk

  2. Организаторите не са устояли на поставените от самите тях изисквания към състезателите. Очевидно спонсорите на сърбина са по-влиятелни от организаторите на турнира. Нищо лично, просто бизнес…

  3. Чисто финасово много лесно и бързо могат да разкостят. И Джокович знае това. Поради тази причина действията му придобиват друг смисъл и значение. Само ще ти припомня случая с Уейн Рууни когато го разкриха, че е бил с една проститутка на някакъв купон. Анулираха му всички рекламни договори, които беше подписал извън Манчестър Юнайтед и печелеше луди пари от тях. Така че, в случая с Джокович определено парите не са на първо място.

 14. ИСТИНАТА ЗА Австралия – въпреки жестоката цензура на youtube:
  В Австралия приеха програма за компенсиране на пострадалите от ваксинацията и почти 79 000 жертви (засега) ще бъдат компенсирани …
  100,391 views Jan 2, 2022
  Саня во Флориде
  https://www.youtube.com/watch?v=e0d-ar3Z_w8

 15. Велик си, г-н Джокович !
  Брадва и сатър за ковид фашистите!
  Черен х*й за здравната министърка !

 16. Нищо ново под слънцето. Уж всички сме равни и правилата са за всички, ама някои са по-равни от други. Беше ясно, че организаторите ще търсят всякакъв начин, за да пуснат Джокович, независимо от малоумните забрани налагани от правителството им. Все пак да забраниш на 9 кратен победител да защитава титлата би било скандално и носи загуби за стотици милиони от реклами и билети. Парица е царица! Джокович доказа, че за милиони няма закони, а за кокошка – прошка!…

   1. Парите дърпат конците на света, а не идеологиите. Няма пандемия. Има пари и контрол. Тези си плюха на сурата. Но защо се изненадваме? Така наречените „политици“ са жалки отрепки навсякъде – Австралия, България………..

 17. Имам един Въпрос ако някой тук е Юридическо лице!!!Не се отнася до мен а до обществото!?!?!?Между работодател и служител се сключва Договор за вида на работа и заплащането …!!! За Задълженията на двете страни!!! Там не пише че освен тези Задължения Работодателят може да ти Налага Медицински Процедури ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Каквито и Заповеди да Издава Мин.на Здравеомазването и които са АНТИКонституционни!!!

  За НОЛЕ??? Велик!!! Ноле-СЗО…1:0…!!!
  Само да се ПАЗИ …какво Пие и Яде!!! Тези Сатанисти са ОПАСНИ!!! На Нова година подпалиха Парламента на Ю.Африка а тези дни Президента на Бразилия постъпи в болница с нещо като ИЛЕУС…сплитане на червата а може да е и ОТРЯВАНЕ…!?!?!?

  1. Аз не съм юрист, но (примерно) в моя трудов договор никъде не пише, че съм длъжен да информирам работодателя относно здравния ми статус. Също така е истина, че заповедите на т.н. здравен министър са незаконни и противоконституционни. Доколкото ми е известно имаше подадени жалби срещу тях, при това много добре аргументирани, но дали са разгледани от съответните съдилища нямам информация до момента.

   1. Питам защото много служители заявяват че Боса им Заповядва- Ваксиниране или Напущане!!! Същото важи и по разните МОЛ-ове и други за Сертификата!!!Кой им е дал ПРАВОТО всеки да си СПОДЕЛЯ МЕДИЦИНСКИЯ СТАТУС с някакъв на входа???

    1. Босът НЕ МОЖЕ да заповяда (нареди) да се ваксинираш принудително! Аз работя в голяма фирма и нашите босове, които не са българи много мислиха как точно да задължат служителите да се ваксинират, но се спряха навреме защото много хора казаха, че предпочитат да напуснат, отколкото да се ваксинират. Освен това можеш да ги съдиш за отнемане на конституционното право на труд. А Конституцията не е предмет на тълкуване. Тя е императивен документ, с който всички са ДЛЪЖНИ да се съобразяват. И тъй като нашата Конституция е консервативна по смисъл и дух много често е атакувана и исканията да бъде променена или по-точно подменена с нова по-либерална такава са постоянни и настойчиви. От Америка също натискат за това отдавна. Колкото до отнемане правото на посещения на различни обществени места без зелен сертификат ще ти кажа, че управляващите просто ни го отнеха. А за правата си човек трябва да се бори.

  2. Моля те, не използвай термина „юридическо лице“, когато имаш предвид физическо лице, което е юрист!
   А, Джокович доказа защо мразим сърбите! Не е заради крал Милан и Западните покрайнини, а защото те са мъжки момчета, а ние сме п….и!

   1. И не е заради изкланите над 30 000 хиляди Българи в Македонска област, защото ясно са заявили че са Българи и такива ще останат докато са живи, а защото сме продажници като сърбите, но те го правят по доходоносно и в това е завистта на българските езичници.

    1. Турците са изклали в стотици пъти повече, но това не пречи да управляват с партията си от българския парламент! А, кой точно е клал в Македония е друг въпрос! И на мен ми е криво, че не можах да си наследя собствеността на дядо ми в Житораж(г)е, но за това не са виновни сърбите, а един бисексуален немец, който щеше да става цар на Балканите, а ние му вървяхме по гайдата!

    2. А гърците са сипвали горещ зехтин в устите на говорещите български…Освен това са палили вратите на манастира ни в Атон. Чела съм много интересни свидетелства на един пътуващ по това време руснак. (За съжаление сега не мога да напиша името му!)
     За о-в Трикери чували ли сте? Истински позор за „християнска“ Гърция (за който предпочитат да мълчат)!

     1. Да чували сме за остров Ттикери, драга Мария. Дори имаме прадеди, които са си оставили костите там…
      Аз Ви написах за острова на загиналите там, през 1913 г. няколо хиляди български военопленици, но модератора е преценил , да изтрие коментара ми. Може би заради споменаването за връзката между българското чуждопоконичество и танца ‘сиртаки’ , споменати в коментара ми във връзка са най-трагичния за България гръцки остров ?

 18. ПОКЛОН ПРЕД ДЖОКОВИЧ И НЕГОВАТА РОДИНА! СЪРБИЯ НЕ САМО НЕ СЕ ПРЕДАДЕ НИКОГА, НО И Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ! СЪРБИТЕ ОСТАНАХА ВЕРНИ НА РУСИЯ И КИТАЙ И РАБОТЯТ ЗА СВОЕТО БЪДЕЩЕ БЕЗ ГЛУПАВИЯ ЕС! ПОКЛОН, БРАТЯ СЪРБИ И НИ ПРОСТЕТЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА!

 19. Абсолютен великан по дух! Колос! Няма как да не му се възхити човек. И не знам защо в тази връзка се сещам за нашя (духовен) лилипут Тео Ушев …

 20. А ние все плюем сърбите. Не виждате ли какви плазмодии сме. Но устите ни много знаят.
  Може ли заради Украйна да спре Южен поток онова говедо от Банкя и сега да се хвали а бедния народец да плаща газа по 590 в зелено а сърбите по 290. И ако попиташ всеки втори за сърбите же ти развие една теория колко са лоши. ХАК НИ Е .

  1. Южен Поток го спря говедото Орешарски, за което има и Пресконференция, затова първо потърси истината, а не да лъжеш като дявол.

 21. На 12.01.2022 г., 12 ч. пред Парламента Общонационален протест!
  Време е продажниците да бъдат обезвредени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *