Публикувано на 21.01.2022 / 20:26

ВЕЖЛИВЬIЕ ЛЮДИ ИДУТ… СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА СИНЕРГИЧНИЯ ПЛАСТМАСОВ ЧОВЕК РАДЕВ И НЕГОВИГЕ ДЖЕНДЪР – КОНТЕТА

„…руские идут и зажигаются огни, руские плюют на власть Америк и Европ…“

Специален поздрав за синергичния пластмасов човек Радев и неговите машинни джендър-контета парашутирани в управлението на страната и парламента.

Не знам за вас, господа другари управляващи, но ако бях на ваше място щях да си превеждам парите от фондациите и грабежите по офшорки и беж крачета да бягаме, докато е време. Бягството е срамно, но сигурно!

Другото решение е вие лично да воювате срещу руснаците, а целия български народ да ви провери на практика смелостта и каквото там имате.

Вежливые люди идут…

Николай Марков

Коментари 19 за
“ВЕЖЛИВЬIЕ ЛЮДИ ИДУТ… СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА СИНЕРГИЧНИЯ ПЛАСТМАСОВ ЧОВЕК РАДЕВ И НЕГОВИГЕ ДЖЕНДЪР – КОНТЕТА”

 1. колко пъти трябва да ни подаряват свободата за да ни доЙде ума в главата?…..НАКРАЯ САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖИМ….НАЛИ ВИЖДАТЕ ДОРИ НЕ МОВЕМ ДА СЕ ПРЕБРОИМ …..

 2. Поне вече няма да чакаме дълго за развръзката,минаха 32г.,вече е въпрос на месеци или дори седмици до сериозното раздвижване.Не е задължително да е война,Путин може така да организира работата,че американците и техните сподвижници да разберат неизбежния си крах,да им създаде такива опасности,така да ги разобличи,че сами да се изтеглят.В самата Америка положението не е цветущо,в Западна Европа също,тия негодници сами си направиха такива мизерии,каквито никой не може да им направи,упадъкът им е впечатляващ и неочаквано бърз.Искат да предизвикат война в Европа,та белким да им потръгне,да елиминират Русия чрез европейските си съюзници като ги сблъскат на изкуствена основа.А после да мислят как да се справят и с Китай.Това само при положение ,че Русия стои и ги чака ,а тя вече изцяло пое инициативата и няма да остави американците и дъх да си поемат.

  1. И двете страни си гледат интересите. Ако е стратегически изгодно в България и атомна бомба ще падне. Американците организират да сме бойното поле, но логически руснаците са в позиция да ни изпепелят. Не е хубаво да се вълнуваме какво ще правят едните или другите, преди да се замислим с нас какво се случва. Всички останали мислят първо за себе си. Най-изгодно ни е да не идват руские щото ние ще го отнесем. Да ни идват пари от Европа дори за прави краставици и класическа музика за кравите. Всичко е по-добро от война. Но наистина и двете страни деградираха от корупция, кражби, простотия. Нямат ресурс за нормална конкуренция.

 3. Руские идут ама писаха, че дъщерята на казахския президент си купила имот за над сто милиона франка на женевското езеро. По бедните от руские 500000 от тях си купиха имот в България, защо? А какво ще ни донесат руские, ако някакси всички се въздържат от атомно оръжие сме го живели. От руското наследство избягаха 2.5 милиона.

  1. А бе хубаво цитираш тук някои неща . Но не си наясно със идеологията във днешният съвременен свят , щото иначе щеше да знаеш че днешните комунисти нямат нищо общо със старите комунистически партии и работнически движения . Днешните комунисти са придатък на десните социал демокрации които пък от своя страна се наричат евро комунисти от Троцкистки тип и са слугите на световният капиталистически свят .Истинските народни партии са работническите ,те се борят за социална справедливост и за истински социализъм .Такава партия е била във България БРП ( К) а не ляво сектанската БКП която след 9,9 1944 година постепенно предаде идеалите за които беше създадена от Димитър Благоев Дядото ,да бъде партия на народа .

   1. И борбата вече не е каквато беше. Политиката е в криза, защото има непознати неща. Каква работническа партия? Мъск онзи ден обсъждал с други милиардери създаване на човек в изкуствена матка и възпитанието му от изкуствен интелект. Уж за целите на Марс. Така ще можело и жените да работят на 100% Това е нещо което трябва да се мисли. Правят опит да има Олимп и пчели-работнички. Борбата не е за средства за производство. Битката е за Олимп или по-точно за самото човечество. Също така битката е финална между интелекта и простотията преди кардиналните промени. Парите са в абсолютни цървули. Този дето си изстреля бричката в космоса ще прави хора. Интелектът губи битката или поне така изглежда в момента. Терзанията за работническата партия са неприложими. Лошото е че интелектът е притиснат и от долу и от горе, окраден и поставен в зависимост, а само той е спасението.

 4. Ха Ха Ха Съединените щати поискаха Русия да не публикува техния писмен отговор на исканията на Москва /Поглед.инфо/ САЩ не се страхуват, че Русия може да използва писмения отговор на Вашингтон, за да дискредитира преговорната си позиция, каза прессекретарят на Белия дом Джен Псаки. В същото време медиите пишат, че САЩ са помолили Русия да не публикува документа. https://pogled.info/svetoven/saedinenite-shtati-poiskaha-rusiya-da-ne-publikuva-tehniya-pismen-otgovor-na-iskaniyata-na-moskva.138484

 5. Пасито и Плювналиев, да тренират качване на колесник на самолет в движение.

 6. Запасяването с памперси,подложи и бинтове от малоумници и красивите ни управници да започва сега…

  Някои от тях вече са се изтървали по голям зор в вързаните си крачоли и само могат да пръскат с дезодоранти да не се усеща много какво са направили.

 7. Представете си гледката от афганистанското летище с американския самолет на който бяха наблъскани афган. колаборационисти да се развие на наша територия. Само какво меле ще си спретне петата ни колона за да се качи на излитащия самолет, ще бъде феерично и незабравимо.
  Полк. Марков не бъдете такъв хуманист като им давате съвети да спасят заграбеното, нека най-после изпитат на собствен гръб тази бедност и мизерия до която докараха народа, при бай Ставри ще им е най-добре.
  А Големият брат икономически здравата го е закъсал, 25% е промишлената инфлация в САЩ и пари за туземната администрация у нас няма да дадат, а обратното чичо Сам търси откъде може да прибере ресурси. Вижте с какви нови стоманобетонни огради опасаха Белия дом и Капитолия, също и парламента на Канада. От какво или от кого се пазят? Светът се променя бързо пред очите ни и дано утрешния ден е по-добър.

 8. Зевс, ако ме мислиш, че съм някакво „американско прокси“, жестоко се лъжеш! Според мен, първо, всеки народ трябва да си запази традициите и културата. Второ, всеки индивид (разбирай човек), трябва да бъде свободен да следва традициите ма народа, към който пренадлежи. Аз съм БЪЛГАРИН и си искам това, което ми е останало от дядовците и бабите ми! Не ме интересуват другите „ценности“! Съжалявам, ако съм те разочаровал!

  1. Нищо лично, брат, коментирам обратната теза – защо Вл.Владимирович НЯМА интерес от война, а не твоето лично мнение.

   Населението в Украйна и Русия е един народ, защо да се взаимно убиват?!
   Населението в България и РСМакедония е един народ – един народ сме, рече туристка от РСМакедония онзи ден в Сандански в репортаж на БНТ, беше на живо, та ясно се чу какво мислят обикновените хора!

   А за духовно българското и за това да си българин, да сме живи да научим истинската истина.
   Както е казвала феномалната ни Ванга, каквато други народи са нямали:

   „Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите!
   Не е вярно, че българите са чергари.
   Откъдето са минали – държава са оставили и бел град.“

 9. към коментара на Али Баба в 21:31
  ………

  Да бе, то затова от ЕДНА година насам Байдън, веднага щом стана президент, не спира да повтаря:
  „Русия ще нападне Украйна!“, и да залива Европа с американски оръжия и войска.
  …………………….

  Първо.
  Ако Путин искаше да превземе Украйна можеше да го направи при Тръмп, кво му пречеше, нищо, даже щеше да си спести сума ти милиарди, вместо да строи Северен поток-2.

  Още повече, че нали помните – Тръмп искаше да изтегли американските войници от Германия и да закрие най-голямата си база там, а Европа сама да се пази, така ли беше?!
  …………………..

  Второ, да припомним какво каза Макрон, президента на Франция, ноември 2019 г.:

  „НАТО е в мозъчна смърт или умрял мозък“, както го превеждат някой медии.
  Е, една година по-късно в 2020 г. НАТО се реформирало и приело 140 доклада изпратени до съюзниците.
  И организира военно учение Европа Дефендър 2020, нали помните и САЩ започна да докарва бомбардировачи, танкове из Източна Европа и т.н.
  …………………

  Трето, най-отвратителното е изкривяването на истината, манипулацията, пропагандата.
  Едно говорят и обещават като са лице в лице, а пред медиите правят различни изявления.
  И днес така на срещата Лавров – Блинкен в Женева.

  Русия настоява за писмени гаранции, а САЩ ескалират говоренето и напрежението, и карат съюзниците да стоварват оръжия в Украйна!
  От Канада, дори изпратили бригада специални части, бъррр.

  А в Украйна „Слугата на народа“ – каква пародия само, Зеленски се наложило да прави изявления да успокоява украинците изпаднали в луда паника, да не напускат градовете.
  ………………….

  Четвърто.
  Американците не са доволни от управлението на Байдън след първата година.
  Включително недоволство има и в редиците на неговата Демократическа партия.
  Инфлацията в САЩ минава 8% … поскъпването на храната и горивата… към какво води.
  …………………….

  Пето.
  Решението за мира и спокойният живот в Европа и света, е толкова просто, че чак обидно.
  САЩ изтеглят войските си от Украйна и никакви войни няма да има никъде по света!

  Даже никой няма да иска скъпото НАТО да маха войската си от Румъния и България, щот няма да има причина…

  😉

 10. Марков, ако „Россия’ е Путкин за теб, ще ти кажа: Не, благодаря! Ленинградският гном играе в отбора на НСР (новия световен ред). Това е ясно на всеки, който все още е с ума си. Една война в Украйна е това от което се нуждаят… За нови репресивни мерки… И гнома от Кремъл ще им ги осигури… НО ПАСАРАН!!!

  1. Драги ми Али Баба мога да те зарина с документи, за да ти докажа колко си тъп, защото да пиша че си прост е комплимент. Десетки статии мой мили съотечественико, и толкова много факти, за които ти си останал сляп. Путин ще остане в историята като Петър първи. След толкова много такива като Горбачов и Елцин, Путин възкреси Русия, нейната мощ и дух. Ние сме жалки духовни отрепки в сравнение с тях. На едно куче да подхвърлиш храна, на един вълк да направиш добро не забравя никога, какви изроди сме ние, неблагодрници, абсолютни неграмотници, не познаващи нито европейската, нито американската, че и нашата си история.

 11. Те, идващите ще ни вкарат ли в еврозоната или ще ни вкарат еврото направо в з@дниците, барабар с Монито Паси ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *