« Върни се назад Публикувано на 08.06.2014 / 9:28

ВЕЖДИ РАШИДОВ БИЛ БЕСЕН НА „ПРОСТОТИЯТА НА ТОЗИ НАРОД“. А ВОЖДА БОЙКО БОРИСОВ ДЕКА БЕШЕ ПО ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС?

 

В предаването на Любица Кулезич Вежди Рашидов се яви „бесен“, както го определи самата Любица Кулезич. Вежди Рашидов още от първото изречение рече, че бил бесен на „простотията на този народ“. То и ние сме бесни, ама зависи кой какво влага в „простотията на този народ“.

Рашидов наблегна на сърцераздирателната тирада как видял баща си за първи път да плаче, когато му сменили името по времето на възродителния процес и как било „пълно с автомати и БТР-и…“

Любица Кулезич го гледаше в унес, обаче нито тя, нито Вежди Рашидов споменаха „малката подробност“ къде беше по времето на възродителния процес – любимият им Вожд Бойко Борисов.

А Борисов беше там, където бяха „автоматите и БТР-ите“, според квалификацията на Рашидов.

От вчера Любица Кулезич успешно прилага евтиното активно мероприятие за раздухване на етническата карта. За целта умело тя заложи на депутата от БСП Красимир Янков, който е толкова бос и естествено незнаещ къде се намира непрекъснато, че успя да го накара да изрече голямата идиотщина, че възродителния процес всъщност бил „въвеждане на именна система“.

Красимир Янков, който прекрасно е известен по варненските ширини и когото АФЕРА неведнъж е посочвала, че след Гуцанов е поредното идиотско недоразумение, на което заложи Станишев, стигна в кретенизма си и дотам: „Знаете ли, че и в момента има голяма част от българските турци, които си сменят имената, тръгвайки за Европа? Знаете ли, че има такъв процес?“.

Впрочем, „пази Боже, сляпо да прогледа“, в лицето на Красимир Янков,  се подмокри от суета и предния ден преди участието си при Любица Кулезич оповести тържествено във Фейсбук, че ще дефилира в „На светло“.

Е, участва. И се оля с простотията си.

Захапали стръвно възродителния процес обаче и Любица Кулезич, и Вежди Рашидов – справедливо възмутени иначе от глупостите на Красимир Янков – забравиха да отчетат и изнесат пред българското общество фундаменталния принос на Бойко Борисов в прилагането на мачкането по преименуването на българските турци.

Иначе Рашидов оповести, че бил готов да стане пак министър на културата, „ако Бойко Борисов каже“.

Afera.bg

 

 

 

 

 

 

«