« Върни се назад Публикувано на 27.10.2017 / 18:45

„ВАШАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА МАФИЯ УДАРИ В ЗЕМЯТА РЕПУТАЦИЯТА НА КОЗА НОСТРА!“

бойко борисовПламен Дарак:

По последна информация , банкомата в Банкя бил гръмнат по погрешка. Целта била друга.

Георги Дренчев:

Модата да се разбиват банкомати дойде и у нас.

вальо челото

Редно е, да почваме да мислим за мемориал на военната ни авиация.

Когато не са виновни метеоролозите, виновни са самите потърпевши, че не са се подготвили…за живота си под управлението на герп.

Жоро Унгорянов:

Вчера се видях с един голям приятел,италианец, анархист и професор по математика – Аугусто Серекия… уникално интилигентен човек, та ми казва:

„Вчера гледах статистиката за класирането на държавите по корупция в Европа…

… България е на първо място, а Италия на второ“, усмихва се и продължава…

„Вашата правителствена мафия удари в земята репутацията на Коза Ностра… ке кацо пополо…!“

И стигнахме до извода с него, че американо-сицилианските бандити трябва да идват на обучение в местните централи на Герб, че станаха за резил…

Щял да отнесе предложението до някакъв дон, с който се познавал лично, смее се стареца.

Те така де…

Виктория Тинтерова:

„Майки с колички идват тук и го показват като атракция на своите деца, говорят по телефона…“ Моя любима репортерка, Рада Богданова за взривените банкомати.

Държавата е в кататонен ступор*. Опозиция няма, самонареклите се десни си траят, профсъюзите се цепят, депутатите са нефелни, министрите още повече. Само Домусчиев и неговите хора все още мърдат. С Бентлита.

––

* Кататонният ступор в болните с шизофрения се изразява в понижена двигателна активност, която при силна степен е известна като каталепсия. Също така при шизофрения, при кататонният ступор се установяват причудливи и странни пози. Кататонната възбуда в болните с шизофрения се характеризира със силно повишена двигателна активност, до степен на разрушителност. В болните с шизофрения се наблюдава значителен негативизъм, особени съзнателни движения (стереотипии, маниерност, гримасничене)

afera.bg

«