Публикувано на 22.05.2020 / 10:13

ВАСИЛ БОЖКОВ: ЯНУАРИ ПРЕДАДОХТЕ „ЛЕВСКИ“, МАЙ ГО ХВЪРЛИХТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО! СИРАКОВ ЩЕ ПОЛУЧИ АКЦИИТЕ. СРЕТАН ЙОСИЧ ТРЕТИ В КЛАСАЦИЯТА

ВАСИЛ БОЖКОВ: ЯНУАРИ ПРЕДАДОХТЕ „ЛЕВСКИ“, МАЙ ГО ХВЪРЛИХТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО! СИРАКОВ ЩЕ ПОЛУЧИ АКЦИИТЕ. СРЕТЕН ЙОСИЧ ТРЕТИ В КЛАСАЦИЯТАПрез януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.

Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.

Успех на „Левски“.

#БъдетеЗдрави

Васил Божков

ВАСИЛ БОЖКОВ: ЯНУАРИ ПРЕДАДОХТЕ „ЛЕВСКИ“, МАЙ ГО ХВЪРЛИХТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО! СИРАКОВ ЩЕ ПОЛУЧИ АКЦИИТЕ. СРЕТЕН ЙОСИЧ ТРЕТИ В КЛАСАЦИЯТА

Коментари 16 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ: ЯНУАРИ ПРЕДАДОХТЕ „ЛЕВСКИ“, МАЙ ГО ХВЪРЛИХТЕ В ЗАДКУЛИСИЕТО! СИРАКОВ ЩЕ ПОЛУЧИ АКЦИИТЕ. СРЕТАН ЙОСИЧ ТРЕТИ В КЛАСАЦИЯТА”

 1. Прочетох написаното от една госпожа “ българка“ и си спомних как съм ходил на мачове преди 40-50 години. Беше в края на един футболен сезон. Местният ни отбор „Черно море“ фигуративно казано „дереше котките“ за точки – ха да изпада, ама може и да остане. Левски беше гостуващ отбор – напред в класацията. На стадиона – „Юри Гагарин“ нямаше място бълха да влезе. Срещата бе много оспорвана. „Морето“ поведе – да, на „Левски“! Стадиона щеше да се срути от ръкопляскания и викове. Така до последните няколко минути. Аспарухов получи топката и премина почти цялата половина на Черно море. Последва уникален далечен удар и гол. Този гол уби отбора домакин. Стадиона замлъкна за миг. След това последваха такива ръкопляскания каквито още на съм чувал. След срещата феновете на Черно море обградиха автобуса на Левски. То бяха поздрави, цветя – въпреки загубата! Ако бяха разрешили – щяха да вдигнат на ръце автобуса с Гунди! Нямаше бомбички, нямаше фоерверки, нямаше обиди за победителя, нямаше омраза. На такива мачове има смисъл човек да е ходил. Но права е госпожата – това бе друг „Левски“ с други фенове! Ех, спомени! Сега се чудят на кого да ги продадат и за колко пари – като заклани агнета на Гергьов ден!

  1. Семейство интриганти се готви да командори „Левски“, забравете за феър-плей! Оня отбор отдавна го няма, виждат се само широко отворени задници за кинти. Преди 15 години мой племеник играеше в детско-юношеския отбор на ЦСКА. Игра, докато лично треньорът не му поиска да си плати за това. Момчето беше добро, е, нямаше сигурно да стане Меси или Марадона, но беше дотам. Който си плаща играе, другите…. Как да се появи нов Гунди?

 2. А дали ЗАДОКЕАНСКИТЕ ни БРАТЯ не си правят ПАС в момента поради ЦИРКА с Боко и Божков.
  А дали няма да припознаят Божков за ЧОВЕКЪТ -ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР на КОЛОНИЯТА БУЛГАРИСТАН!?
  Нито е по-беден от Боко,нито е по некрадлив от Боко НО за сметка е УМЕН КОМБИНАТОР С ТЕЖЕСТ на МЕЖДУНАРОДНО НИВО.
  Разбира и може много по-добре да ДВИЖИ ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ във вид на СТОКИ и УСЛУГИ на БОЛКАНИТЕ – БЛИЗКИЯТ и не толко БЛИЗЪК ИЗТОК.
  ВЕЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ЗАДОКЕАНСКИТЕ ни БРАТЯ могът да достигнат дори и СЪТРУДНИЧЕСТВО с КРЕМЪЛ …СТИГА да е НЕОФИЦЯЛНО и ….ДА СИ ЗАСЛУЖАВА ДАЛАВЕРАТА във ВИД на НУЖНИЯТ ПАРИЧЕН РАЗМЕР.
  А ако Божков му щукне идеята да реализира Партиен Проект…..става ВЕСЕЛО и много ЖЕЖКО ЛЯТО…без сегашните ПОЛИТИЧЕСКИ НЕДОНОСЕНИ МАСТИЙ.
  ПЕРУКАТА ДОЙДЕ но ще дойде време да си ОТИДЕ….но ФИРМАТА остава.
  За ОЛИГОФРЕНИТЕ….2004г. е година на….
  Да БИДЕ…..СВЕТЛИНА

 3. Говори се, двамата бивши лейтенанти от СИК Черепа и Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ са сключили примирие …

 4. Igrae se grosmaisterska shahmatna partija. No na otsrestnata strana sa prustcheta, koito sa sviknali da durzhat BUHALKI-v bukvalen i prenosen smisal…

 5. Първите четирима от анкетата да се картотекират в Левски! Срам и позор за отбора!

 6. Бойко,за последен път те питам,ти смяташ ли да спреш циганите да крадат,изнасилват и убиват МЕСТНОТО КОРЕННО НАСЕЛЕНИЕ на България,или аз да ги спръ.

  1. Как да ги спре, като първо те гледат от него и втора са основните гласоподаватели!

 7. Божков,за съжаление е прав, за всяка една написана дума.
  Стратегически решения,според мен, не се вземат със „запалянковски“ ентусиазъм и без мисъл за финанси и за бьдеще.Не чух обещания подкрепени с реални възможности.
  Кой и как ли, ще върне акциите обратно на Божков,за да бъдат джиросани на Сираков?
  Май продължават цирковете.
  И един може би малко наивен въпрос.Ако акциите са все още на Божков,защо прокоратурата не сложи ръка върху тях,както направи с другото му имущество?Те струват пари. Или…

 8. Божков е умен и мисля, че пак е подготвил един голям чеп. Левскарите са „избрали“ тъпакът Наско защото обича да се надупва, а и вече им е показвал задника си.

 9. Защо не прекратите агонията? Този „Левски“ не е онзи „Левски“! Като дете татко ме е водил на мачовете, когато онзи “ Левски“ гостуваше на отбора в нашия град. Трибуните на 20 хилядния стадион бяха препълнени и гроздове от хора висяха по тополите. Помня и Гунди…. Не разбирам от футбол, политика, мафия и олигарси, но сегашната сага се изражда във фарс. Имам още какво да кажа като обикновен гражданин, но ще почакам на брега на реката……

 10. Интересно! Пак ли ще си сваля насраните гащетА!
  Както мен , предполагам и много други левскари, са отвратени от това и за съжаление футболният „Левски“ ще бъде затворена страница.
  Господин Божков, това е най лошият вариант. Все едно давате акциите на Константин Папазов / чети Бойко Борисом – ГМР/.

 11. Ако бях на мястото на Божков, щях да поискам от „тарикатчетата“, да ми платят акциите, ако не – „Левски“ си отива.Това е.Няма как един да плаща, а друг да „блажи“(лапа).

  1. Божков едва ли е плащал пари на Левски, по-скоро парите които е давал ги е оформял като дълг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *