Публикувано на 09.01.2021 / 11:02

ВАСИЛ БОЖКОВ ШАМАРОСА ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ С „ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО“! А АКО ПРАЗНАТА СТАЯ НА ТАВАНА НА ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ…

Васил Божков:

Поздравявам президента Румен Радев за решението му да се консултира с извънпарламентарните партии за изборите. Надявам се да не се ограничи само с партиите на статуквото.

#БъдетеЗдрави

Дето се вика – право, куме, в очи!

Цялата така наречена опозиция е всъщност рожба на статуквото и е направа ала „с партиите на статуквото“.

Сега да видим, „храбрият льотчик“ дали ще покани партията на Васил Божков, като се има предвид, че едни от първите, които прие е Коцето „възраждането“, който печално се прочу като измамник. Щото щом – коцето, що пък да не е и „гранд „бандита“ – Васил Божков?!

Абсолютните тъпоумните „консултации“ на Радев са водевилен пиар, от който нищичко не произтича, нито ще произтече.

Виж, срещите му с онези, които трябва, провеждани в Президенството „на тавана“ в празна стая – без телефони и дори без столове, са далеч по-интересни.

Ех, ако празната стая на тавана на президента можеше да говори…

Те това са истинските консултации.

Нали така, господин Президент, който „внезапно“ забрави думите „предсрочни избори“ и „проект“, излъгвайки куп хора, които търчаха из страната да МУ го правят?!

Afera.bg

Коментари 11 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ ШАМАРОСА ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ С „ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО“! А АКО ПРАЗНАТА СТАЯ НА ТАВАНА НА ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ…”

 1. Що политически партии и ДВИЖЕНИЯ има в мизерното ни Отечество ум да ти зайде. При такова нечувано разнообразие и разномислие, при такова смазващо скудоумие НИЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Списък на политическите партии в Българияhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

 2. Абе, че Льотчика се провали, стана ясно съвсем, но по-големият провал е на попечителя му – една неудържимо амбициозна и перманентно глупава жена. Тя го задължи да й предостави кабинет до неговия, да има охрана и служебен автомобил. Тя му редеше изявите и всеки ход, за да го доведе отново до кривата круша. Но как да проумее Льотчика кого да слуша – той хвърчи нависоко, там му е силата, а тук, на земята, в постелите, е като загорял новобранец – лесно му вземат акъла с една свирка и два комплимента…

 3. Значи льотчик мунчо е извикал костя копейкин?
  Идеално си пасват двете амеби!

 4. Бойко Борисов е еманация на комунистическата хамелеонщина и алчност.

  1. Почти толкова, колкото и Тиквата се е радвал на рушветите му.)))

 5. На т.н. опозиция трябва да и сложат два чипа- единия антистатуквен,а другия за равновесие.

 6. Отново тотални предателства,повсеместни и всеобхватни,всички ,които се престорват за опозиция,вече са заели позиция,договорките са сключени и очакват да падне мандалото,т.е. да минат изборите и да си покажат рогите.Още отсега тръгнаха призиви за масово гласуване,само така щели да отстранят хунтата.Да,ама не,резултатите от изборите се напасват ,както им уйдисва и ти си гласувай колкото си щеш.Неведнъж съм разяснявал ,че с масовото гласуване за политически субекти с неясни физиономии,всъщност се легитимира статуквото.Ето,ще кажат,видяхте ли колко народ гласува за нас,това е смисълът на изборната суматоха,да се имитира демократична процедура,а зад кадър се вършат цигании,резултата е неизменно мазало.Затова бойкот и масови протести в деня на изборите,другото е малоумщина.

  1. Вярно, всеки които гласува само узаконява беззаконието и статуквото, какво значение има как ще се кръстят старите и новите политически образувания, все са фракции на бившето БКП – ДС, все са гнезда за „елита“ на червената мафия, наследниците на бившата висша БКП номенклатура и слугинажа им, който гласува предател на народните интереси и Родината!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *