Публикувано на 21.05.2020 / 11:34

ВАСИЛ БОЖКОВ С НОВА АНКЕТА: ВКЛЮЧИ СРЕТАН ЙОСИЧ!

ВАСИЛ БОЖКОВ С НОВА АНКЕТА: ВКЛЮЧИ СРЕТАН ЙОСИЧ!Благодаря на всички за гласуването.

Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Не се случи. Вие решете кой да получи собствеността.

Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор.

#БъдетеЗдрави

Кой да бъде новият собственик на ПФК „Левски“ АД

Васил Божков

Може да гласувате в анкетата тук! Има 98 опции за избор!:

https://www.facebook.com/pg/VassilKrumovBojkov/posts/

Коментари 40 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ С НОВА АНКЕТА: ВКЛЮЧИ СРЕТАН ЙОСИЧ!”

 1. АМАЗОНКАТА ОТ СЕМ

  Свръхвойнствена е Жотева Бетина,
  било във СЕМ, в ti-vi (или в постеля?).
  Остава да си купи карабина
  и щом противник някой път й мине,
  да стреля… стреля… стреля… стреля…

 2. България е единствената държава ,в която може да се случват подобни неща.

 3. Може и да се отклонявам, но….. При посещенията ми в различни административни и съдебни институции, останах шокиран, че има десетки откровено неграмотни и полуграмотни хора, които, като ли че, от както са се родили са искали само едно: да имат над себе си диктатор, който да им заповяда как да се гаврят с хората. Това е чудовищно! Представете си следната картинка: 30 насрочени дела, поне 60 адвоката и 40-60 граждани, страни по делата, застанали пред портите на Темида и двама – трима абсолютни случайници, на държавна заплата, с говорни и метални проблеми, се държат с тях, като с овце или телета пред кланица. Грозно, нелепо и недопустимо!

  1. ..,,DARGAVNITE INSTITUCII,,SA PALNI SAS,,SELSKI TUNINGASHKI,,..VZETI,,NA ZAPLATA,,ZA…,,SAVSEM DRUGO,,..OT TAM IM IDVA,,GJONSURATLAKAT,,!

  2. Отклоненията са хубаво нещо, стига да не са психични/като при онези, за които пишете/.
   Посочвате огромен проблем и дълга тема. Ако трябва да се обобщи- причината е в поголовното опростачване на българина през последните години. Простакът е голяма сила, а пък Простакът с власт си е направо стихия /“след него-и Потоп!“/.
   Характерни черти на Простака-герой на нашето време: безпардонност, нахалство, безсрамие, цинизъм, еснафщина, ламтеж за кариерно и партийно развитие и т.н. Най-голямата му мечта? Естествено, държавната службица.:-) И да не си помислите, че е, защото иска да служи на държавата! Неее, точно обратното- за да може държавата да му служи в лична угода!
   В този ред на мисли- навсякъде е пълно с провинциални поддиктаторчета, имитиращи своите идоли- баш диктаторите. А народът за тях е…/Чакайте да помисля!/… Ами, народът за тях е досаден материал, върху който да избиват комплексите си на недоучени хора, демонстрирайки „своето превъзходство“.
   Дипломите и у нас отдавна не са гаранция за интелигентност и образованост. Дори предлагам да започнат да ги използват като свидетелства за неграмотност, гарантиращи блестящо чиновническо бъдеще. /Шегувам се, разбира се.:-)/
   Накрая, уважаеми г-н Гунчев, да си припомним кой уби Алеко… Бай Ганьо го уби… В този ред на мисли- бъдете здрав и се пазете!

  1. Вие сте на държавна заплата или нещо подобно ? Само да ти припомня, Илиянке, че в моловете, фитнесите и други, дето не те интересуват, работят хора, живи хора. Изхранват се от заплатите си там. Я по – уважително !

 4. Без да съм превърженик на клуба,гласувах за Сретан Йосич,има защо.

   1. Жалко,и той ми бе надежда една. Няма кой друг в БГ да го направи, мъже няма.

    1. …VERNO,MAGE ,,NE SE RAGDAT..BASHTI NA DECA!,,OT DROGA,ANABOLI I ,,BMW..ZA 2 000 EVRA..AMA I GENI IMA/SAMO,,NA VANSHNOST,,…OT,,FILARI,BOTOX I SILIKON,SE STIGA SAMO DO..,,SVIRKI,,SLED,,SHISHA BAR,,..

 5. Днес се развихря още един крупен скандал в татковината ни пак от европейски мащаб, заформен този път от калинката външна министърка от Пазарджик, която лъже като циганка, но всъщност може и да е такава…Вчера Еврокомисията излезе с официален документ за продължаване мониторинга над съдебната система и корупцията в България защото страната не е изпълнила уловията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.В него е записано:“Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България.“ Но преди малко Захариева очевидно по заповед на щуката най-арогатно и безумно заяви, че „мониторингът на ЕК върху България е вдигнат“. Явно примерът на безкрупулният лъжец и манипулатор №1 на РБ е толкова заразителен за подчинените му министри, че всички те пускат фейкнюз под път и над път. Затова и заради всичките им престъпни безобразия – сиктир марш!

  1. ЕС не са доволни от огромната корупция в България. Няма нито един осъден от властта. Чака се оставка на Дани Кирилов.
   Съдебната реформа и борбата с корупцията у нас остават под наблюдението на Брюксел, съобщи бТВ, като се позовава на решение на Европейската комисия.
   Правителството и предният състав на ЕК (с Жан-Клод Юнкер начело) твърдяха, че вече сме изпълнили всички изисквания, за да не бъдем обект на наблюдение.
   Очакването беше следенето за върховенството на закона да премине към нов мониторингов механизъм, който обхваща абсолютно всички членки на ЕС, пише OFFnews.bg.
   Правосъдният министър Данаил Кирилов даже заяви, че би подал оставка, ако мониторингът не падне.
   Мотивът за решението на Брюксел е, че все още няма достатъчно резултати в борбата с корупцията, а освен това има какво да се желае и по линия на реформирането на съда и прокуратурата.

   1. България остава под наблюдение на Брюксел за корупция на високо равнище въпреки констатацията на предишната Еврокомисия на Жан-Клод Юнкер, че е изпълнила ангажиментите си по Механизма за сътрудничество и проверка (МСП). Радостта на правителството, че се е отървало от мониторинга, се оказа преждевременна, защото днес новата Еврокомисия на Урсула фон дер Лайен се позова на МСП и обяви, че продължава наблюдението си над страната поради недостатъци на правната й система, която трябва да покаже окончателни присъди по дела за корупция по високите етажи на властта. Освен това има известен брой предизвикателства, особено в ефективното наказателно разследване, ребалансирането на натоварването на съдилищата и повишаването на ефективността на местните прокуратури. В доклада за пролетния семестър се посочва също като тежък недостатък на страната – слабата борба с прането на пари. Един от големите международни скандали, известен като „къщата в Барселона“, е свързан с разследване на испанската прокуратура срещу премиера Бойко Борисов за пране на пари. Отделно се посочва, че все още не са предприети мерки за намаляване на риска по схемата „гражданство срещу инвестиции“ (продажба на паспорти) и се добавя, че тя е породила опасения от рискове, свързани с изпирането на пари. В страната са забелязани слабости, които са характерни предимно за държави от Третия свят. България бавно догонва останалите страни-членки и равнищата на бедност и неравенство в доходите все още са едни от най-високите, се казва в доклада. Подчертава се също така, че недостатъчните инвестиции са пречка за модернизирането на икономиката. България продължава да бъде сред страните с голям процент на необслужвани кредити, особено за нефинансовите предприятия. Достъпът до здравеопазване е ограничен поради неравномерното разпределение на оскъдните ресурси и слабото покритие на здравното осигуряване. България продължава да е сред държавите членки с най-многобройни смъртни случаи, които се дължат на замърсяването, се казва още в документа.
    /по в-к Сега/

  2. Какво друго да очакваме от тази видна особа, известна още като Екатерина Безхаберная…

 6. Дано Благодетеля ЛАМЯТА ПЕЕВСКИ благоденствието РЯДКОТО ЩАСТИЕ да спечели вота и фк Левски да се прекръсти на ФК“ПЕЕВСКИ- БАЙХУЙЯ“ ЕООД..и да се приключва с тая мъка..

  1. Не, не, дори и на шега, името на Левски в ръцете и на милостиня от ДПС!!

 7. Честно казано, Божков е капка в морето. Наскоро говорих с човек, който преди се е занимавал със саниране. 28 лв. на м2 му е била цената. Карали са го да издава фактура за 362 лв. на м2, да си удържа неговото и другото да връща кеш…. Дори след приспадане на ДОД и ДДС, говорим за 220+ лв. на м2 кражба. Сигурен съм, че е аналогична ситуацията и с пътното строителство, както и с всяка обществена поръчка. Лошото е, че няма кой да ги разследва и съди, защото и трите уж независими власти са преплетени с мафията. Т.нар. четвърта власт пък се е хванала за палците с широко отворена уста и изплезен език…

  1. Нищо ново под Слънцето.
   Преди доста години, по време на управлението на МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ симеон сакскобурготски, ПРЕДИ ИЗБОРИ, се ремонтираха ЧЕШМИЧКИ, ГРАДИНКИ, ПОКРИВЧЕТА, НАВЕСИ и пр. По всички градове и села. Спомняте ли си?
   И тогава, както и сега – избрани „бизнесмени“, БЕЗ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, правеха тези ремонти. По същия начин – ДЕСЕТКИ ПЪТИ се надписваше стойността на извършената работа. Издаваха се фалшиви фактури. Накои от „ЕЛИТИТЕ“ на НДСВ – вече умряло, точно от тези надписвания станаха милионери, а изпълнителите на ремонтите и съставящи фалшивите фактури, получаваха мижави трохи.

   1. А при земетресението в Стражица и околни села какво КРАДЕНЕ ПАДНА, думи нямам да го опиша. Цяла България, мало и големо събира помощи, които местната администрация и строителите опапаха. Все още има хора по фургоните, а цели села направо бяха заличени.

 8. Сашо Апашо защо не е добавен?

  Има и титла, и биогрофия, и опит!

 9. Стига глупости! БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВЕЧЕ ЧАСТНО ПРЕДПРИЯТИЕ С ЕДНА И СЪЩА ФИРМА НА ВХОДА И НА ИЗХОДА. ЗА ВАС НИЩО ЛИ НЕ ОЗНАЧАВАТ ДУМИТЕ,НОВА НОРМАЛНОСТ. ТОВА Е НОВАТА НОРМАЛНОСТ,ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВЪРНЕ ТАМ,ОТКЪДЕТО БЕШЕ ПРОГОНЕНА ОТ ЛОШИ ХОРА,ТАМ,КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО. НЕ НАЛИВАЙТЕ МАСЛО В ОГЪНЯ.

   1. Аз разбрах това,което и ти ще го разбереш,но вече късно,при свършен факт. Тогава,когато Левски нарича ЦСКА съсед. Така както сега македонците наричат българите,съседи. А ние всъщност сме братя и сестри. Така,както сме и със бесарабските българи,със помаците и със много още други по целия свят.

  1. Не понасям клишета.Чия „нормалност“? Според мен, аз живея в силно задълбочаващ се шизофренен свят,и не зная КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ КРАЯТ!!!

 10. Няма нормалност,ако имаше нормалност,овцете щяха да бъдат навънка,да линчуват бойко убиеца,пеевски рекетьора,гешев корумпирания,барни ръбъла нищожеството,гелосания домусчиев-димитровградския битакчия,горанов вулгарния наглец престъпник,нинова лъжкинята, деса(герб)-простакеса-къде са овцете,няма ги…..
  Господин Божков,подава топката,а овцете вместо да я отиграят, коментират брифингите психокукуто мутафчийски!
  Хак ни съдбата!!!

  1. Точно така. Беше ясно още 2013 , че тази кочина няма да я бъде … нека живеят хората като скотове , така им е по-лесно , винаги друг е виновен за личните им неудачи …Съмнявам се че стадо от страхливци и неудачници ще направи каквото и да е, за да живее достойно

   1. Колкото и да не ми се щеше да го кажа, но най-вероятно ще се окажеш прав!

   2. Стадото първо не знае какво е достойнство. И второ – стадото живее за да яде и се размножава, достойнство не му трябва.

  2. 97% от тази популация е с мангалски гени. Циганите Ренета не могат да имат държава. Маймуните също.

 11. Гласувайте за Амстердама, да видим аджеба, как Шибаняка ще го принуди да подписва паметни бележки и други тем подобни пинизи.
  Божков – Красив ум.

 12. „Големите пари могат да се спечелят при два случая – при създаване на нова държава и при нейната разруха. При създаването този процес е по бавен, при разрухата бърз.“
  Маргарет Мичъл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *