Публикувано на 15.05.2020 / 8:08

ВАСИЛ БОЖКОВ ПУСНА СМС-И С ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ!

Вчера, 14 май т.г.: „Утре в 8:00 ч. тук ще бъде публикувана малка част от доказателствата в подготвения от г-н Васил Божков сигнал до български и международни институции.“

Днес, 15 май т.г:

Преди дни казах, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето как се случваше:

* „девойката“ – Мария Филипова, предшественичка на Александър Георгиев, председател на ДКХ от 08.02.2018 г., понастоящем зам.-председател на КФН.

* „Сашо“ – Александър Георгиев, председател на ДКХ от 25.04.2019 г. до февруари 2020 г.; зам.-директор на НАП от май 2017 г. до април 2019г;ВАСИЛ БОЖКОВ ПУСНА СМС-И С ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ! ВАСИЛ БОЖКОВ ПУСНА СМС-И С ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ!

 

Васил Божков

Коментари 32 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ ПУСНА СМС-И С ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ!”

 1. Всякакви публикации на сигнали, факти и каквото и да е на Васил Божков, ще остава като глас в пустиня!
  Никой от Правозащитните органи няма да се занимава с неговите сигнали и публикации! Досегашната практика е такава, че когато Премиерът се изкаже, че даден казус не е от значение и не бива да се занимават властите с него, каквито обективни факти и улики да има, те стават несъществени и отиват в кошчетата за боклук!

 2. Да обаче нещо дадоха задна медиите. Опитват се да неглижират нещата. Ще използват стария номер с отвличане на вниманието. Дано не мине този път

  1. Леле, колко не си в час! Ама не си само ти! От досегашните примери при управлението на Премиера Бойко Борисов, се вижда ясно, че когато има негово мнение по даден казус, изказано пред медии, то има предимство пред законите и конституцията и всякакви сигнали, улики и документи по казуса губят легитимност.

 3. нищо чудно че някое от децата на Влади да си е играло с телефона му…при ГЕРБ все децата или другите им са виновни…на Московски…на един кмет с пистолета му…дето уби човек…на БОЦЕ в Барселона и другата в Л.А….деца…кво да ги праиш…играят си…

 4. Всяко чудо за 3 дни-Няма да има оставка, сега всички ще обясняват че това не се е случило-щом един пенсионер като Александър Йорданов-в момента евродепутат на стари години се изказва, да не говорим за другите-хората в рискови групи се хранят в европарламента
  такава яка хранилка на стари години рядко се пада-отврат
  в тая България няма млади надежни хора да заемат достойни места-те избягаха в чужбина

 5. Иван Бакалов:

  „Горанов изгоре!
  Това „девойката получи ценни указания“ и „ще говоря с Сашо“ е таман два члена от НК, до 15 години затвор.
  Прокуратурата ако си затвори очите, може да има последствия и за Гешев, и за цялото правителство.
  Срокът за давност надминава мандата на сегашния главен прокурор, Горанов няма да остане недосегаем. Божков и неговите ще свидетелстват с удоволствие.“

  1. А пък аз едно яйце го ям десет дена,като всеки ден му добавям по малко олио.

 6. В медиите, където се коментира казуса, „тактично“ казват „лицето, за което се твърди, че е Владислав Горанов“ – ха, ха все едно Божков не знае, с #Кой е си е писал и уговарял, все едно не ги чака да се накиснат в л@йната отричайки, че това не е Онзи Владислав Горанов и тогава да поиска официална разпечатка от телекомуникационен оператор или интернет доставчик, което е най-лесното доказателство, както и ако бе направен тест за бащинство на едно дете в Барцелона, но нека първо толупите сами да скочат в л@айната. Пуканки и на първия ред.

 7. Ама тоя плужек Горанов, на всичкото отгоре е и НЕГРАМОТЕН, бре. 🙂 Това са управниците ни.Неграмотна и крадлива измет. 🙁

  1. https://gospodari.com/ckfinder/userfiles/images/greshka.jpg
   Ето така между „благодаря“ и „за гостоприемството“ се появи тази паметна запетая, която ще остане в книгата за дълги години напред!
   Какво обаче е една сгрешена запетая пред важността на поредната официална визита на Борисов.

 8. ПОСЛАНИЕТО НА ТОЗИ СМС НЕ Е В СЪДЪРЖАНИЕТО !!! ……….. ПОСЛАНИЕТО Е СЛЕДНОТО ….. „ЗАПИСВАЛ СЪМ ДАЖЕ НАЙ НЕВИННИТЕ РАЗГОВОРИ“ …… СЕЩАЙТЕ СЕ, ЧЕ НЯМА НАЧИН БОЖКОВ ДА Е ПРОПУСКАЛ „СЪЩЕСТВЕНИТЕ“ РАЗГОВОРИ !!! …. Даааааа, хунтата е в ситуация „ЩЕ СЕ МРЕ ЯКО !“

 9. Нали селският финансист избяга от Перник в луксозния апартамент в София, подплашен от земетресението…Е, сега ще го тресне от 9-та степен по скалата на Божков!

 10. Изявление на „ОПОЗИЦИОННИЯ“ депутат Йордан Цонев – Ментата:
  „Горанов каза, че е имал такива срещи. Никога не е отричал“.

  И този „ОПОЗИЦИОНЕН“ депутат вчера беше „ИЗБРАН“ да оглави комисията за контрол разходите на публични средства, свързани с преодоляването на последствията от разпространението на COVID-19. Вече са ясни резултатите – всичко ще се прикрие, а Данчо Ментата пак ще напълни джоба.

  1. Лакомията на данчо Ментата ще приключи само тогава, когато запълни един трап 2х2х1,5 метра…

   Доказан специалист по далавери и доноси, и винаги слаган да оглавява комисии за „борба“ срещу тях. Все едно да назначите педофил за възпитател в детска градина. По делата ѝм ще ги познаете.

 11. Последните събития все по-ясно очертават ПОДКУПНИТЕ герберастко-олигархични медии и сайтове. Ето и класацията:
  Телевизии:
  1. Нова ТВ;
  2. Канал 3;
  3. БНТ.

  Сайтове:
  1. „ПИК“;
  2. „БЛИЦ“;
  Новото е, че при сайтовете се очертава тенденцията „БЛИЦ“ да измести от първото място „ПИК“.
  Но в живота е така – всекиму според заслуженото. И те ще го заслужат!

  1. Еваларката за класацията но има грешка с БЛИЦ . Те са № 1, Наколенките са ги сложили, в поза партер са с разтворени б…и. Нищо ВУЛГАРНО не съм писал в сайта им но истината боли и ми е забранено да пиша при тях Нищо идва видов ден и се надявам да стигнат до просешка тояга а той наближава.

 12. Бушонът Влади ще изгори, за се предпази Главния бушон. Позната схема… Трябва да се удря И главата, за да падне тялото(Тулупа).

  1. Тя рибешката глава отдавна смърди та не се трае та както и да я почистваш просто не става затова се изхвърля…

 13. Това явно е само малка частичка от материалите, които държи в ръцете си Божков. Сега „Влади“ ще отрича, ще говори за фейкове, за контексти, за какво ли не. той е скъп на Герб по само на тях известни причини, така че ще се опита да отърве кожата и този път.

 14. Като изключим съдържанието, неграмотното писане е потресаващо! Дано не го види някой ученик! В тази територия от 30 години се поощряват простащината, лекото поведение и безотговорност. И нищо от това не е случайно!

  1. От училището в Долни Дъбник сигурно излизат и умни и честни хора. „Влади“ явно не е от тях!

   1. ВСИЧКИ СА ТЪПИ И САДИСТИ, имахме един оттам в казармата, само дето не го разтрелях… щото ме преместиха в София
    Фамилията май, че му беше „пъшев“, нещо ор сорта ПЪПЕШ, много злостен, комсомолско мекере…

 15. ГОРАНОВ Е ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ КОМПЛЕКСАР. МАЛКОТО БЕДНО МОМЧЕ ДЪЛГО Е ТАЯЛО ОМРАЗА КЪМ БОГАТИТЕ ЧИЧКОВЦИ И ТАЙНО Е МЕЧТАЕЛО ДА ДОСТИГНЕ ЛУКСОЗЕН НАЧИН НА ЖИВОТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН. МЛАДЕЖЪТ ЗАВЪРШВА „ПРЕСТИЖНИЯ” ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ В СВИЩОВ, КОЙТО ПРОДАВА ДИПЛОМИТЕ СИ ОТ ПОДВИЖЕН ОФИС, ВЕДНАГА НАТОЧВА ЗЪБИ И СЕ ПЪХА В ГАЩИТЕ НА БАТКОВЦИТЕ–МАФИОТИ. СЛЕД КАТО БАТКОВЦИТЕ ПРИДОБИВАТ, ЧРЕЗ КУПЕНИ И КРАДЕНИ ГЛАСОВЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ, ФИНАНСОВОТО ИМ ОТРОЧЕ ПОЕМА КРАТКИЯ ПЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФИНАНСИСТ. ТАКА БЕДНОТО И ОЗЛОБЕНО МОМЧЕ, БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ В ЖИВОТА, СЕ СДОБИВА С ПОСТА НА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР. И О-О-О БОЖЕ, МЛАДЕЖКИТЕ МУ КОМПЛЕКСИ ИЗБИВАТ НА ПОВЪРХНОСТТА. ТОГАВА ТОЗИ ИНДИВИД СЪС СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ, ОГРАНИЧЕНИ МИСЛОВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ И МАФИОТСКО ВЪЗПИТАНИЕ И НЕ МОЖЕ ДА УСТОИ НА НАПИРАЩИТЕ ГО КОМПЛЕКСИ. ДЪЛГО ТАЕНАТА В НЕГО ЗЛОБА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПЪРВОБИТЕН СТРЕМЕЖ ЗА ОТМЪЩЕНИЕ, ЧРЕЗ ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ЗАВИСТ У ОКОЛНИТЕ. ЗА ДА ИЗПИТА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ САМОВНУШЕНИЕТО НА СТРАДАЛЕЦ СИКАДЖИЙСКИЯТ ВЪЗПИТАНИК ГОРАНОВ ХАПВА САЛАТА, ЧИЯТО ЦЕНА Е 700 ЛЕВА, МРЪЩИ СЕ НА АВТОМОБИЛ НА ВЪЗРАСТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ И НЕ ОБЛИЧА КОСТЮМ ОТ НЕИЗВЕСТНА МАРКА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДХВЪРЛЯ НА БЕДНИТЕ И БОЛНИ ПЕНСИОНЕРИ ПО 40 ЛЕВА ЕДНОКРАТНА ГОДИШНА ПОМОЩ, КАТО ТОВА ДЕЙСТВИЕ ИЗВЪРШВА С ОТВРАЩЕНИЕ.

  1. На това му се вика „Пази Боже сляпо да прогледне“ има го примера и в библията

 16. На ход е Бездомника – ОСТАВКА и бегом обратно в някой от Дъбниците! А най-добре при бай Ставри, там поне ще има покрив над главата си!

  1. Не се кахърете за този мухльо… и него ще го погълне земята – като му дойде времето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *