Публикувано на 18.05.2020 / 8:05

ВАСИЛ БОЖКОВ: ПОД НАТИСКА НА БОРИСОВ И ГОРАНОВ – 20 000 000 ЛВ. /240 000 000 ЛВ./ ЗА ДОМУСЧИЕВ -НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! /ДОКУМЕНТ/

ВАСИЛ БОЖКОВ: ПОД НАТИСКА НА БОРИСОВ И ГОРАНОВ – 2О 000 000 ЛВ. ЗА ДОМУСЧИЕВ -НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! /ДОКУМЕНТ/Това е паметна записка от среща в кабинета на г-н Кирил Домусчиев, проведена на 10.7.2019 г. Тя бе осъществена под натиска на г-н Борисов и Влади Горанов. Почеркът е мой, а подписите – на Кирил и мой.
По-късно (01.08.2019 г.) част от поставените условия, за да съществува бизнесът ми, бяха оформени в непазарен договор между „Национална лотария“ АД, „Ню геймс“ АД и „Нова броудкастинг груп“ ЕООД за 240 000 000 лева с ДДС.
Дали е рекет, изнудване, корупция, търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение – ще преценят компетентните институции. В България и Европа.
_____________________
ПАМЕТНА ЗАПИСКА
1. 20 000 000 лв. (без ДДС) договор за реклама. Десетгодишен с три години предизвестие за прекратяване.
2. Ако НоваТВ загуби рекламодатели в хазарта ги компенсира с други подобни в размера на загубените договори в НоваТВ или в „Лудогорец“.
3. Пълен съпорт в ДКХ с цел урегулиране бизнеса и
спазване законите на РБ.
(К. Домусчиев – 10.07.19) (В. Божков – 10.07.19)

Васил Божков

Коментари 20 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ: ПОД НАТИСКА НА БОРИСОВ И ГОРАНОВ – 20 000 000 ЛВ. /240 000 000 ЛВ./ ЗА ДОМУСЧИЕВ -НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! /ДОКУМЕНТ/”

 1. Жабоците „скачат“ един по един в казана, котлона е включен на слаб, бавен огън. Има още „жаби“ за варене, от блатото в което превърнаха България. Божков е наясно, така се варят жаби.

 2. Интересно ми е да чуя мнението на двама „магнаурски“ корифей на „правото“: Каскета и Барни Ръбъл, голям майтап ще падне, вервайте ми.

 3. Измисленият, но алчен и богат „изнудвач-бизнесмен“ кирил домусчиев, признава автентичността на документа!

 4. Боко слугажа е много голям,а другата част на народа е толкова изолиран и заспал, следователно нищо няма да стане.

 5. Божков им разказва игрите „на час по лъжичка“, а Тиквата вчера се пъчи: „Трябва да сте благодарни, че аз ви управлявам!“…

 6. Опала, Черепа ще им докара масов курона-19+, предполагам в момента седят под магнолията и творят – това не е договор а фърчащо лшче, като тия дето спускаме на тролове и мисирки, не е верно, киро е пич, в края Той е Невинен!!!!
  Кво се викаше – Мачкай Божков!

  1. Мачкай, Божков! Бой по дебелата Тиква! Чак му завиждам, че е толкова богат и може да си позволи да шиба шибаняка…

 7. И Този ми бил дарител /според Нощният щаб, който ни уведоми за това/…
  Както виждаме- дарителят е друг и се казва Божков.
  П.С. Паметните записки са хубаво нещо, факт.

 8. Значи Домусчиев принуждава един от преките му конкуренти да спонсорира Лудогорец с 24 милиона годишно? Освен това той принуждава феновете на всички други отбори (неговите са 2 файтона хора) да плащат за Диема екстра, на която увеличава цената през 2-3 месеца. После високомерно се изказва как те били най-богати, а той правел големи инвестиции. И всички досега си мълчаха. С какво ли е рекетирал останалите?

 9. Първо ще последва оглушително мълчание. После ще започнат да се подиграват и да опровергават. Мафията няма да се даде толкова лесно. Божков е в неизгодна позиция. От емирствата изстрелва порции компромати, но тукашната машина е мощна и има подкрепата на мисирките. Тази сутрин кой разбра какво е пуснал Божков? И от колко медии? гешев пак ще си поръча едно интервю по БНТ, в което сам ще си задава въпросите и ще чете сийкините отговори. А Боко ще хукне с джипката по магистралите и оттам ще се изходи иронично и подигравателно. Всичките тези феилми вече сме ги гледали, втръснаха ни. Божков, дай нещо разтърсващо!!!

 10. Никой не може да вярва на олигофрена и хитра миризлива мърша Киро ДомУза!Той е лайнар от най-висша класа!

 11. То беше ясно, че НОВА ТВ, БТВ и другите дезинформатори са на хранилка, но не подозирах, че мутрите са оказвали натиск за да получават захранването. Бахти резила! По-зле са от пътни полицаи!
  Мачкай, Божков! С кубинките по главата!

 12. ГЕШТАПО, ХУКВАЙ ДА ХВАНЕШ ДОМУСА БЕ 😉 ТОЙ Е МЕКА КИТКА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ИЗПЕЕ ДА ЗНАЕШ 🙂 ПОСЛЕ БЕГАЙ ЗА ЗЕМЕТРЪСНИЯ, И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ЗА…БМБ-МУТРОПОМИЯР НА БЪЛГАРИЯ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *