Публикувано на 27.03.2021 / 21:04

ВАСИЛ БОЖКОВ НА ЖИВО ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ! БОЙКО БОРИСОВ Е НЕЩАСТНИК, КОПАЕ СИ ПАРИТЕ, ДОМУСЧИЕВ Е ПУЯК КОМПЛЕКСАР, СЛАВИ СЕ СРЕЩА С ПЕЕВСКИ, МАДЖО СЕДИ И СИ ЧАКА РЕДА. АКО ВЗЕМА ВЛАСТТА ЩЕ ВКАРАМ В ЗАТВОРА БОЙКО БОРИСОВ, ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ И ХУНТАТА! НА НИТО ЕДНА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ НЕ ВЯРВАМ! /ВИДЕО/

Първият LIVE на Васил Божков, в който той отговаря на вашите въпроси. За Бойко Борисов, Делян Пеевски, хазарта, Гешев, Доган, богатството и много други.

Afera.bg

Коментари 56 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ НА ЖИВО ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ! БОЙКО БОРИСОВ Е НЕЩАСТНИК, КОПАЕ СИ ПАРИТЕ, ДОМУСЧИЕВ Е ПУЯК КОМПЛЕКСАР, СЛАВИ СЕ СРЕЩА С ПЕЕВСКИ, МАДЖО СЕДИ И СИ ЧАКА РЕДА. АКО ВЗЕМА ВЛАСТТА ЩЕ ВКАРАМ В ЗАТВОРА БОЙКО БОРИСОВ, ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ И ХУНТАТА! НА НИТО ЕДНА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ НЕ ВЯРВАМ! /ВИДЕО/”

  1. Приложението е интересно. Дава общ механизъм за корупцията: икономически механизъм с полтическо следствие.
   Плюс: апелът за “ the power to press the government“. Това касае и нас.
   Минус 1. свиване на проблемността до расово различие. Приложено към нас, това не ни касае. Освен това, не се ксае за „равенство“ поради дискриминация в САЩ. Напротив, т.нар. „affirmative actions“ (за прием в Колеж, в Университет, за работа) не само неутрализират расовите различия, а толерират преувеличено афро-американците, с което нарушава именно искането за равенство. Нещо повече, има тенденция за дискриминация на белите и тя не се отчита официално. ( Бях във Вашингтон, когато Обама встъпи в длъжност на Президент в първия си мандат. Каква дискримнация към белите се разигра, но темата е табу! На белия човек се вменява вина по презумция, че е бял и това е легитимна спекулация, която няма нищо общо с демокрация, напротив.)

   При нас дискриманциите са други и са в корелация с корупцията. Напр, на първо място по функционална неграмотност
   в Европа е белег за дискриминация чрез неадекватно и слабо образование. Второ, отказ от национален интерес чрез продан с абсурдни концесии и решения е друга дискриминация на българина: с еднолични и партийни решения. И мн.др. корупции, вкл. с компромати: плащат, получават сасипия на човека.

 1. Г-н Божков беше обвинен без верни юридически основания, окраден и обруган заради вината – мъст заради изнесеното разобличаване на държавници. Кражбата на колекцията му е незаконна, разбойничество и родофобия. Атаката срещу Г-н Божков е агресия, но е несъстоятелна ( агресията показва несъстоятелност) и това се потвърди и с решение на Европейски съд. Владислав Горанов е ключова фигура във виновност и закононарушение спрямо държавата и Г-н Божков. 70 милиона дефицит заради бившия финансов министър! Горанов не би трябвало да е в листи за депутат, за жалост – в тях е, защото няма прокурорско обвинение за реално нарушение на закона.

  Възмездие

  И който е посегнал незаконно
  на чуждото с подмолна основателност,
  ръката му ще падне безпардонно,
  ще стане пън по висша наказателност.

  И който е четец на чуждо слово
  без разрешение, а следва своя воля,
  товар ще го натисне кат’ олово –
  за подлост и за корист спрямо Воля.

  И който е клеветник от засада –
  каквото казал – нему ще се случи
  по разниму – пък нека е фасада!
  Клеветник е във своето с „получи“!

  И който е бездушен и безроден,
  и който е лъжец и мазен клетник,
  във бездна от беди ще е прогонен
  и там ще гние – лавра на отрепник!

  27.08.2013
  София

 2. Не ми се иска да споделям някои истини, но все пак:
  Как ще стане чисто физически задържането на Бойко, Шиши и сие, трябва полиция, разузнаване, дори армия, да не говорим че може да се скрие в американското или израелското посолства…
  България няма капацитет за подобна подмяна, за каквото говори Божков, няма кадри, умни, честни хора просто няма, всеки е в играта, това не може да се промени за ден-два, тези хора са на позиции в съд, прокуратура, НАП, посолства, РЗИта, всякакви агенции, академии и министерства, чисто физически те са си изградили навици да лентяйстват по цял ден и нищо да не вършат, а отдолу под тях в някакви мини фирми и магазинчета е паплач, проста паплач, която слуша яка чалга по цял ден и се радва за 2 откраднати от тях бири…
  Ако случайно някакси по Божията воля нещо се промени веднага отвън ще се задейства натиск чрез големите вериги и компании, за дни стотици ще останат на улицата и нещата ще бъдат побутнати обратно. Налагането на либерални ценности и опростяването на населението е глобален процес, той не може да се преобърне само и единствено в България. В момента вече има деца, които не искат да учат, предпочитат да бъдат физически и психически наказвани пред това да положат някакви, каквито и да е минимални усилия за запаметяване на някакви факти. С това няма кой да се пребори за момента…

  1. Прав си,но пропускаш само едно нещо и то е ,че простия човек когато е гладен излиза много лесно извън контрол .
   Или влиза много лесно в такъв,различен от контрола на статуквото,стига Някой да му го ,,предложи“ !!!
   Не е задължително да е Маркс,Мао или Анжела Дейвис …
   Важното е да се ,,атакува“ масовката…
   И става мазало !

   Венсеремос.

 3. Илиянке,аре стига с тез цигани,бе,те са наши братя роми -българи !

  На фона на всичките простотии в последно време България има нужда от сътресение !
  Що да не е Божков,та да се разместят малко тектонните плочи ?!

  Венсеремос.

  1. Цигани са,онези същите,дето фърляха българите за храна на прасетата, а българите,дето имаха щастието да бъдат заравяни в гробове,пак тези същите цигани поругаваха български гробове из целия свят и разхвърляха кокалите им из дерета, морета, полянки и паланки. КЪТ ТИ ГЛЕДАМ БРАТЯТА ТИ,ЗА ТЕБ НЯМА ДА ПИТАМ. Кът много искаш да са роми,почвай да пренаписваш Историята. Голяма работа те чака,да знайш. Ти сам си го направи.

   1. Като виден антирасист почвам да се боря за правата на българите в Джипсиландия !

    На първо място обещавам право на всеки българин да проси където си поиска без да бъде наказван.
    На второ място обещавам ,всеки българин да има право да прави телефонни измами по цял свят и това да му се признава за трудов стаж.

    Вансеремос.

 4. Който политик или партия говорят за Евро и Европейска интеграция Западни ценности Евроатлантически идеи Идентичност на Безполовите не на Семейство Традиции Патриотизъм са готови да ви наложат Новия Ред- Либерал Марксистки Фашизъм!!! 35% от хората са склонни да са Роби …останалите 65% да мислят!!!

  1. Интересно сричковомислещия Вожд на кого ще ти прилича??? Като Байдън на пресконференция!!!

 5. 30 години потайния мистериозен гангстер си пушеше пурата, въртеше далавери и грабеше от хората и хазната милиарди. Хазартните закони се правеха по негов модел. Развалиха му кочинката и изведнъж стана борец за свобода и общественик, загрижен за хората. Как има малоумници да му вярват на тоя и да го припознаят за спасител?!…

  1. Малоумните нямат край.Те вярват и на политпроститутките слави и маяма, добре при всяка власт.

  2. Айде холан, щот на Боко, Цоко, Моко и Лайноко, на прости путки и мутки и на каскети маскети и фесове месове може да се вярва, а? Свещено право на хората е да вярват на когото си щът. Ти от Кой ли си, че да им забраняваш?

 6. Ако Черепа има компромати, може да чака последните дни.350 хиляди не са решили за кой ще гласуват и те да обърнат мача и той да влезе.
  По- добре той, отколкото маяма и марешки.
  Те са доста по гадни.

 7. Аз вече казах,но пак да кажа. Не се натискайте,тежка ще бъде царската корона. Ще искам, ще се боря със зъби и нокти,ако се наложи и със безразсъдство,за да имам същите права и свободи,каквито имат циганите. Веднага след изборите ще започна да си строя незаконен палат на сто метра от президентството. ОТСЕГА ДА ЗНАЙТЕ,ДА НЕ МЕ ЗАКАЧАТЕ.

 8. Ха,ха,бият се в гърдите някои хора,че били забранили някога пушенето на цигари на закрито. А за наркотици и дума не се обелва,камо ли забрана. Ами да,ако се забранят и наркотиците,България ще фалира. Откъде приходи от друго място????

  1. Затуй циганите са на почит,уважение и здраво хрантутене. Защото най вече те я движат тая далавера. Ха,държавата е съборила нечий незаконен цигански палат или замък,ха,истината е излязла на яве. Не,че и сега не се знае.

 9. Още една „случайност“ – преди точно 150 години извън пределите на България се основава БЦРК,а именно в Букурещ.
  150 години по-късно отново прогонен в чужбина обявява война на Хунтата в България.
  Разликата е,че някога са събирали пари от чорбаджиите и народеца,днес парата я има – А ИМА ЛИ НАРОД?

 10. Ти да не мислиш пък,че аз им вярвам. Ти не им вярваш от сега,а аз не им вярвам от 7март 1999 година. Пейката пред голямата Валентина ако знае да говори,тя знае всичко. Точка по въпроса. Ако беше разбрал това,което аз го разбрах,когато аз го разбрах,сега живота в България можеше да изглежда по друг начин. ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е НАВЪН? ТИШИНА….НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА. А НА МЕН ТАЯ ТИШИНА НЕ МИ ХАРЕСВА.

 11. На този му е оцапно дупенцето с говна и много мирише , Божо е позор оставка и затвор.

 12. Браво на Виктор Стоянов. БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ПРЕБЪДЕ, ЩОМ СА ОСТАНАЛИ ТАКИВА ХРАБРИ И БЕЗСТРАШНИ БЪЛГАРИ. БРАВО! ТАКА ТРЯБВА!

 13. Поредната Достойна за уважение българска черта -„Аз не съм виновен,че нищо не се променя,те другите са виновни“ – в случая уважаващия себе си журналист Цанов.
  Цанов поне провежда интервю за разлика от напазарувани медии,в платформа дето Хунтата не може да му попречи.
  Да обявиш гладна стачка е мъчение за организма с което може да привлечеш само отразяване в новинарския поток (дори и чуждестранен),така както протестите лятоска.
  Хунтата не се предава с добро.
  Отново цитат от интервюто – „…За да се изкорени Хунтата,трябва здрава ръка…..“ – демек бой по бухалките ако имаш топки и пари да им се опълчиш.
  Пита се след 4-ти Април,КОЙ ще има топки,ако е имал и мангизи да прескочи бариерата?

 14. Никой няма да вкара в затвора. Защото цялата система от 77 години е в ръцете на една нисша прослойка. В затвора вкарва съдебната система – а тя нали знаете чия собственост е. Всеки уважаващ себе си журналист вместо подобни бълвочи ако желае промяна би излязъл на улицата да протестира. Би започнал гладна стачка . А тук в България подобни наченки няма. Няма и да има. Помислете защо.

 15. Всички чакат шокиращи разкрития за Хунтата – ама само по време на предизборна кампания.Иначе 4 години си натискат задниците на дивана на революцията.
  Щом е казал,че ги има,значи ги има и ще ги пусне.
  Твърдението щом има толкова много пари (за разлика от мен „неграмотния лешпер“),значи по презумпция е мафиот и мутра,е вкоренен комплекс на българския предприемач.При неоспоримият факт,че до миналата година нито една стопанска дейност на фирми свързани с лицето Божков,не е била съдебно атакувана и обвинявана в нередност както от Бълг.правосъдна система,така и от Европейските комисии след членството ни 2007г,да се твърдят небивалици „ангро“ си е словоблудство.
  Има държави в ЕС,които са доволни от факта,че имат милиардери в обществата си и разумно преценяват с колко биха могли да вдигнат данък „богатство“ за тях ,така че да не ги изтърват?Никой от коментарите тук не поставя под съмнение факта плащал ли е данъците си Божков ,Софийски съд вече се произнесе – ДА.
  Друг пък очаквал дар-слово в изказа от математика Божков (по презумпция математиците са пестеливи на думи,тяхната сила е в работата с числа,аксиоми и теореми).Например Аксиома е да си Цар – „Не искам да съм Цар,Мин.Председател..“ казва Божков в интервюто.
  Дръг пък се съмнявал как е възможен ББД – иди в Норвегия да видиш и знай,че държавното управление там НЕ е продукт на Световните кръгове на задкулисието.
  В интервюто се открои едно съдържателно изречение – Не е важно колко пари имаш,важно е да са законни с платени данъци върху тях,така че да можеш да направиш НЕЩА ,които да останат след теб в историята на народа ти.
  Слава богу поне Колекцията на Божков и музея в центъра на столицата на България ще останат.

  1. Хайде да не се сравняваме с може би най-богатата европейска държава. От както през 70-те години на миналия век Норвегия откри петролните залежи в своя шелф, стандарта на живот в тази скандинавска страна рязко се промени. По залежи Норвегия е едва на 18-то място в света, но по-добив е в топ 10 за последните десетилетия. Умното инвестиране на парите от петрол в Суверенен фонд с обща капитализация от над 1.2 трилиона долара, може да им позволи да живеят само от приходите от този фонд. За да въведеш ББД, трябва или да си с развита икономика и да си практически само достатъчен (което малко страни в света изпълняват), или да притежават достатъчен доход. Другото са фантазии далеч от икономическите реалности. Колкото до това дали Норвегия е под диктата на световните кукловоди – Ковид кризата прекрасно показа, кой се подчинява и кой не на световните елити. Повече от 190 държави по света се подчиниха, включително колосите САЩ, Русия и Китай. Тези, които не се подчиниха, като президентите на Беларус, Танзания, Кот д’Ивоар, Бурунди и др. или заплатиха с живота си, или им спретнаха цветна революция.
   П. С.
   Дали колекцията на Божков ще остане в България само времето ще покаже.

   1. Може да се въведе ББД и в България! Всичката собсвеност, цялата държава, се дава на банкерите срещу рента от която получаваме ББД! То и сега натам вървим.

    1. А кой ще произвежда, банкерите ли? Могат да роботизират всички производства, но тогава защо ще са им нужни 7.5 млрд. гърла за хранене, които да замърсяват и потребяват ресурсите на планетата. И сега под 1% от човечеството притежава над 80% от капиталите и ресурсите. Именно това неравновесно състояние е причината за периодичните кризи на капитализма. Задачата не е да притежават всичко, а да променят социално-икономическия строй – да ни превърнат в безправни биороботи и да съкратят в пъти числеността.
     Въпросът е ние ще позволим ли да се случи масовия геноцид, който психопатите са ни приготвили. До сега повечето хора с нищо не показват, че заслужават различна съдба.

  2. Колекцията отдавна е разграбена от шиши и гЕШООФ, ноо смятам, че това няма да им се размине……

 16. Слабичко интервю,което се дължи и на водещия.Васил си изпусна нервите на няколко пъти,нещо нетипично.Явно вече е перманентно извън борда и му е трудно да се примири.
  .

 17. Божков е поредния раздухалник за изборите, няма да влезе, но ще гепи вот, който трябва да отиде срещу БОКО!

  Хората са глупави, гласуват за свако и бако, затова ще получат БОКО 4 и всеки новоизлюпен „спасител“ работи именно в негова полза… нали не си мислите, че случайно изтърваха Божко в Дубай?

 18. Нетното състояние на този човек със сигурност се е увеличило поне х10, след всичкото заграбване, което направиха и продължават да правят. Ако не беше явно колко са прости, може би щеше да е възможно да разберат, че нямат шансове.
  И това, което направиха – „Ние спряхме хазарта!!Успяхме“, се превежда „Буквално вие ще плащате милиардите обезщетения, но ние УСПЯХМЕ навремето – да погазим всякакви правни норми и човешки права“.
  Ако си направите сметката за всички адвокатски хонорари, които се натрупаха по загубените от държавата всякакви дела и делата които ще продължават, защото те си пускат подзаконови норм. актове – ЗАПОВЕДИ явно противоречащи на законите, контитуцията и международни договори.
  По тези международни договори прокуратурате се чудят всеки ден къде да се наврат и как да завъртят гъзове, защото с тези темпове до 5 години няма да имат бюджет за заплати. И това е само прокуратурата, да не говорим за делата за отказ от правосъцие, което в превод е „Ние не изпълняваме съдебни решения, защото частните съдебни изпълнители не могат да пипат нашия бюджет.“
  Резултата е, че младото поколение успя да намрази по-възсрастните, защото те така и не се научиха, че не може цял живот да те лъжат, да си прост и жертва да са децатата ти.

 19. Като чуя някой да обещава „безусловен базов доход“ ми е ясно – играе за САТАНИСТИТЕ. Той , ако му беше чист косъма нямаше да си пери куро из Емирствата, а вече щеше да е разорен. Най-малкото…

  1. То на никой от мутрите милионери не е чист косъма, всички са престъпници, ама специално Домуза е много повече за затвора.
   Само че Черепа няма как да вземе властта, щото заложи на някакъв смешник да му ползва партията, и не го хващат изобщо анкетите, няма и 2%.
   Ако беше кандисал слави да играят комбина, и второ място можеше да вземе.
   Но колкото гласа отмъкне от мафиите, все е кяр.

   1. Оф пумпали, тия гласове ще ги отмъкне от другите партии. Какво се възхищавате на един престъпник, който до вчера беше дупе и гащи с хунтата!!?! Вие тъпи ли сте или прости?

  2. Да въведеш „безусловен базов доход“ (ББД) в страна, която практически не произвежда нищо и се намира в най-страшната демографска катастрофа от всички други (без война) е равносилно на самоубийство. След има няма 10 години българи и цигани ще се изравнят като брой и да видим тогава от кого ще събират данъците, за да плащат този базов доход. Другата теза за въвеждането на криптовалутите като официално разплащателно средство идва от същите задкулисни световни кръгове, които лансират ББД. Твърдението на Божков, че сме независима страна със собствен суверенитет беше много забавно и показва, че този човек или не осъзнава корените на проблемите или по-вероятно няма никакво намерение да промени нищо извън личната си вендета. Харесвам като цяло Цанов, но това не беше от най-силните му интервюта. Прекалено малко, лошо структурирани и подбрани въпроси за почти час предаване.

 20. „На нито една опозиционна партия не вярвам“. Тука е най-прав!
  Никоя не струва.

  1. Е, ти докога ще ни демонстрираш, че ни подценяваш и ще ни посочваш какво да мислим??!! Хм, аз пък, нямам високо мнение за теб, мисля и че тролиш по опорки и срещу заплащане, така че, може, дори напук да постъпвам точно на обратно:-))

   1. желаещ да прочисти ауспуха на льотчика каза:

    Това го казва Черепа, а не аз, бе, душа.
    И е безкрайно прав, хората го разбират това, затова само 43% ще гласуват.
    Моето мнение, че всички са престъпници, е мнение на всеки втори българин.

 21. Умното си е умно!Само си преставете интервю 1х1 Борисов и Божков
  Какъв ще е резултатът?-
  Няма нищо по опасно на този свят от глупавият човек!

 22. Явно много са малко хората , които познават Васил добре , ако не го екстрадират …, ще ги приключи бавно и мъчително , ако го екстрадират ще е бързо и без болки…

  1. Няма. Получи си петстотинте милиона от хунтата. Божков приключи. Сега са последните му артистични гърчове.

   1. За момент реших, че са го избрали и ще е новия Месия … .
    За съжаление, не се молим в една и съща църква и аз правя грешки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *