« Върни се назад Публикувано на 06.06.2024 / 14:49

ВАСИЛ БОЖКОВ, ЗАСРАМИ СЕ! КАКВА МАФИЯ ЩЕ БОРИШ С ТАКИВА ЛЪЖЦИ, КОИТО И ДЕТЕ УПОТРЕБИХА ЗА ПРЕДИЗБОРНИ ЛЪЖИ! МВР БИЛИ АРЕСТУВАЛИ „ДЕТЕ“? КОЙ ЩЕ ТИ ПОВЯРВА СЛЕД ТАКАВА НАГЛА ЛЪЖА!

Партията на Васил Божков вдига гротесков протест, обидно малоброен, днес с акцент как, видите ли, МВР ги репресирало.

И пищи некой си Александър Иванов как детето му било арестувано заедно с него и било „арестувано“ в продължение на 10 часа в Първо Районно на МВР – Варна!

Васил Божков, засрами се!

Не ти ли мина през акъла, че АФЕРА ще провери тая малоумно плитко скроена лъжа, а? Не ти ли светна, че ще станеш за ташак?

И ако са те подвели, а е жалко, че с такава митология около теб колко си умен и прозорлив, си се оставил да те подведат такива евтини манипулатори, сега АФЕРА ще ти поднесе истината!

Въпросният ти партиен функционер, дето му било „арестувано детето с белезници“ във Варна Александър Иванов е един от „героите“ покрай дознание, рожба на разследване от ноември миналата година на МВР – Пловдив, когато са задържани „вайпове“ със забранена субстанция в тях.

Вчера въпросният Александър Иванов е бил извикан на разпит „по делегация“ в Първо Районно управление на МВР – Варна.

За несведущите да обясним какво означава „по делегация“. Това се прави, когато досъдебното или проверката се прави в различен град от този на разпитвания.

Александър Иванов е бил извикан „по делегация“ за да даде обяснения по случая.

И сега забележете!

Александър Иванов отива на този разпит с … малкото си дете!

Самият разпит продължава точно – 15 минути!!!

Александър Иванов нито е арестуван, още пък по-малко детето му е арестувано, и както е видно от снимките, то си е седнало, чакайки татко си.

След като излиза от разпита по делегация, който не е арест!, Александър Иванов прави сам видео как … МВР репресирало уж малкото му дете! И пищи, че детето било арестувано.

Никакъв арест не е имало, нито пък за … десет часа!!! 15 минути е давал обяснения човекът на Божков и толкоз!

Това, което разпространява партията на Божков е отвратителна наглост и още по-отвратителна лъжа!

Друг е въпроса защо Александър Иванов изобщо отива на разпита с малкото си дете.

Така от цялата тъпо скроена лъжа партията на Божков скалъпва протест „бият Паниковски“ и безобразно използва малко дете в откровено нагли предизборни лъжи.

Каква мафия ще бориш, Божков, с толкова пошли лъжи?!

Язък, че си плю сам върху легендата на името си!

Afera.bg

«