« Върни се назад Публикувано на 03.07.2022 / 15:09

ВАСИЛЕВ Е НЕКАДЪРНИК С ПРЕТЕНЦИИ. ПЪЛНО КУКУ. ЛОБИТО ЗАД ВАСИЛЕВ Е ПРЕСТЪПНО

Ще го кажа само веднъж.

Василев е човек с очевидни психически проблеми. Слаб финансист. Недоучен тип. Пълен комплексар. Той фактически управляваше държавата пред последната година и половина, той лично!

Кирил е боксовата круша и беше назначен като социален отдушник.

Лобито зад Василев е все още невидимо в публичната среда, престъпно лоби. Василев е проблем за себе си, за близките си и за държавата. Некадърник с претенции. Пълно куку. Тези, които го бутат във властта са истинските престъпници. Той е просто и само един болен човек.

Негоден за управленски пост.

===

Депутинизация ли? От Демократични комунисти?

Господина наско, вожд на сините орки, дали може първо да провери госпожата Нинова по направление „руската връзка“ или докато клечат заедно по голяма нужда на една тоалетна чиния путинофилите са някъде другате в пространството, но не и в БСП. Ех, другарю социалистически прокурор! Ех, наско.

Такива „сини“ гадове сте вие, такива мръсници, че ако излезе цялата истина собствените ви избиратели ще ви гонят с камъни по улиците. Сини са ви само вратовръзките, които носите, а иначе сте от едно и също котило. Кучи синове, но техни! Чии? Накъдето духа вятъра. Нали, господа другари!

Но и вашия ред ще дойде, както дойде на много други, които са вече покойници. За тях никой не си спомня, защото няма какво да се помни. Довчера гонехте комунистите, днес вече сте от един отбор. Днес вече преследвате русофилите, утре ще сте първи русофили. Но…, нямате време за това, защото часовника не прощава. И на вас няма да прости.

Подлизурки гнусни! Недостойни твари.

Николай Марков

«