« Върни се назад Публикувано на 24.04.2014 / 12:00

ВАРНЕНЦИ, НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БСП, ДПС И ГЕРБ! ЗАРАДИ ТИЯ ПРОДАЖНИ ТИПОВЕ ВАРНА ОСТАНА БЕЗ ПОЛИЦИЯ и СЛУЖБИ! НЕКАДЪРНИ ОЛИГОФРЕНИ ОПЪВАТ ЧАДЪР НАД КОРУПЦИЯТА!

 

На 25 май, варненци, НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА ТИПОВЕТЕ ОТ БСП, ДПС И ГЕРБ! Тези продажници УМИШЛЕНО съсипаха полицията и спецслужбите в морската столица. Благодарение на идиотизма, користните интереси и слабоумието на Цветан Цветанов и Цветлин Йовчев, Варна се превърна в блато, в което корупцията е УМИШЛЕНО ПОКРИВАНА, а в Общината, прокуратурата, съда и полицията цари катастрофална СИМБИОЗА ОТ МАЗАЧИ НА ФИЛИИ.

При Цветанов във варненската ОД на МВР се подвизаваше един „корифей” от село Окорш, който заедно с „мега” прокурори превърна „разследването” в „узаконена” мафия. Нискочелият му „професионализъм” вече се вихри и в … съда, защото същият ексшеф на полицията, който трябваше да е с белезници, сега е … съдия! Ортаците му обаче продължават да „правораздават“!

БСП и ДПС обещаваха, че ще направят пълна ревизия на престъпното управление на ГЕРБ. Вместо това сложиха за вътрешен министър протеже на Бойко Борисов – един истински професионален „бастун”, който пък ръкоположи във Варна абсолютни недоразумения начело на ОД на МВР – със звучните прякори „Барби” и „Ебати”.

Във Варна няма нито една разработка за корупция по високите етажи на местната власт, по етажите на прокуратурата, полицията и съда.

И това е традиция поне от 15 години!

В морската столица престъпността се вихри с пълна сила, а безпомощните малоумници на Цветлин Йовчев са станали за смях на града, докато редовите полицаи се срамуват да кажат, че са ченгета.

Главният прокурор Сотир Цацаров като един Пилат Понтийски си изми ръцете и погали по главицата и нефелната варненска прокуратура, която впрочем във Варна винаги е била като че на подчинение на МВР. То и последния отчет на прокуратурата се проведе в … сградата на ОД на МВР, а дали Цветлин Йовчев, или Цацаров е приел отчета е все едно – чорбаджията им е ЕДИН И СЪЩ!

От евроизборите, разбира се, нищо не зависи, освен някакви хрантутници да изпратим да си донапълнят гушите.

Но им забийте един звучен шамар на тия цинични физиомутри от БСП, ДПС и ГЕРБ – просто, заради честта да им покажете, че ги презирате.

Заради лъжите.

Заради СИМБИОЗАТА, която продължиха, овладяха и КОНСУМИРАТ.

Заради некадърността.

Заради педерастията.

Заради наглостта.

Заради алчността.

Забийте им един среден пръст!

Това заслужават!

Afera.bg

«