« Върни се назад Публикувано на 18.10.2023 / 12:42

ВАРНЕНСКИ КАНДИДАТ КМЕТОВЕ СИ МЕРЯТ КОЙ Е ПО-ПО ЗАВИСИМ И КОЙ В КАКВА НАРКО КОМУНА БИЛ! НЯМА ТАКЪВ КАРАБАТАК!

Варненското предизборно задкулисие надмина всички „норми“ на карабатака.

Варненски кандидат -кметове започнаха да си мерят не ония работи, а кой по-по зависим е и кой в каква нарко комуна бил!

АФЕРА ще ви осветли това позорно падение на варненска територия, което се вихри зад завесата.

Разбирайки, че в последната седмица на предизборната кампания ще бъдат тиражирани снимки на кандидата на ПП/ДБ за кмет на Варна Благомир Коцев „от пребиваването му в нарко комуна в Испания“, противниците му  решават с манипулативен пиниз да омекотят удара.

И публикуват в някакво маргинално сайтче публикация, че „тъстът на ГЕРБ Иван Портних платил 15 хиляди евро за нарко комуна на зет си Иван Портних“.

Заради истината АФЕРА подчертава, че само уличните кучета не знаят кое точно е „горе на черешата“ откъм Портних, но публикацията на въпросното сайтче е пълен фейк и цели единствено, когато бъдат тиражирани снимки на Благомир Коцев, свързани с нарко комуна, реакцията да е – ееее, публикуваха, че Портних бил в комуна и сега затова пишат тия неща за „ангела небесен“ Коцев.

Да видим сега кадрите с Коцев, които предстоят и кой е по-по най.

Изобщо пълна кочина, наречена „избори във Варна“, на които варненци трябва да „избират“ между – от кретен по-голям кретен. Тъй като ВСИЧКИТЕ КАНДИДАТИ са пълен ПОТРЕС!

 На 15.10.2023 АФЕРА публикува:

ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ ИЗПРАТИ СИНА СИ В „LЕ ROSEY“ ШВЕЙЦАРИЯ СРЕЩУ 300 000 ЛВ. НА ГОДИНА. ВЪВ ВАРНА ИМА ЛИ ИЗНЕНАДАНИ ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ?!

След публикацията никой не отрече ФАКТИТЕ, изнесени от АФЕРА, но пък започнаха „оправданията“ от средите, близки до Портних.

Самият Портних оправдавал наличието на толкова финансови ресурси с това, че „продали един апартамент, за да изучат сина си и ако се наложело щели да продадат и друг апартамент“. На това място се разплакахме от умиление. Чак не сварваме с кърпичките.

Afera.bg

«