« Върни се назад Публикувано на 02.12.2023 / 9:45

ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ КОПИРА „ПИЦИТЕ“ НА КИРО, ЛЕНА И АСЕН, КМЕТСКИЯ ЕТАЖ МИРИШЕ НА РЕСТОРАНТ „ХОРИЗОНТ“! КЕЛНЕРИ ОТ ОБЩИНСКИЯ РЕСТОРАНТ ТЪРЧАТ С ТОРБИЧКИ С КЕБАПЧЕТА КЪМ КМЕТСКИЯ КАБИНЕТ! НАПУШЕНОТО КМЕТЧЕ ГО БИЛО СТРАХ ОТ МАГИИ И ПОДСЛУШВАНЕ! КОЙ ЩЕ ТЕ ПОДСЛУШВА, БЕ, КАТО ОКОЛО ТЕБ Е БЪКАНО С АГЕНТИ И „АФЕРА“ ТЕ ЛОВИ НА МИГА!

Новият варненски кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев, станал кмет на Варна със смешните 40 000 гласа от 281 000 варненски гласоподаватели, и то благодарение на налетите гласове от ТИМ и компания бизнесмени, заедно с Коцето от „Възраждане“, е най-нелепото нещо, което АФЕРА е срещала на политическия управленски терен на Варна.

Момчето за което дори и таксиметровите шофьори снизходително отронват: „Аааа, онуй „тревопасното ли, знаем го…“, превърна нагло и цинично Община – Варна в частен холдинг „Рога и копита“, благодарение на менторите си бизнесмени от корпоративната партийка „Алтернатива на гражданите“, разбирай ТИМ и остальная….

Докато една абсолютно бездарна така наречена „пиарка“ Пепа, която се грижи всеки ден да доосира колкото се може повече кмета Благомир Коцев с безумни писания на страницата му във Фейсбук, варненският кмет крачи ахмашката копи – пейст по пътя на „пиците“ в МС от периода на Простото Киро, Лена и Асен. Които правеха оргии в МС, а в „пиците“ всички знаем какво имаше, има и видеозаписи за това, още очевидно обаче не е дошъл момента те да бъдат пласирани на медиите, защото държат с тях за топките „простоидиотите“, които имаме в България, благодарение на Румен Радев и „пътя на копринката“.

Докато ПП/ДБ кметът на Варна Благомир Коцев уж сам пише във Фейсбук за пред хората, а всъщност това прави глупавата му пиарка Пепа, как бил заварил мръсен кметския кабинет, варненци трябва да знаят какво точно прави новият кмет на Варна в същия този кметски кабинет.

Келнерите и целия персонал на общинския ресторант, който се намира в сградата на Община – Варна са в пълен потрес от нарежданията на напушеното кметче и търчат непрекъснато по етажите на Общината с найлонови торбички пълни с кебапчета и кюфтета, които носят по нареждане на кмета в кметския кабинет. А там „бандата“ на ПП/ДБ начело с Благомир Коцев, затворени в кметския кабинет, плющят кебапчета и кюфтета, пият и като знаем афинитета на кметчето към пушенето на някои неща, вероятно кметския кабинет е вече направо не „мръсен“, както пищи Коцев, че било по времето на Портних, а е превърнат в кръчма.

Целия втори кметски етаж мирише на ресторант „Хоризонт“.

Служителите на общинския ресторант са засичани ежедневно да мъкнат прозрачни торбички към кметския кабинет, а това иначе е абсолютно забранено – да се разнася храна и в претъпкания  асансьор на общината до кабинета му.

Агенти на АФЕРА доверяват втрещени и още по-страшното – че не било само това, а и че кметът Благомир Коцев изобщо не плащал поръчаната храна, което означава, че служителите на общинския ресторант от собствения си джоб трябва да плащат кебапчетата и шопските салати на Коцев и компания.

Абсурдът, наречен „ПП/ДБ кмет на Варна Благомир Коцев“ обаче не свършва дотук.

Столичен тиражен вестник се е добрал до информацията, че Благомир Коцев умирал от шубе от магии и подслушвателни устройства и вкарал в кметския кабинет детективи, поп и екзорист, да чистят лошата енергия.

А бе, измислено човече Коцев, кой ще те подслушва тебе, бе, клоун?! Като около тебе е бъкано с агенти и то в най-близкото ти обкръжение, което си мислиш, че е баш твое и вярно?!

Някой може ли да си представи, че толкова ресурс за подслушване ще бъде приложено към такъв тъпак, когото АФЕРА лови на мига и то от разстояние за всичко онова, което върши, предстои да върши и даже си мисли да извърши?!

„Невидимия дрон“ на АФЕРА, въпреки тежките условия на труд, предвид тревните мъгли на които е подложен, не изпуска нищо от безумията на ПП/ДБ Благомир Коцев и компанията му от частен холдинг „Рога и копита“. Знаем и това, което са замислили и само ги чакаме да се набълбукат, че да ги праснем.

И то без подслушване, Коцев. Я провери кебапчетата, дето ти носят, да не си глътнат някой дрон!

Щото, докато витаеш из тревните поляни, АФЕРА вече те е засякла, последно така:

АФЕРА на 01.12.2023:

ПП/ДБ ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ-КМЕТ АДВОКАТА НА ФИРМИТЕ СИ! ТЕЖЪК КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ! ПРОКУРАТУРА И КПКОНПИ НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ! ЗАМ-КМЕТ ОСТАВА И „КАСИЧКАТА“ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ХРИСТО ИВАНОВ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

АФЕРА на 01.12.2023:

СКАНДАЛНО ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ ПРАВИ ДИМО СТОЕВ ЗАМ-КМЕТ ПО ФИНАНСИТЕ! ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ НАПЪЛНИ ОБЩИНАТА СЪС СТАРИ ИЗМАМНИЦИ И КОРУМПИРАНИ „КАСИЧКИ“!

АФЕРА на 01.12.2023:

НОВО БЕЗУМИЕ НА „ПРОСТОИДИОТ“ ВАРНЕНСКИ КМЕТ БЛАГОМИР КОЦЕВ – НАЗНАЧАВА ШОФЬОРА СИ ОТ „ХОРИЗОНТ“ ЗА ЗАМ.КМЕТ ПО СИГУРНОСТТА!

Междувременно в Община – Варна ИСТИНСКИЯТ КМЕТ е частния фирмен адвокат Диан Иванов, който обслужва фирмите на фамалия Коцеви, и когото Коцев назначи в тежък конфликт на интереси за зам-кмет.

Точно Диан Иванов разпределя ресорите в Община – Варна, защото Благомир Коцев не знае къде се намира.

Впрочем, /мало/умната пиарка Пепа на Коцев вчера му спретна още една кретения, снимайки го пред сградата на Община – Варна с букет в ръката, нахилен като след пет джойнта, със смешния текст: “ Ками идвам. Извинявай, че станах кмет. Честит рожден ден!“

„Извинявай, че станах кмет!“.

Ташак, трева, музика и вести от най-идиотския кмет, който Варна някога е имала!

Тази година подарява лалета на жена си, догодина не се знае, какво ще подари. Той и Кирил Йорданов докато беше кмет на Варна подаряваше букети на съпругата си, но до края на мандата три съпруги смени. Портних и той първата година подаряваше букет на жена си, но после спря да подарява. Коцев щом се плаши от магии да внимава, че този кметски стол е заразен от към  разводи…

Afera.bg

«