« Върни се назад Публикувано на 27.02.2023 / 19:16

ВАРНЕНСКИЯТ „КОПРИНКОВ“. ЦЕЛУНЕТЕ МИ ПРЪСТЕНА ЛИ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ОТЧИТАНЕ? ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ!

Този текст е ЛИЧЕН.

НЕ Е писан под диктовката на Ерджан Ебатин, чуватееееее ли, ало, чуватеееее ли, ДЕПЕСАРИ?!

Не само Джани знае, че НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НАКАРА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ДА НАПИШЕ НЕЩО ПОД ДИКТОВКА!

Даже – напротив! След този текст аз може повече никога да не се чуя с Ерджан Ебатин, защото ме умолява със сълзи на очи, че „ще му навредя“, ако пиша изобщо нещо по темата, НО! аз се казвам Веселина Томова и приятел никога не оставям, когато е паднал, НИКОГА! Приятел никога не предавам и приятеля браня докрай!

Анадънмо, Сали Табаков, втори в листата на ДПС? Нещо не те чувам добре, как беше – от приятел става най-добър предател!

ЗНАМ – какво ще последва: ще изсипете още една голяма кофа с лайна върху главата на Джани, ЗНАМ, ще го обвините за всичко, както го правихте и досега, ЗА ВСИЧКО, което ви изнася и което не ви изнася, защото мръснишкия напън за власт на всяка цена и долна алчност е онова, от което сте изтъкани.

Анадънмо, Сали Табаков?! Целунете ми пръстена ли? Всеки месец отчитане?

Въх, как обичам насреща ми треторазрядни тарикати, цял живот комплексирано вживяващи се в ролята на „босове“!

Ерджан Ебатин няма да води листата на ДПС за Варна, не само няма да я води, той изобщо не е в листата на ДПС.

Ако ви опиша ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА – ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ!, които бавно и полека бяха сготвяни мръснишки от години – подло, предателски, отвратително и по селски мутренски – ще повръщате от отвращение дълго време.

Няма да го направя. Засега. И само заради Джани.

ЗНАМ, че и като шеф на РИОСВ – работа, която наистина много обича – Джани ще бъде разкаран.

Нали така, Сали Табаков? Или ще го „оставиш, ТИ ЩЕ ГО ОСТАВИШ НА РАБОТА ТАМ, ама само ако…“ Какво „само ако“, а, Сали Табаков?

Засега ще замълча. Но само засега, докато ти, като „варненският Копринков“ ще се уйдурдисаш с истинския Копринков, който вече потрива ръце да си сложи /заедно с ДПС/ правилния човек.

Нали знаете, вие – и двамата „копринковци“ как безпощадно и безпогрешно лети „невидимия дрон“ на АФЕРА и още по-брутално записва и засича?!

Няма да съм аз обаче, ако не напиша тези редове, защото комплотът, който забъркахте с Ерджан Ебатин е недостоен, некоректен и илюстрация на това, в което сте превърнали политиката – мръсотия, от която търсите само власт за мръсотии и власт, заради пари.

Е-е, приключихте го Джани. Доволни ли сте?

А, Сали Табаков? Ще станеш ли така по-симпатичен ти на някого? Ще погребеш ли така завистта си, че не теб, а хората Джани харесват?

А знаеш ли защо го харесват хората Джани? Защото може да е всякакъв, но е умен, четящ, духовен, мислещ, харизматичен и има СЪРЦЕ, а на вас сърцата ви са в лайна увити, както казваше баба ми.

Джани отдаде целия си живот на ДПС и аз знам през какво мина. И дома си беше заложил, и на квартира живееше, и хляб и лютеница ядеше, за да има пари за кампаниите на ДПС.

Анадънмо, Сали Табаков? Колко ти струва часовника „Ролекс“?

Джани истински обича организацията си. И неслучайно днес цялата варненска организация на ДПС не плаче за теб, Сали Табаков, а плаче за Джани!

Мога да разкажа толкова още много мерзости, но съм си прехапала езика, защото Джани ме умоляваше нищо да не правя, защото ще му навредя. И аз мълча, мълча, мълча, заради приятеля!

А му крещях: Джани, брат ми, ти пак за всичко ще си виновен, никакво значение няма дали аз ще направя нещо, или не, теб те нарочиха за лошия в ДПС, и то те нарочиха МРЪСНИЦИТЕ! „Всичко вече ще се пише на твой гръб!“ – това е мръснишката им философия на предателите, за да прикрият собствените си мръсотии на гърба на Джани.

Анадънмо, Сали Табаков?

Джани, чиста душо, приятелю мой, всяко „зло“ е за добро! Те рано или късно ще си го получат. А Всевишния ще им го отреди подобаващо, че не се посвениха да постъпят с теб така дори и когато татко ти е много болен…

Искам да вдигнеш горе главата! И да гледаш право в очите всички!

Защото заслужаваш да си обичан! Защото си обичан! Защото си честно, добро, чисто момче, ерудирано, духовно и вярващо момче, и струваш милион пъти повече отколкото оня, който те изхвърли от листата и колкото всички взети накуп, бъдещи депутати.

Като казахме милион – струваш и много повече от „6 милиона евра“ в една банкова сметка, нали така, Сали Табаков?

И, ало, „варненският Копринков“ и другият – истинският Копринков, само посмейте да махнете от РИОСВ – Варна Ерджан Ебатин, знаете кой ще ви помете, нали? АФЕРА се казвам. Веселина Томова се казвам. И заради приятелите си сека с МЕЧ!

Хайде, бакалъм.

Обичам те, Джани!

Винаги ще се гордея с теб!

Джани сам си отива. Тъжен е.

И аз плача, като пиша. Ама плача, защото имам сърце, а не сърце в лайна увито като вашите, предатели!

П.П. Докато пишех ми се обади загрижено едно партай-геносе за да ми обяснява как „не съм знаела много неща“ и как като „удрям Сали Табаков, знаела ли съм кого удрям?!“. „Кого, бе? Кого? Вие наистина ли си мислите, че можете да се ебавате с мен, бе? Аз съм журналистка!“ – отвърнах.

И още нещо казах на тия страхливички нотки за опит да не пиша нищо по темата: „Ако искате да забравя ДПС – един милион лева в кеш! В сак!“

Айде да ви видя, имате срок два часа. Един милион пред вратата ми. Че кафа от вас. Кафа от предатели!

Приятелство с пари не се купува. Приятелят е приятел защото е докрая – винаги с теб. Дори и когато си на „дъното“.

Анадънмо, Сали Табаков?

Нещастник.

Веселина Томова

«