« Върни се назад Публикувано на 19.02.2024 / 16:37

ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ БЛАГОМИР КОЦЕВ ТЪРЧИ ИЗ СТОЛИЦАТА ЗА ДА СПАСЯВА КОЖАТА СИ, ЗАРАДИ ОФШОРКИТЕ В МАЛТА! /СНИМКИ/

АФЕРА засече варненският ПП/ДБ кмет Благомир Коцев да се мотае по „Витошка“ в столицата днес. Близо два часа Благомир Коцев прекара в заведението „Лавеле“ заедно с мъж, с когото дълго разговаряха.

След това пак по „Витошка“ Коцев бе засечен с още едно лице.

Благомир Коцев си е пуснал заповед за служебна командировка за днес, 19.02. и утре – 20.02.2024 г.

Най-големият зор на ПП/ДБ кмета на Варна сега е да спаси собствената си кожа. Коцев търсел всякакви начини да отърве опасността да бъде отзован като кмет, заради офшорките в Малта, за участието му в които всеки момент се очаква допълнителна информация от Малта към ОИК – Варна.

Брилянтни източници на АФЕРА от най-близкия кръг на Коцев информираха, че варненският кмет бил склонен да прежали и освободи от длъжност зам-кмета Диан Иванов, когото той назначи, и който също трябва незабавно да бъде освободен, поради нарушаване на закона, тъй като участва във фирми. На този етап Коцев спасявал единствено себе си и охотно бил готов да пусне по пързалката Диан Иванов.

Другото, за което ма’а гащи Коцев в София е да се уговаря с представители на удобна нему фирма, как да премахне настоящата  работеща билетна система във Варна, защото от тази няма как да бъде облагодетелстван.

Коцев вече е провел няколко срещи с бизнесмени, които са били във Варна преди няколко седмици относно внедряване на нова билетна система и сега оставало да финализира процентите,  които ще текат към когото и където трябва.

Afera.bg

«