« Върни се назад Публикувано на 18.04.2014 / 14:26

ВАРНЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА СТАНАХА ЗА Т…К, АХА-АХА ДА ИМ ПОДПАЛЯТ ЗАДНИЦИТЕ И ДА ИМ ВЗРИВЯТ ТИКВИТЕ!

 

След като от седмици наред в морската столица палежите на коли са като „добър ден”, откраднатите автомобили са като „добър вечер”, а искането на „ресто” за тях е като „здравей, че бързам”, днес рано заран бе взривен джип в близост до Мол Варна. Миналата седмица пак там изгоря „Рено”.

„Полицаите се пошегуваха също, че този, който е запалил колата ми, сигурно сега ни гледа от някъде и ни се смее“, заявил пред варненски сайт собственикът на джипа.

Ами ще се смее подпалвачът, как няма да се смее! Варненската дирекция на МВР е вече станала за пълен т….к и сега остава на шефът на Дирекцията Чавдар Нанков – „Барби”/ „Чавката” и аверът му Валентин Тренев – „Ебати” да им подпалят задниците, както са си в кабинетите в полицията.

Впрочем, нищо по-лесно от това!

АФЕРА пише от месец, че поголовно се палят автомобили, че нарко-бизнеса намества територии, че коли се крадат като семки, обаче „бастунът”, както е известен в морските среди Цветлин Йовчев, изпитва очевидно оргазъм от варненските си „топ” милиционери, които докараха полицията в града до катастрофа.

Afera.bg

 

 

«