« Върни се назад Публикувано на 08.11.2023 / 18:45

ВАРНЕНСКИТЕ ИЗМЕКЯРИ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ! ВАРНА ЛИ? ОТЗАД! КОЦЕТО НАГЛО ЛЪЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА, А ПРЕГОВАРЯ С ПП/ДБ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВАРНА!

Варненските измекяри редят позорни Схеми за Общински съвет – Варна  и е такъв позор, че си е истински потрес.

АФЕРА разкри вече как безпомощните ПП/ДБ и ментално отнесеното Благомир Коцев се чудят как просят от корпоративните бизнесмени да им дадат всякакви кадри за зам-кметове и прочие, защото нямат кадри да управляват. Писахме и как молят зам -кмет на Портних да остане на работа, хахаха.

Сега тече страхотен майтап, направо ташак от ПОЗОРНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ СГЛОБКИ В ИМЕТО НА ПАРАТА, ДАЛАВЕРАТА И СХЕМАТА.

Защото варненските измекяри нищо друго не ги интересува.

След като за десет години разсипаха Варна, сега точат езици как още четири години да и до….м…. съвсем!

ПП/ДБ, Алтернатива на гражданите, демек лошите корпоративни бизнесмени, които се плюха и ругаха – ПП/ДБ клейми корпоративните бизнесмени и трибуквената групировка, а пък корпоративните бизнесмени и трибуквената групировка търсеха цаката на ПП/ДБ, както и групата на Ангел Дерменджиев щели да се обединят в Общински съвет – Варна.

Альооо, ПП/ДБ какво ще обясните на ахмашката си фенска публика – нали щяхте да спирате всички далавери на бизнесмените, играли с Портних, а? Не ви чувам, бе, клоуни!

В така реденето мнозинство Коцето и Възраждане също е втъкнато, обаче и Коцето, който като стар комерсиален тип, искал директно и безочливо негов човек да стане председател на Общински съвет – Варна!

Хахаха, кво стана, бе, ПП/ДБ, с Копейкин и Путин ли вървите рамо да рамо, а?! Смешници лъжци!

Докато Коцето, който наля гласовете на ПП/ДБ и в София, и във Варна, за да стане кмет във Варна напушеното, и тази вечер лъга по телевизора, че Възраждане не подкрепяло никого от партиите на Сглобката, Възраждане седи на масата с корпоративните бизнесмени и ПП/ДБ във Варна и се пазари и иска председател на Общински съвет – Варна, за да бъде прегърната с тях в мнозинство!

Отвратителни лъжци!

И им трябва и едно лице Генадий Атанасов, за което има масиви в службите и прокуратурата за едни тъмни разпространителски дейности, сещате се какви. Потрес.

Лорер пък, миличкият, който също уж плю, че не се наплю по Алея Първа и ТИМ, няма нищо против корпоративниците, даже нещо повече – имал е среща с гербаджии да ги моли ГЕРБ да работят с …. ПП/ДБ.

Шлякана алчна пасмина! Това е положението във Варна.

Варненските измекяри, зинали да лапат като невидели.

Ни чест, ни кауза, с това ще бъдат запомнени и когато си отидат от тоя свят – алчни типове, които разкатаха фамилията на Варна.

Afera.bg

«