« Върни се назад Публикувано на 04.07.2024 / 7:25

ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА КАТО КОНСИЛИЕРИ НА ПРОСТОТОКИРО ЗА КАТАСТРОФАТА В АКСАКОВО В КОЯТО ЗАРАДИ НЕГО ЗАГИНА ЧОВЕК. ПРОКУРАТУРА – БАКАЛИЯ: ПРАТЕНИКЪТ КЪМ БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИЯ ДА ОПРАВЯ НЕЩАТА С КИНТИ, ЩЯЛ ДА ГИ … „ДАРЯВА“

На 4.06.2024  АФЕРА публикува:

EКСКЛУЗИВНО! ПП/ДБ ПРЕДЛАГАТ „КЕШ“ ЗА ПОТУЛВАНЕ НА КАТАСТРОФАТА ПРИ КОЯТО ДЖИП НА НСО С КИРИЛ ПЕТКОВ УБИ МЪЖ. СКАНДАЛНИ СВЕДЕНИЯ В ПРОКУРАТУРАТА НА Е.М.Н.! КАКВО ИСКАТ ОТ НЕГО ПП/ДБ ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ & ОБЩИНСКИ ШЕФ ОЧЕВИДНО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ПАРТИЙНИЯ СИ ШЕФ КИРИЛ ПЕТКОВ

Тогава информирахме, че след катастрофата при която на 16 май т.г., в района на Аксаково, област Варна, с джип на НСО, в който се вози Кирил Петков, бързайки от Добрич за Варна, загива 60-годишният Христо, известен като Ицо Бозавия, а съпругата му Красимира Иванова е в изключително тежко състояние и е откарана в болница, започват совалките на ПП/ДБ за „оправяне“ на нещата.

Тогава АФЕРА разкри, че прокуратурата, която води разследването за катастрофата разполага със скандални сведения и показания как ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СЛЕД ПТП ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПП/ДБ СА ПРЕДПРИЕЛИ ШОКИРАЩИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ПОТУЛВАНЕ НА КАТАСТРОФАТА С УЧАСТИЕТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ, КАТО ВКЛЮЧИТЕЛНО СА ПРЕДЛАГАЛИ „ПАРИЧНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ“ НА ДЪЩЕРЯТА НА ЗАГИНАЛИЯ. С ДРУГИ ДУМИ – „КЕШ“, КАКТО ОБИЧАТ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАТ ОТ ПП/ДБ, което лъсна от публикуваните скандални записи в АФЕРА.

В прокуратурата са постъпили показания на Е.М.Н. /АФЕРА разполага с пълните имена на лицето, но умишлено изписва само инициалите му/, които обстойно описват действията на високопоставени лица от ПП/ДБ, които са предприели скандални действия да „оправят работата“, включително и с предложени пари.

Според сведенията, с които разполага прокуратурата, веднага след катастрофата – на следващия ден – 17 май 2024 година на Е.М.Н. се обажда  шефът на „Екология“ в Община – Варна Васил Дончев.

Загиналият в катастрофата мъж Христо е бил служител на компанията „Титан“, която обслужва събирането на боклука на Варна, където е работел като професионален шофьор.

А лицето Е.М.Н. е представител на фирмата във Варна.

На следващия ден след катастрофата в която загива Христо и по времето в което всички медии в България отразяват и коментират случая, шефът на „Екология“ в Община – Варна Васил Дончев, кадър на кмета на Варна от ПП/ДБ  Благомир Коцев, се обажда на Е.М.Н.

Общинският шеф Васил Дончев пита Е.М.Н. дали загиналият е работил във фирмата за събиране на боклука и след като получава потвърждение от Е.М.Н., поисква от него да организира среща с близките на загиналия и тежко ранената му съпруга, като заявява, че ще им дадат и пари.

Е.М.Н. се свързва след разговора с дъщерята на загиналия Христо – Таня Тодорова като предава чутото от общинския шеф, представител на ПП/ДБ. Дъщерята Таня Тодорова обаче категорично и безапелационно отказва каквито и да е срещи и договорки с тях.

На следващия ден – 18 май 2024 година Е.М.Н. вече е извикан на по-високо ниво и отива на среща с варненския кмет от ПП/ДБ Благомир Коцев.

Там Е.М.Н. казва на ПП/ДБ кмета на Варна Благомир Коцев, че дъщерята на загиналия при катастрофата с джипа на НСО, в който се вози Кирил Петков, категорично отказва за каквито и да е срещи и предлагани „парични обезщетения“.

И въпросният ПП/ДБ общински шеф Васил Дончев, както и въпросният ПП/ДБ варненски кмет Благомир Коцев на практика нямат никакво отношение към станалата катастрофа, освен едно – че са кадри на ПП/ДБ и очевидно са спешени от върха на партията си да спасяват и да минимализират щетите във всякакъв план за партийния си лидер Кирил Петков, който лети в джипа на НСО, взел живота на Христо.

Едва ли ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев и подчинения му общински шеф Васил Дончев са действали по своя инициатива чрез Е.М.Н. да предлагат пари и потушат случая. Спешните им скандални действия е повече от логично да са предизвикани по заръка от шефовете им в ПП/ДБ, разбирай Кирил Петков и компания.

Сега АФЕРА ще ви покаже как Варненската окръжна прокуратура, в лицето на прокурор Стефан Радев, демонстрира как прокуратурата може да бъде консилиери на ПростотоКиро, демек Кирил Петков и компания.

Прокурорът отказва да образува досъдебно производство, защото … „оправячът“ Незиров бил казал, че „простоидиотите“ щели да правят с предлаганите пари … дарение!

Казал бил Незиров и въпросният прокурор му повярвал и хоп -троп! отказал да образува досъдебно производство. Бакалия – прокуратура.

Долнопробна некадърна нещастна бакалия – прокуратура.

Отврат.

Afera.bg

«