« Върни се назад Публикувано на 28.10.2019 / 14:48

ВАРНА УМИРА ТЕЖКО И БОЛЕЗНЕНО! АЗ СИ ХВАЩАМ САМОЛЕТА И НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВРЪЩАМ!

ВАРНА УМИРА ТЕЖКО И БОЛЕЗНЕНО! АЗ СИ ХВАЩАМ САМОЛЕТА И НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВРЪЩАМ!Варна. 189 – та секция, Част не помня коя вече,

В 2:00 часа благополучно напуснах секцията с всьо протокол, макар не на всяка страница да имам по 3 подписа и печат. С изключение на две дами, всички членове на СИК вече бяха напуснали секцията.

Едно недоразумение член на СИК, с имената Недялка Костадинова Николова, която освен не особено умна и силно некомпетентна, се оказа и служител в Община Варна, ме заплашва, че нещо щяло да ми се случи, тъй като познавала хора и не съм знаела с кого си имам работа, а пък на̀, шефът ѝ отново щял да бъде кмет и съм щяла да видя.

Проблемът стана защото им отворих книжката с методическите указания за днешните избори, където е описано как се вадят протоколи на желаещите, но въпросното нещо, освен че не се е запознала със съдържанието ѝ, отказа сама да прочете и започна да отправя груби реплики към моята особа, на което ѝ отвърнах как ще подам жалба в ОИК. И тя избухна, че никой нищо не може да ѝ направи понеже била връзкарка и се ползвала с протекцията на портних.

Масово се влизаше и излизаше от секцията преди да са готови протоколите, а председателят на секцията Денис Фахрединов изблъска супер грубо един дядо с бастун, който също чакаше за протоколи.

Изводите оставям на вас, аз си хващам самолета и не искам да се връщам.

Това не е държава, а разграден двор, масата от хора не са народ, а тъпо, неграмотно стадо и няма сила на този свят, способна да го промени! На тях си им харесва мизерията и смрадта, харесва им да ги тъпчат и плюят, та чак гласуват за още…

Или пък изобщо не си правят труда да гласуват…

А Варна… Варна умира тежко и болезнено и днес вместо я спасим, забихме още няколко пирона в ковчега ѝ!

От мен – толкова.

Славена Панайотова

«