« Върни се назад Публикувано на 30.07.2017 / 9:15

ВАРНА Е ТАШАК, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ! ВТОРИ ДЕН ГЕРБАДЖИИ ВИСЯТ ПИАРНО НА ПЛАТФОРМА С ДАНЪКОПЛАТСКИ КИНТИ, НАЛЯТИ НА BTV

бтв гербВтори ден по bTV се лее нещо като реклама, нещо като пиар, нещо като гербаджийска манджа с грозде откъм Варна. Някаква смешна платформа, която виси на кран на Морска гара, обяснена от bTV като чудо невиждано, показва несмаслени водещи и куп гербаджии, представени в захаросана светлина, ако изобщо дърварския пиар може да бъде наречен захаросан.

ГЕРБ кметът Иван Портних, аверът на Цветанов – Веселин Маринов, щерката на Цайса – Гери Никол, и Марешки естествено, който се бил родил в … барака /?!?/ – къде без капията на Цветанов, ГЕРБ депутата „Питбула“, според който Бойко Борисов бил „мъж, ама си е мъж, мъж на място“, а според водещите „суджуците“ били „странна работа“, ти, да видиш, а пък „Питбула“ изобщо не се интересувал от тая афера, щото му било смешно…

Виси със страшна сила ГЕРБ Варна на трийсет метра от земята, провисена с кран и драгите зрители нищо не виждат друго, освен, че е пълен ташак тая Варна. Барабар с телевизията, в която са наляти данъкоплатски пари пак от ГЕРБ Община Варна.

Баджак журналистиката по никакъв начин не обели и думичка за тоталната корупция във Варна, но пък по баджачески показа „професионализъм“, употребявайки идиотския израз на кифлите „в смисъл“ на всяко второ изречение.

Каквато ни журналистиката, такава ни и „питбул“ „политиката“. Висят като прани гащи на кран. И веят байряка на посредствеността и простотията.

Afera.bg

«