« Върни се назад Публикувано на 18.09.2014 / 22:41

Вардааааааа! „Идва часът на народа”. Бареков надмина Остап Бендер – ще връща ключове

ОСТАП БЕНДЕРПригответе си ключовете, де който какъвто има. Бареков обещава да връща ключове: „Ако политиците не крадат от парите на народа, те ще бъдат за вас. Уверявам ви, че пари има, въпросът е как се харчат. В момента отиват в джобовете на шепа богати политици, които стават олигарси. Днес е време тези хора да отстъпят. Идва часът на народа. Ние сме единствената нова партия, която не е ограбвала България”, подчерта Бареков и показа три ключа. Той попита колко от хората в залата разполагат с толкова и помнят ли за какво бяха преди 25 години. „За колата, вилата и апартамента“, се чу глас от публиката. „Обещавам да ви ги върна“, пише в прессъобщение на Барековата партия.

Остап БендерВеликият комбинатор Остап Бендер иронично отговаряше, когато някой поискваше от него нещо немислимо, с: „А вие да не искате да ви дам и ключа от квартирата си?”. Бареков прави контра-пие – той ще ни връща ключовете.
Немедленно изнамерихме ключове от хотелите на Дънката, Марин Митев, корпорацията на Алексей Петров, от фирмите на култови братя, от ковача и сега чакаме Бареков да ни ги „върне”.
В ресторант „Маслинката” в столицата. Знакова кръчма за знакови срещи.
Идва часът на народа.
Кой народ, че не разбрахме? „Народът” на Бареков? Или „народа” на евентуалните му бъдещи депутати?
Твърдо сме решили да блокираме границата с Турция. Нашата задача е да е изместим ДПС от парламента. Нека най-накрая да им една българска формация, патриотична, която да измести ДПС от властта.”, рекъл още Бареков на предизборна среща по родните места на Трактора.
Нашата задача е да изместим ДПС от парламента”.
Понякога, без да ще, Бареков издава четата. Че Доган и в следващия си живот не може да бъде е ясно и на ония, дето тичат с бели гуменки по баира на Бабинци. Че ДПС не Бареков, а и батальон от снайперисти няма как да измести от парламента, е още по-ясно на всички, които не се реят из атмосферата, а мислят с горните си глави. Виж, в това „нашата задача е да изместим ДПС” има хляб, ама наполовина. Задачата е друга. И тя ще лъсне много скоро – веднага след изборите.
Хората знаят, че аз не забравям какво е обещано и няма да ви оставя“, заявил Бареков.
Тука вече нямаме какво да коментираме. Само ако се проследят изявленията и действията на Бареков от последните месеци – единственият коментар ще е пак по Остап Бендер: „Ледът се пука, господа съдебни заседатели, ледът се пука…”
Afera.bg

 

«