« Върни се назад Публикувано на 18.08.2017 / 8:50

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ХОДИЛ НА „НЕЖНА АВАНТЮРА“ В ПРАГА ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВВалери Симеонов ходил на любовна авантюра в Прага за сметка на българския данъкоплатец.

Българи живеещи в Прага разказват,че е бил забелязан да държи за ръка млада руса дама в една от най-популярните пражки кръчми „У калиха“.

Симеонов е бил командирован в Прага от 16-18 юли, за да представлява българското правителство на международното събитие „Китайски инвестиционен форум“. Участници в него, обаче съобщават, че той само е прочел приветствието си сутринта и след това не е бил забелязан на форума, освен на официалната вечеря, придружен от непозната руса дама.

Няма информация и за официални двустранни срещи проведени от него, но за сметка на това българи живеещи в Прага разказват,че е бил забелязан да държи за ръка млада руса дама в една от най-популярните пражки кръчми „У калиха“. Двойката е продължила разходката си по Вацлавски намести, а Валери е показал на любимата си Замъка на Хратчани и на висок глас е разказъл легендата за кралица Ана.Как тя е изградила Карловия мост на Валтава, като смесила хоросан с един милион яйца. Местни българи са забелязали двойката и сред туристите на Старе место.

Най-важният въпрос обаче е колко струва тази любовна разходка на държавата? Тайна остава и коя е дамата на сърцето на българския вицепремиер, която го е придружавала на романтичното пътуване до Прага.

http://www.big5.bg/akcenti/item/5663-valeri-simeonov-hodil-na-lyubovna-avantyura-v-praga-za-smetka-na-balgarskiya-danakoplatetz.html

«