« Върни се назад Публикувано на 01.12.2014 / 9:06

Валери Симеонов призна, че прислугва на Цветан Цветанов!

Валери Симеонов„Цветан Цветанов е предложил лично на Слави Бинев да оглави парламентарната комисия по култура и медии. Комисията беше предложена първо на мен. Аз, като собственик на медия – телевизия СКАТ, реших, че не е редно. По тази причина, тъй като му отказаха еврофондовете, лично Цветан Цветанов предложи на Слави Бинев да поеме културата. Кой трябваше да я оглави – Хюсеин Хафъзов или Лъчезар Иванов, чийто прякор го знаете?

Слави Бинев е натрупал огромен административен опит в европарламента и това го прави подходящ за шеф на комисията. В тази комисия се върши изключително отговорна административна работа. Не може да се иска председател да е художник или оперен певец – това е глупаво”, заяви „патриотинът” Валери Симеонов по Тв7.
Така той на практика призна, че е подлога на Цветан Цветанов, щом като Цветанов предлага Слави Бинев, а Симеонов се съгласява. Симеонов избирателно манипулативно пропусна да спомене, че член на комисията е Стефан Данаилов, който е на светлинни години над останалите, и който трябваше да оглави културната комисия, след като „нямало кой да я оглави”. Само факта, че Цветанов е предложил Слави Бинев, трябваше да накара и Слави Бинев, и Валери Симеонов да се откажат от този пост, ако наистина бяха принципни, а не подлоги на ГЕРБ.

Afera.bg

«