« Върни се назад Публикувано на 03.01.2014 / 19:40

ВАЛЕРИ /СИМЕОНОВ/ И ЦВЕТАНКА /РИЗОВА/ НА СЕЛСКАТА ТВ СЕРГИЯ

Цветанка Ризова очевидно си пада по Валери Симеонов, след като този измислен т.нар. политически „лидер“ мине не мине предаване „Лице в лице“ по БТВ и цъфва срещу нея. А най-вероятно не сме справедливи – може би продуцентката на предаването – сестрата на Меглена Кунева – реди гостите там. Така или иначе, онези, които са гледали поредната поява на Валери Симеонов в „Лице в лице“ е изключено да не са се потресли от дървеното кухо философстване на въпросния Симеонов.

Понеже Валери Симеонов бил електроинженер, той изнесе такава малоумствена лекция за тока, енергоразпределителите и „централите“, че и самата Цветанка като на селска сергия не успя да зададе нито един смислен въпрос, а само а-каше, ъ-къше и заекваше.

Валери Симеонов не виждал нищо добро за бизнеса от това правителство и удобно мълчеше като партизанин за управлението на Бойко Борисов. Симеонов не знаел защо горивото в съседните държави било по-евтино, ама знаел, че трябвало държавна намеса. Симеонов рече още и че колона от ковчези щяло да има в Бургас, защото въздуха бил замърсен, а докато Цветанка преглъщаше мъчително, той призова за целодневна окупация.

Валери Симеонов излъга без да му мигне окото, че притежавал фактури от хотела във Варадеро, където пребивавал Волен Сидеров и на плахото възклицание на Цветанка Ризова – ама как така престижни хотели ще си дадат фактури на някого си, Симеонов като първи ербап пич се озъби, че ей, тъй на – имал ги и те били на името на Волен Сидеров. Ама нямало да ги покаже, понеже да ги показвали ония, дето отричали.

Толкова трагично ниво на БТВ и такава гротеска отдавна не се е случвала. Впрочем, Слави Бинев ще бере ядове, ама както е рекъл народа – фарфарон до фарфарона – национален фронт за спасение…

Afera.bg

 

 

«