« Върни се назад Публикувано на 20.07.2021 / 7:53

ВАКСИНАЦИЯТА СРЕЩУ РАЗУМА

В Белгия лекар отказа да прегледа пациентка, защото тя не била ваксинирана срещу Ковид – 19. Мерзавец! На тоя би било малко да му отнемат правото да практикува – трябва да го овалят в катран и перушина и да го пуснат на разходка в някое гето… Но, естествено, нищо няма да стане, най-много да похвалят гадинката в бяла престилка за проявената гражданска позиция.

В някои отношения западняците са тъ…, хм, пардон – твърде изпълнителни. В такъв калъп ги правят. Пъхни в черепните им кутии свитък със съответните инструкции и те ще се превърнат в господари на живота… Приели безпрекословно мисълта на програмиста, че черното е бяло, ще търчат напред, за да повалят на земята и стъпчат своите съмняващи се съграждани. Сега привържениците на поредния орднунг маршируват по континента и напират да ни сортират на имунизирани и на опасни за обществото.

Тихомълком борбата на специалистите срещу вируса се превърна в лов на хора за опитите във фармацевтичните лаборатории. На милиони инжектират неизпитани препарати срещу заболяване, чиято същност и начин на разпространение остават загадка.

В Олимпийското село в Сеул всеки ден откриват нови заболели и това е удар срещу методиката, която властите и частните фирми наложиха, за да контролират населението. Ваксинирането или отрицателният резултат от PCR – теста не гарантират, че човек не е заразен.

А дали масовото и безразборно използване на експериментални медикаменти не спомага за поява на по-опасни щамове?

Вероятно е нужен е друг подход в борбата срещу епидемията. Взетите до момента мерки не защитиха обществото и само позлатиха определени лица.

Държавата е длъжна да осигури добро лечение за своите граждани, а не да ги продава на транснационалните компании. И всеки от нас трябва да може сам, без външен натиск, да реши дали да си бие инжекцията с неизвестно действие.  Макар че тук възникват множество морални въпроси… Например: имаме ли право да караме децата да се имунизират срещу Ковид – 19?

Николай Николов

«