« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 21:50

ВАЖНО Е ПЪТЯТ НА КОПРИНКАТА ДА Е ЧИСТ! И ПатРашков ДА СИ КУПИ ОЩЕ ЕДНА КЪЩА, ЧЕ СА МУ МАЛКО

Скандални разкрития за новата власт на промяната направи Румен Овчаров.  Това, за което управляващите критикуваха „Булгаргаз“, сега го правят същото, но в още по-големи мащаби“, каза бившият министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров в сутрешния блок на БТВ.

„От началото на януари и министърът на енергетиката, и премиерът обвиниха „Булгаргаз“, че продават природен газ на Румъния на по-ниски цени. Тогавашният директор Николай Павлов отричаше. Във вчерашния ден новото ръководство на „Булгаргаз“ е продало 60 000 мегават часа природен газ, като времето между предлагането и реализацията на сделката е по-малко от 3 секунди. Това е подготвена продажба за определени фирми, които са спечелили милиони само за 3 секунди“, разкри Овчаров.

По думите му това се равнява на половината дневно потребление на България, като е ясно, че няма откъде да дойдат извънредни количества.

„Ако се окаже, че тези количества са изпомпвани от Чирен, при положение, че чакаме утре да започне война, това вече граничи с престъпление“, смята Овчаров.

Товарищ ПатРашков нищо не казва за три минутния грабеж на няколко милиона, осъществен в Булгаргаз от неговите варвари. Предполагам, че обществения интерес и продължаващата енергийна криза, подплатена с непосилни за нас цени, няма голямо значение за юпитата от харвард.

Да не грабят лошите мафиоти, а да грабят нашите добри хора и партийни експерти. Да напълнят гушките със свежи кинти, нали?

Нищо, важно е пътят на копринката да е чист! И ПатРашков да си купи още една къща, че са му малко. И да захрани чекмеджетата си със злато, че му изтекоха очите по борисовите.

Николай Марков

«