Публикувано на 01.04.2008 / 21:57

Вадят нова скандална касета за Бареков

 

 

Преди десетина дни в телевизия СКАТ е пристигнал бял плик с видеокасета. Пратката е дошла от анонимен подател. Загадъчен мъж я оставил на портиера и изчезнал, без да си каже името.
На касетата  се виждала  нова оргия, в която се вихрел Николай Бареков.  Водещият от Би Ти Ви бил в компанията на стриптийзьорки по монокини, опипвал гърдите им и се лигавел с тях. Няколко пъти крещал на микрофона фразата: "Ела да те опъна в кенефа", както и "Ще ми го налапаш ли тук, на дансинга?".
Бареков бил откровено пиян на записа и както в предишния такъв компромат се блещел пред камерата и си бъркал в гащите. В кадър се забелязвали и няколко танцуващи дами, които се славят като най-изявените проститутки в Пловдив от това време. В края на оргията Бареков смъква до коленете панталона си и остава по бели боксерки. Секунди по-късно обаче се загащва. През цялото време голите момичета го опипват и навират гърдите си в лицето му.
Записът отново е правен в дискотека "Калигула" през 1997 г. По това време Николай Бареков е водил откровени халтури в заведението. Преди година "Сигнално жълто" показа 10-минутен репортаж, в който Бареков води чалга парти в същата дискотека и пее "Радка Пиратка" в циничен рефрен. Би Ти Ви временно го свали от ефир, но в крайна сметка реши да му прости прегрешението и не го уволни. Не е ясно обаче какво ще се случи сега, след като и този запис бъде излъчен. Албена Вулева отказа да уточни кога ще покаже материала. "Получихме анонимно някаква касета. Записът е с много лошо качество, снимано е с някаква скрита камера и не съм сигурна, че зрителите ще разберат нещо. Ще обмислим как да процедираме", лаконична беше скандалната водеща.

 

В.”Контра”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *