« Върни се назад Публикувано на 09.10.2017 / 18:23

БEЗОБРАЗИЕ! СИНЧЕТО НА СЪДИЯ САВАКОВА С УСЛОВНА ПРИСЪДА СЛЕД „СПОРАЗУМЕНИЕ“! МАЙКА МУ ПРОДЪЛЖАВА „МОРАЛНО“ ДА ПРАВОРАЗДАВА БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО!

БОЯН КАЛИНОВНа 24 април т.г. АФЕРА написа: „ПУСНАХА СЪДИЙСКОТО СИНЧЕ ОТ АРЕСТА! СЪД ЛИ СТЕ ИЛИ КОЧИНА?! БЕЗОБРАЗИЕ НА СЪДИЯ МАРИН АТАНАСОВ ПО ДЕЛОТО! АКО БЯХ АЗ, ЩЯХ ДА ИЗГНИЯ В АРЕСТА, НАЛИ, НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, „МАГИСТРАТИ“?“, след като варненският окръжен съдия Марин Атанасов пусна с най-леката мярка за неотклонение „подписка“, синчето на варненската окръжна съдийка от „наказателно отделение“ Уляна Савакова.

След скандала, впоследствие Търновския окръжен съд наложи парична мярка за неотклонение на синът на варненската съдийка Уляна Савакова – Боян Калинов, хванат с наркотични вещества и везни за мерене на дрогата.

След отвод на съдиите във варненския съд, делото бе разпределено с определение на ВКС на Добричкия окръжен съд.

И сега внимавайте!!!

Синчето на варненската съдийка Уляна Савакова сключва споразумение със Софийска градска прокуратура за наказание от – условно 1 година и половина с 3 години и половина изпитателен срок.

И хоп! – чист дюшеш! – Добричкият окръжен съд одобрява така сключеното споразумение и като присъда синчето на варненската съдийка Боян Калинов получава условно година и половина.

И сега пак внимавайте!!!

С ареста на синът на съдия Уляна Савакова, както от прокуратурата, така и от МВР, бе разпространена НАПЪЛНО ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ как „детенце“ е било арестувано с 40,3 грама марихуана и внушението навсякъде от страна на институциите бе, че едва ли не Боян Калинов е заловен с „лични дози“.

АФЕРА от лятото е наясно с всички подробности по делото и знаеше прекрасно как куп подробности от делото БЯХА УМИШЛЕНО СКРИТИ ОТ МЕДИИТЕ!

И най-вече това, че освен марихуаната в синчето на варненската съдийка са намерени и почти 5 грама хашиш.

По делото недвусмислено става ясно, че синчето освен, че е наркоман, е и РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА НАРКОТИЦИ. Изчакахме да приключи делото, за да видим как ще катастрофира за пореден път „независимата“ съдебна система и ето, че тя отново се на@ра.

Добричкият съд е постановил и възпитателните мерки наложени на Боян Калинов да се осъществят от районен полицейски инспектор.

АФЕРА пита кога и как ще бъдат осъществени „възпитателни мерки“ на майката на Боян Калинов – съдия Уляна Савакова, като тази, например, някой да я убеди най-после да си подаде оставката, поне от кумова срама.

Afera.bg

«