« Върни се назад Публикувано на 28.11.2014 / 12:41

Б.Б. дори предлагал „помирителна среща“ между Цв.Цв. и Д.П. ЦРУ отново действа като слон в стъкларски магазин.

Цветан Цветанов  ЦРУД.П. и Цв.Цв. ще взривят „крехкия мир“ в Задкулисието. Цв.Цв. ще насъска ДАНС срещу икономиката на „Д.П.“
Не се връзвайте – примирието между Цв.Цв. и Д.П. е „шменти капели“. Тези двамката не могат да се понасят. Цв.Цв. смята Д.П. за предател, а онзи описва „ординареца на Боко“ като „тъпак“ – буквален цитат. Делян Пеевски и Цветан Цветанов ще взривят „крехкия мир“ в Задкулисието. Цв.Цв. ще насъска ДАНС срещу икономиката на „Д.П.“, разбирайте, на Ахмед Доган-Сокола. Цветан Цветанов се върна от САЩ като „новия силен човек“. Бойко Борисов никъде го няма. Таи се. Снишил се е като любимеца си Т.Ж., докато „мине бурята“.

Цветан Цветанов овладява ДАНС. Негови довереници вече мачкат кадрите на Писанчев и Сие. Делян Пеевски предаде Писан, пискат нажалени протежетата на нарочения за отсвирване председател на ДАНС. Цв.Цв. превзе най-важните спецкомисии в парламента. ЦРУ отново действа като слон в стъкларски магазин. Апропо. Как не са „дръпнали“ (и дали не са) все още Д.П. – той е с профил, който им пасва като „под индиго“: арогантен, безогледен, дървар отвсякъде, който и сто години да се върти край Ахмед Доган, няма да се научи на ТЪРПЕНИЕ. („Търпението е горчиво, но плодовете му са сладки“…)
Цв.Цв. никога няма да прости гонката на Д.П. Ако „момчето на Сокола“ за миг загуби бдителност, може да го проснат като Алексей Петров-Трактора, колкото и да не му се вярва, мълвят дансаджии. И пак ще го помолят за „втори дубъл“ за МВР-пикчърс, допълват саркастично. Д.П. не бивало да се заблуждава, че „времената са други“. Американските покровители на Цв.Цв. са определили Д.П. за „обект №1“, доколкото били преценили, че Ахмед Доган не разполага с енергия за ефективни намеси, ако няма оператори за „бързи поръчки“ на Терена.
Бойко Борисов е намислил друго. Опитва се да хитрува. Гавраджии в ДАНС се гаргарят, че Б.Б. дори предлагал „помирителна среща“ между Цв.Цв. и Д.П. Душичка ненагледна. Този си мисли, че може да обслужи дявола във висинето. Пак да му напомним – „Южен поток“ цъка под неговия задник. Ахмед Доган взема „тактическа пауза“ по тази Тема – прави се, че е приел безропотно натирването на „обръчите от фирми“ от „Южен поток“. Бедна му е фантазията, както казваше „кралят на бриджа“, на Б.Б. как може да падне свидна жертва на КАРЕЗА между Цв.Цв. и Д.П., докато се врътка за „Южен поток“.

www.bgsniper.com

«