« Върни се назад Публикувано на 22.09.2014 / 8:49

Българският патриот отдавна е в „Гинес“, защото е най-големият от всички големи патриоти на света! Нищо, че го яха всеки откъдето свари, за него е важно да си мисли, че за всичко е виновно проклетото робство!

Ден на независимосттаВсеки един нормален български патриот се чувства безкрайно горд от това, че дедите му са били… роби!
Българският патриот ще иска да смачка фасона на всеки, който иска да го покани на размисъл за това, дали дедите му наистина са били… роби!
Българският патриот клейми в национално предателство всеки интелектуалец, който иска да му каже, че робството е съвсем друга категория, различна от състоянието на дедите му!
Българският патриот с радост възпитава децата си, че дедите им са били роби, поради което без дори да се замисля възпроизвежда собствената си робска психика в бъдещите поколения!
Българският патриот, за когото идеята за робство е свещена, очаква в зависимост от собствените си предпочитания да джиросва държавата си на други – Германия, Съветския съюз, НАТО и ЕС или Вашингтон!
Българският патриот е уникално същество, особено при положение, че пребивава във Фейсбук! Защото Фейсбук дава крила на всеки български патриот, който си мисли, че е засегнато личното му достойнство, когато се опитват да му кажат, че не е наследник на роби!
Да живеят българските патриоти! И да пребъдат, разбира се!
Българските патриоти могат да спят спокойно!
Поредната „национална предателка”, Райна Кабаиванска, която се усъмни във версията за робството, беше анатемосана, обругана и порядъчно разфасована от винаги будния български патриот, особено този, който е на поста си във Фейсбук!
Българският патриот заспива доволен, че е отстоял историческото си право да бъде роб и доволно попръцва под завивката! За българският патриот е просто задължение да доказва робството си, защото така се чувства някак си извисен, почти всемогъщ! Той иска да докаже, че просто няма такъв идиот на света, който заплаква от умиление, че е наследник на роби! Поради всичко това българският патриот смята за съвсем естествено да продължава да бъде роб, защото това е идеята му за исторически напредък!
Българският патриот отдавна е в книгата на рекордите „Гинес“, защото е най-големият от всички големи патриоти на света! Нищо, че го яха всеки откъдето може и откъдето свари, за него е важно да си мисли, че за всичко е виновно проклетото робство! И така да се успокоява, да се чувства значим и да си мисли, че ех, ако не беше това робство, сега щях да съм велик, най-великият, може би!
Искам да кажа, че наистина няма такъв кретенизъм, уважаеми дами и господа!
Без извинение този път…
Проф. Людмил ГеоргиевПроф. Людмил Георгиев

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

«