« Върни се назад Публикувано на 25.01.2022 / 9:28

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НИКОГА НЕ Е ИЗБИРАЛ ДА ВОЮВА С АМЕРИКАНЦИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ! ТОВА ГО ИЗБРАХА ВАГОН КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО БЯХА НАГРАДЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО СИ КЪМ РОД И РОДИНА. НАШИТЕ СЪРЦА НЕ БИЯТ В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ!

Генерал Радев, войникът се познава в бой.

И никога по време на мир. Ти си български генерал, ние – български офицери, сержанти и войници. Ако днес когато оръжията се вдигат и зареждат срещу нашите братя руси, независимо от разни там докритини, договори и други политически глупости, а ти си страхлив и не влизаш в бойния строй, ти не си наш. И ние не сме твои.

Водата и олиото се разделят, братко. Идват и такива времена. Ние не сме полагали военна клетва пред тия с които воюваме от века, а пред Бог, Цар и Отечество. Нашите сърца не бият в синергия с дневния ред на САЩ, а с ритъма на сърцата на онези, които проливаха кръвта си за да я има България днес. Това не бива не се забравя от достойните българи.

Тези думи няма да бъдат разбрани от днешните млади хора, нито от политическите еднодневки, но има време за мир и време за война. Българският народ никога не е избирал да воюва с американците срещу Русия. Това го избраха един вагон корумпирани политици, които бяха наградени за предателството си към род и родина. И ти знаеш кои са те.

В навечерието на войната няма значение кой е по-силен или по-богат. Ние никога не сме имали пари и такива не ни трябват. Но сме носители на миналото, настоящето и бъдещето – високи дървета. Ако трябва да умрем поради тези наши идеали, ще го направим с радост, но няма да просим милост от недостойни хора. От лицемери, подлеци и пълни фалшификати.

Русия няма да остане сама и ти го знаеш, генерале! Направи открито своя избор, време е.

Николай Марков

«