« Върни се назад Публикувано на 19.05.2010 / 18:21

Българските цигари са с европейско качество -Марката КИНГ навлезе в Източна Европа и Северна Азия

 

 

Известни с капризността си и високите си изисквания към всичко в ежедневието си, в периода на прехода техният интерес се пренасочи към продуктите и тенденциите, налагани в Европа.

Е, това вече е минало. Само преди седмица най-голямата страна в света явно демонстрира желанието си за възстановяване на мащабните договори за внос на български цигари, поради тяхното европейско качество на допустими цени. Избраната марка е мъжката King, а компанията производител е King’s Tobacco. Експерти твърдят, че сделката ще допренесе не само за цялостния разцвет на икономиката ни, но и ще гарантира окопитване на сектора с едно толкова мащабно производство, в което ще бъдат ангажирани и много нови работни места. Според източници King’s Tobacco вече планират да осъществят мащабна инвестиция в нови модерни производствени цехове и мощности, за да отговорят на успехите си на външните пазари и най-вече на поетите квоти за бившата руска република.

Компанията сключи сделките с няколко водещи руски доставчици и инвеститори, в рамките на Табак Експо – най-мащабното световно изложение за тютюневи изделия в света, което ежегодно събира само с покани най-елитните и модерни производители и експерти в бранша. King’s Tobacco получи покана за форума от организаторите. Сред причините за нея са похвалите от страна на най-новия партньор на компанията – Дубай, за който King’s Tobacco от месеци изнася. 

По традиция всички водещи цигарени производители представят свой нов продукт в рамките на изложението. В тази връзка българката компания впечатли руските благородници с най-новата разновидност на KING – нарязан тютюн. Събратята ни с афинитет към всичко кралско, са видни фенове в момента на свиването на цигари, така познато и у нас, но по-скоро като икономически изгодно. Друг хит са мъжките тънки цигари, каквито странстващите руснаци си купуват към момента само от Европа, поради отсъствието им на техния пазар. Съвсем скоро родната KING ще отговори на всички техни търсения с богат асортимент и име, достойно за страдащите по отминалите времена на империята, руснаци.

 

Afera.bg

«