« Върни се назад Публикувано на 08.06.2014 / 20:56

БЪЛГАРСКИТЕ КРЕТЕНИ ОТ ОМРАЗНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЕЛИТ“ ПОСТАВЯТ ОТНОВО НАЦИЯТА В УНИЗИТЕЛНО ПОЛОЖЕНИЕ!

 

Преди доста време, от гледната точка на една политическа психопатология диагностицирах Мутрата Борисов като политически шизофреник, а Росен Плевнелиев – като естествен идиот…С оглед актуалните събития в България спокойно мога да кажа, че Сергей Станишев скоропостижно се превърна в най-популярния европейско-български политически олигофрен, а Пламен Орешарски – в откровен политически дебил!

Честно да ви кажа, започвам да се мразя, че съм българин! Чувствам се отвратително, че днес, 8 юни 2014 год. за пореден път българските кретени от омразния политически „елит“ поставят отново нацията в унизително положение!

Омерзен съм от това, че премиерът на България и президентът на България след срещи с някакви обикновени сенатори от САЩ – днешната Империя на злото, си позволиха елементарно да продадат българските национални интереси! Чувствам се като долна българска отрепка и умирам от срам за това, че българските политически идиоти, шизофреници, олигофрени и дебили ме унижават по такъв драматичен начин!
Алоо, народе, и ако сега не намерим сили в себе си и да излезем по улиците на страната, ако и сега си замълчим и не кажем ясно на тази политическа паплач какво мислим и искаме, значи няма никакъв шанс ние, нашите деца и нашите внуци да запазим някакво, що-годе достойнство!

Не разбирате ли, че и ако сега запазим мълчание и не предприемем нищо, то наистина за нищо не ставаме, то наистина сме племе, което си заслужава съдбата?!?
Народе????

Проф. Людмил Георгиев

«