« Върни се назад Публикувано на 28.04.2022 / 16:28

БЪЛГАРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ ХОРА С ОГРАНИЧЕНО УМСТВЕНО РАЗВИТИЕ ПРИСТИГНАЛА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА ЗЕЛЕНСКИ. ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ШУТ!

Българската делегация, съставена като че ли от хора с ограничено  умствено развитие, е пристигнала на снимачната площадка на Зеленски.

И много се ужасили. Нали това е целта на измамата на снимачната площадка. Било страшно, веднага гласуваме оръжия.

Не вярвам разясненията на хора с ограничен умствен багаж да им помогнат нещо, но да опитаме:

Пез цялото време украинските нацисти използваха мирното население като жив щит, което се нарича тероризъм.

Дотук ясно ли е.

Оръжието, което получават нацистите, беше насочено към създаването на снимачната площадка. С други думи, разрушаваха собствените си жилищни блокове, за да го припишат на руснаците.

Достатъчно доказателства от аутопсиите в Буча говорят, че хората са убити от шрапнели с украинско оръжие, а не застреляни в тила, както лъже Зеленски. И това ли не сте разбрали.

Няма надежда да поумнеете, но идете в Донецк и другите градове, които не са под властта на нацистите. Днес е Херсон, за сведение.

И вижте кой обстрелва мирното население с ракети и каквото там глупаци като вас са им дали. Стрелят директно по жилищните домове и по пазарите. Навсякъде, където има струпване на хора. За да има повече жертви.

Някои особено примитивни вадят аргумент: „ма как украинците ще стрелят по своите, да не са луди“.

За тези илитерати трябва да се напомни, че населението в Донбас не беше считано за украинско, а за руско.

Зеленски ги наричаше „организми“. Целта беше геноцид и етническо прочистване. Тези осем години на ужас не бяха специално аранжирана снимачна площадка. Западните „хуманисти“ се правеха, че такова нещо не съществува. Било смехотворно, вика един германски политик, потомък на хитлеристки убиец.

И не се гответе за гласуване да давате от наше име оръжие, ако се приберете.

Гответе се за шут извън Парламента и множество дела за корупция.

Богомил Бонев

«