« Върни се назад Публикувано на 19.10.2023 / 12:37

БЪЛГАРИЯ СЕ ДВИЖИ БЕЗ КОНТРОЛ! ТАКАВА ТЕЖКА СВИНЩИНА НИКОГА НЕ Е БИЛА

Българските избиратели!

Всяка овца дочаква своя курбан. Но всяка голяма и корумпирана свиня също си има своята коледа. И това някои от обсебилите публичното пространство е добре да го знаят.

България в момента се разпада. Опитът да се премахне ГЕРБ, ни донесе управление на Пеевски с една торба пепейски идеи за грабежи. Наблюдаваме синергия на старите играчи с новите харвардски хитреци. Новите разбраха, че без старите не могат, и се превърнаха в скъпоплатен декор и канал за съвместни далавери.

Посредствеността на Радев и неспособността му да управлява държавата, след като направи всичко и съдейства, за да демонтира предишната власт, постави България в пълна анархия. Междувременно в тъмната нощ българската псевдоолигархия започна директно да управлява както служебните кабинети на Радев, така и играчите на „промяната“.

България се движи без контрол! Такава тежка свинщина никога не е била. Държавата е заложник на лични комплекси, на провинциално самочувствие, на неграмотност, която си е сложила маската на компетентност.

Калина Андролова

«