Публикувано на 09.05.2021 / 9:09

БЪЛГАРИЯ Е В МЪРТВА ХВАТКА НА МНОГО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА МАФИОТСКА СИСТЕМА! СЕРИОЗНИ ДЕЛА СЕ ВЪРШАТ СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА. НЕ С ФИГУРАНТИ.

Този парламент приключи, като изпълни своите две предварително поставени цели – промяна в изборното законодателство и произвеждане на служебно правителство.

Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отложена, не отхвърлена. За съжаление тя не беше разбрана от българските граждани, но успя да подплаши новите варвавари.

Сделката е прекалено ясна – президентския пост за Борисов, срещу подарък партия герб в полза на демокрацията. За целта, разбира се, Радев трябваше да бъде убеден да напусне президентсвото и да получи, ако пожелае, дори премиерския пост – политически пост на нов лидер около когото да се обединят всички уногондури.

До следващите избори, след два месеца и след провеждането им, офертата на Борисов ще бъде същата – няма да отстъпи една крачка назад от нея. Тази схема е единствената, която му гарантира както живота, така и трезора със златни кюлчета, други натрупани несметни богатства и недосегаемост от наказателния закон.

България е в мъртва хватка на много добре организирана мафиотска система!

Тя не може да бъде разградена с каквито и да били политически избори, парламентарни ревизионни саги и други познати, но вече изхабени инструменти. Организирана е по начин, който надхвърля знанията за тези работи на всеки кандидат за депутат или средностатистически експерт в тази област. В специализираните ни служби за национална сигурност няма нито едно лице с компетентност за пресичане дейността на подобен тип организирана престъпност и в това мое твърдение нямам никакви съмнения. Системата за сигурност е трайно обезкървена и това не е никак случайно.

Искрено се надявам новите политически играчи да са осъзнали вече някои неща и да сменят междувременно кандидатите си за депутати. Тези бяха нелепи. Да открият нови профили, който да им осигурят необходимото за евентуално отвоюване на държавата от ръцете на свирепи, свръхбогати и безскруполни престъпници.

Повтарям, че това не е игра! И не може да бъде игра, защото ако има воля за подобна война срещу мафията, тя неизбежно ще бъде кървава и не в парламента. Много кървава и страшна по много причини.

Сериозни дела се вършат със сериозни хора. Не с фигуранти. И не без здрав разум.

Николай Марков

Коментари 26 за
“БЪЛГАРИЯ Е В МЪРТВА ХВАТКА НА МНОГО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА МАФИОТСКА СИСТЕМА! СЕРИОЗНИ ДЕЛА СЕ ВЪРШАТ СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА. НЕ С ФИГУРАНТИ.”

 1. Бившия Български Народ се състои от Уногондури, чукундури и клати мадури ………………….

  1. А настоящия, след 75г генетичен инженеринг – от индийски, арменски, марокански и влашки цигани.

 2. За откриване на новите борци срещу статуковото не е необходимо да поставяме супер тъпия въпрос на Джамбазки. Крим на кого е, Крим анексиран ли е?? Има обаче множество други, кито трябва да се поставят пред всеки кандидат депутат, защото по този начин в парламента ще влязат същите глупендъри. Задачата е изключително тежка, щото видяхме резултата от този парламент, нежеланието на едни партии да общуват с други и ПЪЛНОТО ОТСЪСТВИЕ НА ВИНА В ГЕРБ ЗА СЕГАШНАТА НИ ТРАГЕДИЯ. Нарцицизмът на Борисов е завладял напълно шайката му на всички нива.

 3. ….КРАТКО, ЯСНО И ТОЧНО!
  ……В ДЕСЯТКАТА!
  …НО ВСЕ ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ,
  КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ
  И ОСЪЗНАЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ
  ОТ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ
  Е ПЪРВАТА В СВЕТА
  МАФИОТСКА ДЪРЖАВА,
  КОЯТО ИЗЦЯЛО Е ОКУПИРАНА
  ОТ ЕДНА ТОТАЛНО МАФИОТСКА, ТЕРОРИСТИЧНА,
  РЕКЕТЬОРСКА
  И ПО СЪЩЕСТВО ФАШИЗОИДНА
  СВИРЕПА ХУНТА – ГЕРБ…
  …ТАЗИ МАФИОТСКА
  ФАШИЗОИДНА ХУНТА
  ОКУПИРА И УСТАНОВИ
  ТОТАЛЕН КОНТРОЛ
  И ТОТАЛНО ГОСПОДСТВО
  НАД ВСИЧКИ ВЛАСТИ В БЪЛГАРИЯ –
  ИЗПЪЛНИТЕЛНА, ЗАКОНОДАТЕЛНА,
  СЪДЕБНА И МЕДИЙНА…
  …ТАЗИ ПРОКЛЕТА ХУНТА
  ПРИСВОИ И РЪКОВОДИ
  И КОМАНДВА ВСИЧКИ
  ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ
  ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ
  И ГИ ИЗПОЛЗВА
  КАТО БУХАЛКИ, КАМШИЦИ
  И ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЕКЕТ,
  ЗА ИНКВИЗИЦИИ,
  ИЗНУДВАНИЯ, ЗАПЛАХИ,
  ИЗМАМИ, КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ,
  ЗА ТОТАЛНИ
  РЕПРЕСИИ И ТЕРОР
  СРЕЩУ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ…
  …И ЧЕ ЗА СВАЛЯНЕТО ОТ ВЛАСТ
  НА ТАЗИ МАФИЯ
  И ДЕМАФИОТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
  ЩЕ Е НУЖНО КАКТО СЪЗДАВАНЕТО
  НА МОЩЕН ЕДИНЕН
  АНТИМАФИОТСКИ НАРОДЕН ФРОНТ,
  ТАКА И ПРИВЛИЧАНЕ
  НА СЕРИОЗНА МЕЖДУНАРОДНА ПОДКРЕПА…
  …ПО – ТОЧНО
  ТРЯБВА ДА УБЕДИМ
  ЕВРОСЪЮЗА И ОСОБЕНО – САЩ
  ДА ОТТЕГЛЯТ ПОДКРЕПАТА СИ
  ЗА ТАЗИ МАФИОТСКА ХУНТА – ГЕРБ…
  …А НИЕ БЪЛГАРИТЕ
  С ХУНТАТА – ГЕРБ
  ЩЕ СЕ СПРАВИМ САМИ…

  1. Малко допълнение: „ТАЗИ МАФИОТСКА ФАШИЗОИДНА ХУНТА ОКУПИРА И УСТАНОВИ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И ТОТАЛНО ГОСПОДСТВО НАД ВСИЧКИ ВЛАСТИ В БЪЛГАРИЯ – ИЗПЪЛНИТЕЛНА, ЗАКОНОДАТЕЛНА, СЪДЕБНА И МЕДИЙНА и ЗДРАВНА, ЧРЕЗ КОЯТО УСПЯ ДА ВЛАСТВА ОЩЕ ДЪЛГО, УМЕЛО ПРИКРИВАЙКИ СЕ ПОД ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ФАЛШИФИЦИРАНИ И МАНИПУЛИРАНИ РЕЗУЛТАТИ И ДАННИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЗНАЧЕНИЯ ЛИЧНО ОТ ТИКВАТА Н О Щ, НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛА-ПЛАЗМОДИЙ И ХИРУРГ НА ДУПНИШКАТА МАФИЯ – МУТАФЧИЙСКИ И ПРИДВОРНИТЕ МУ ШУТОВЕ!!!“

  2. Малко допълнение: „ТАЗИ МАФИОТСКА ФАШИЗОИДНА ХУНТА ОКУПИРА И УСТАНОВИ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ И ТОТАЛНО ГОСПОДСТВО НАД ВСИЧКИ ВЛАСТИ В БЪЛГАРИЯ – ИЗПЪЛНИТЕЛНА, ЗАКОНОДАТЕЛНА, СЪДЕБНА И МЕДИЙНА и ЗДРАВНА, ЧРЕЗ КОЯТО УСПЯ ДА ВЛАСТВА ОЩЕ ДЪЛГО, УМЕЛО ПРИКРИВАЙКИ СЕ ПОД ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ И ФАЛШИФИЦИРАНИ И МАНИПУЛИРАНИ РЕЗУЛТАТИ И ДАННИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЗНАЧЕНИЯ ЛИЧНО ОТ ТИКВАТА Н О Щ, НАЧЕЛО С ГЕНЕРАЛА-ПЛАЗМОДИЙ И ХИРУРГ НА ДУПНИШКАТА МАФИЯ – МУТАФЧИЙСКИ И ПРИДВОРНИТЕ МУ ШУТОВЕ!!!“

 4. Да поемеш управлението на тази държава след Борисов е все едно да те пуснат по средата на минно поле с вързани очи и да ти кажат „Хайде сега, копай!“.

 5. Г-н Марков,
  Винаги добре пишете, но сега е време да действате.
  Чакаме нещо конкретно от Вас. Дерзайте! Бих гласувала за Вас.

 6. Отчайващо е каква простотия и простащина е овластена у нас, каква простотия и простащина е завзела бизнеса, това ли са ни богаташите, какъв език, какво поведение, Боже мили….

 7. ВЕЧНИЯТ ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА

  ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ.

 8. Предводителят на силата, по цар Соломон. Знае тайните и бъдещето на делата. Печата му е змия три пъти нанизана на копие. Най силният, непрощаващ на змията и змиярника

 9. Не знам къде свършва истината и къде започва заблудата, но ако ББ стане, машинно или хартиено президент, ще може:
  пак да замрази за 4 години пенсиите и детските,
  пак ще дава милиарди за самолети от небитието,
  пак днес ще строи скъпи магистрали, утре ще ги ремонтира,
  пак ще хвърля пачки и „приятели“ този път от президентската джипка,
  пак ще пълни нощното шкафче,
  пак ще рекетира големи и малки бизнесмени,
  пак ще му пращат млади дами за по 5 хилядарки…….
  пак ще строи стадиони в почти безлюдни селца,
  пак ще санира със стиропор и милиарди,
  пак ще пренебрегва НС и законите му,
  пак ще бъдем първи по смъртност и по бедност……

 10. Нация, ампутирана от достойнство и чест, е не горд народ, а жалко племе.
  Превърнахме се в нация от нихилисти, страхливци, мерзавци, завистници, безразлични, мразещи се…

  На тукашните камериерки от властта, които дума не смеят да кажат срещу европейските си чорбаджии, лешоядите
  предвождани от една воняща Тиква .

  Пази, боже, от неканен гост, от гнил мост и от човек прост на голям пост . – Народна мъдрост .

 11. Хубава държава ,ама мафиотска.
  Европейска държава, ама мафиотска.
  Мафия ,ама българска…

  Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза,че единствената мафия в света ,която МОЖЕ БИ ще притежава Ф16 е БГ мафията.

  Партизански отряд ,,На всеки километър“ изяде кашкавала,изби мандражиите и сега се оглежда за европейски пари да строи нови мандри,щото иначе ше умре от глад.

  Всеки да си изкопае по един тунел до Сомалия,щото ако рептилите се съешат с мафиозите става лошо !

  Мъск каза ,че ще пуска още сателити …
  Като фоерверки в небето щял да ги пуска,та да има какво да зяпат абдалите…

  Венсеремос.

   1. Аз копая към свободата,бе !
    Ако обаче излезе кюмюр толкова по-добре…
    И нефт е добре,и ритон е добре …
    А най-добре е ако изкопая загубената човешка съвест !!!

    Ти къф искаш да си ?

 12. т.е. дали пък новите с действията си до момента просто не вдигнаха залога и сега чакат Диди да плати повече от това, което беше решил ? За Маямата съм 100% убеден.

 13. Лошото на нас българите е, че помним точно три дни и после забравяме. А забравяме, защото отхвърляме цялата история, хубавите и лоши нейни моменти. Затова и от първото българско царство ние нямаме собствена вътрешна и външна политика. Все чака е някой да ни „оправи“! И те ни оправят по ред на номерата. Не спрем ли да рушим паметниците си, няма да настъпи обединение около на кокаина кауза и каквато и да е независимост у нас!
  Промяна в живота, става само след революция. Но революция с яйца не се прави. От тях става омлет. Революция с домати не се прави. От тях става доматен сок. Революцията водеща до промяна се прави само и единствено с кръв!
  Ако българина като общност, а не като отделен индивид, не премине през този катарзис, промяна в живота ни няма да има. Ще има пак и отново само подмяна!

 14. Вече за втори път чета днес за кървища и бой с мафията. Няма нищо такова. И за мафия трябват умни хора, тъй като мафията е вид организация. Няма умни хора, няма мафия. Има един самозабравил се селски тарикат, докопал се до главния кран на паричните потоци и нестройна, рехава агитка от храненици. Властта се упражнява със страх – разбиване на бизнеси, клипчета за издевателства в затворите, понякога подбрани новини за капещи фекалии върху леглото на бившата кметица на Младост. Няма мафия, няма да има и кръв. В първия сайт, където беше за кървища личеше огромния първичен страх на хранениците – „не пипайте Бойко, че гражданска война ще стане“. Не няма да стане. Колкото повече хранениците ги е страх, толкова по-малко е страха от вожда, а заедно с това е по-слаба и властта му. Скоро може „войната“ да свърши по нормалния начин – с прокурорска заповед… или с изчезване тип Галеви.

  1. Това за Галеви го написах преди месец, но беше възприето като шега. Генерал Прани Гащи е уговорил и часът на посрещането!

 15. Системата в България устройва други системи,които държат в мъртва хватка доста системи !

  1. По сложно е. Няма други като нас. При нас Бойко изнася изкуствен интелект. Сложиха му сталинката в МВФ, като дори промениха правилата, за да се случи. Габриелката му я насадиха върху 140 милиарда. Да докато продава изкуствен интелект е полезен, ама откакто почнаха да падат боинги и да катастрофират автономни коли, да крашват дори най-обикновени програми, до там че флота ни да го хване ковид и да не излезе на учения, ползата става спорна, дори при всеки случай да гонят руски шпиони, които „саботират“ изкуствения интелект на Бойко.

 16. Най- лошото е, че на тази „много добре организирана мафиотска система“ нашите нови „приятели“ гледат благосклонно и я подкрепят. Политически и финансово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *