« Върни се назад Публикувано на 09.05.2021 / 9:09

БЪЛГАРИЯ Е В МЪРТВА ХВАТКА НА МНОГО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНА МАФИОТСКА СИСТЕМА! СЕРИОЗНИ ДЕЛА СЕ ВЪРШАТ СЪС СЕРИОЗНИ ХОРА. НЕ С ФИГУРАНТИ.

Този парламент приключи, като изпълни своите две предварително поставени цели – промяна в изборното законодателство и произвеждане на служебно правителство.

Офертата, която Борисов даде на всички политическо-олигархични играчи беше отложена, не отхвърлена. За съжаление тя не беше разбрана от българските граждани, но успя да подплаши новите варвавари.

Сделката е прекалено ясна – президентския пост за Борисов, срещу подарък партия герб в полза на демокрацията. За целта, разбира се, Радев трябваше да бъде убеден да напусне президентсвото и да получи, ако пожелае, дори премиерския пост – политически пост на нов лидер около когото да се обединят всички уногондури.

До следващите избори, след два месеца и след провеждането им, офертата на Борисов ще бъде същата – няма да отстъпи една крачка назад от нея. Тази схема е единствената, която му гарантира както живота, така и трезора със златни кюлчета, други натрупани несметни богатства и недосегаемост от наказателния закон.

България е в мъртва хватка на много добре организирана мафиотска система!

Тя не може да бъде разградена с каквито и да били политически избори, парламентарни ревизионни саги и други познати, но вече изхабени инструменти. Организирана е по начин, който надхвърля знанията за тези работи на всеки кандидат за депутат или средностатистически експерт в тази област. В специализираните ни служби за национална сигурност няма нито едно лице с компетентност за пресичане дейността на подобен тип организирана престъпност и в това мое твърдение нямам никакви съмнения. Системата за сигурност е трайно обезкървена и това не е никак случайно.

Искрено се надявам новите политически играчи да са осъзнали вече някои неща и да сменят междувременно кандидатите си за депутати. Тези бяха нелепи. Да открият нови профили, който да им осигурят необходимото за евентуално отвоюване на държавата от ръцете на свирепи, свръхбогати и безскруполни престъпници.

Повтарям, че това не е игра! И не може да бъде игра, защото ако има воля за подобна война срещу мафията, тя неизбежно ще бъде кървава и не в парламента. Много кървава и страшна по много причини.

Сериозни дела се вършат със сериозни хора. Не с фигуранти. И не без здрав разум.

Николай Марков

«