Публикувано на 30.04.2021 / 21:36

БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В СПИСЪКА С НЕПРИЯТЕЛСКИТЕ НА РУСИЯ ДЪРЖАВИ

От вчера сутринта България е поставена в списъка с неприятелските на Русия държави. Това стана ясно във вечерното предаване „60 минути по горещите следи“ на главния всеруски федерален ТВ канал „Россия 1“, съобщава „Сега“.

„Що се отнася до приятелите, кои са приятели не знаем, но тази сутрин бе обновен списъкът (с неприятелските държави). Покажете моля на екрана – наложи ни се (на Русия) да впишем сутринта в него и България“, заяви водещата, когато бе показан списъкът на Кремъл с неприятелските страни.

Причината са събитията от последните дни, когато българската прокуратура обяви за руска връзка с 4 взрива в складове и производствени помещения на заводи за утилизация на взривни вещества, производство на оръжие и боеприпаси, станали в последните 10 години.

В същото време посолството на САЩ в София излезе с официално изявление по повод на напрежението между България и Русия. На профилите на посолството – и във „Фейсбук“, и в „Туитър“, се появи следният текст: „България е приятел, съюзник в НАТО и стратегически партньор. Ние твърдо подкрепяме суверенитета на България и още веднъж заставаме заедно с нея срещу злонамерени действия на нейна територия.“

afera.bg

Коментари 51 за
“БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В СПИСЪКА С НЕПРИЯТЕЛСКИТЕ НА РУСИЯ ДЪРЖАВИ”

 1. На въпроса: Трябва ли българският парламент да реагира на бръщолевенето на московската ушанка възможните отговори у нас са:
  1. Не, защото Русия е наш важен партньор и не бива да я дразним с непремерени емоционални реакции
  2. Не, защото не бива да дразним Русия с непремерени емоционални реакции, тъй като тя е наш важен партньор
  3. Не, защото непремерените емоционални реакции биха раздразнили Русия като наш важен партньор
  4. Не, защото раздразнението на Русия от непремерените ни емоционални реакции би навредило на отношението й към нас като важен партньор и би провалило 429-я концерт на йосыф кобзон, 241-я на любэ, 1386-ят на ансамбъла за пляски, шутки и частушки на НКВД-МГБ-КГБ-ФСБ, а също така Годината на балалайката, Месеца на таратайкита, Модното ревю на кафтана, ушанката и сибирските валенки, Кулинарното десетилетие на пелмените, кваса , сельодката и водката, Седмицата на руската душа, Дните на московската духовност,Месеца на Третия Рим и Миговете на русофилските трепети.
  5. Всичко изброено.

 2. Кремъл брои враговете си. Записва ги в черен списък. Там се оказа и България, заедно с Полша, САЩ, Чехия, Литва, Латвия, Естония, Великобритания, Грузия, Украйна и Австралия. Засега. Може да има нови попълнения. След това президентът Владимир Путин ще подпише указ за официализиране на лошите. И какво?
  В Русия реакциите не закъсняха. Недоволните от подобна политика са много повече от приветстващите „правилното решение“. Много руснаци смятат, че е глупаво и вредно непрекъснато да се създават врагове.

  Алексей Шунков, ръководител на проекта „Игромания“:

  „А ще ни напомните ли, защо не ги обичаме лошите?

  Хайде да си припомним:

  Литва, Латвия и Естония са пострадали от съветската окупация.

  За САЩ е ясно – от сутрин до вечер слушаме за тях гадости, не помня вече коя година поред. Да не забравя – намесихме се в изборите им.

  В Грузия започнахме война и откъснахме част от територията.

  На поляците им „катастрофирахме“ самолета с половината държавно ръководство.

  В Чехия гръмнахме военни складове.

  Същите хора се разхождаха и в България и отровиха трима бизнесмени.

  Във Великобритания първо използвахме полоний, а след това пробвахме и с новичок.

  Ето защо не ги обичаме. Враждебни са някак си към нас. Редно е да прибавим още Малайзия, Австралия и Нидерландия- нали загробихме техни граждани в онзи Боинг…“.

  Андрей Бут, актьор:

  Русия подготви списък на „неприятелските държави“. Кой влиза в него:

  1. Украйна и Грузия – православни държави, били заедно с Русия векове наред, воювали рамо до рамо с руснаците срещу общи врагове, населението на които масово говори на руски. Половината руснаци имат баби, дядовци, братовчеди украинци. Всеки нормален руски гражданин знае песните Мимино и Червону Руту;

  2. Америка и Британия – съюзниците ни в най-страшните войни, в които се решаваше дали въобще Русия да съществува като държава и руснаците като етнос. Две страни, които никога не са окупирали Русия, нито са опожарявали Москва, не са избивали масово руснаци. Страни, които са спасили десетки милиони руснаци по време на глада в Поволжието през 20-те… В същите страни живеят децата на руските висши чиновници, банковите им сметки и недвижими имоти.

  3. Литва, Чехия, Естония, Полша, Латвия, България – държави от бившия съветски блок, масово знаещи руски език, с преобладаващо славянско население. Държави, по-голямата част от интелигенцията на които са се образовали в едни и същи университети по една и съща програма, ръководени от партийни, профсъюзни и административни руски ръководители. В едни и същи санаториуми и пионерски лагери сме били. Дори с тях ли не намерихме общ език?

  Да видим кой обаче не е в този списък? Например Турция, която е воювала с Русия в над десет войни през последните два века, провела геноцид над православните арменци, единоверци и верни съюзници на Русия, а Турция спонсорира агресия срещу тях преди месеци. Турция, която е срещу Русия в Сирия. Държавата, която прие и лекува терористите от руската част на Кавказ и която цинично въвлече Русия в проекта „Турски поток“, където потънаха милиардни инвестиции (и да, тя е член на омразното НАТО).

  В списъка с неприятели ги няма Хамас, Хизбула и Талибания, нито един от средноазиатските режими, които масово гонеха руснаците през 1990 и 2000 година (Защо Путин не казва за тях нито думичка?)

  Тази власт не познава собствената си история. Тя плюе на общата култура, езика и родствените връзки с тези другите народи. Тя не се интересува от това, че на Русия са й нужни дългосрочни партньори и културно-исторически близки народи, а не заплашвани и отдръпващи се от нея като от прокажен. Тази власт не знае правилото: „Да си поговорим като приятели“. Те не знаят какво е мека сила и как да я използват. Тази власт е безнадеждно непохватна и обидчива до истеричност. И да, именно руската власт в момента е главният враг на прословутия руски свят, руски език, православие, руска култура и тяхното влияние зад граница.

  Максим Кац, обществен активист, директор на фонда „Градски проекти“:

  Съседи с обща история и говорещи с нас на един език, най-близките до нас европейски страни и най-влиятелните в света страни – ето това са днес „неприятелите“. Истинско геополитическо могъщество, няма що…

  Борислав Берьоза, украински политик и публицист:

  Много ми се иска да погледна списъка с приятелските страни на Русия. Дори си представям как са го попълвали:

  Такаааа! Беларус записахте ли?

  Записахме я, Владимир Владимирович.

  Иран записахте ли?

  Записахме, Владимир Владимирович.

  А Северна Корея записахте ли?

  Разбира се, Владимир Владимирович!

  Нещо ми е къс този списък… Може би да запишем и Монголия?

  Монголия не става. Дори телефона вече не вдигат.

  А самолетът с дипломатическия прашец от Колумбия пристигна ли?

  Още не.

  Щом го няма прашеца, още не са приятелска страна.

  100%, Владимир Владимирович.

  Сетих се – запишете Куба. И Беларус още веднъж. Няма нужда да питате отново Луки…

  Добре, Владимир Владимирович.

  Обявявайте ги официално. Жалко, че Хизбула и Хамас не са държави. Те наистина са ни приятели. Но и този списък не е лош.

  Егор Алексеев, актьор:

  Супер, добре си вършат работата. Е, не е толкова трудно да се направи списъка.

  Неприятелски страни – всички, които са въвели някакви санкции. За войната в Украйна и Грузия. За Боинга. За анексирането на територии. За отравянията с „Новичок“. За взривовете в складовете.

  И кои са? САЩ, 28 страни от Евросъюза, Норвегия, Япония, Австралия, Нова Зеландия, Канада, Украйна, Грузия, Молдова… Някъде около 70% от Световния брутен вътрешен продукт.

  Това е своеобразен отчет на работата на Министерство на външните работи. Браво, момчета и момичета.

  Неизвестен в Туитър:

  И България ни стана враг! Няма Шипка, няма Плевен… Следват Бразилия – отказа ни ваксината, Румъния, тя си знае… Кои са следващите? Судан! Не се бутайте, има място за всички.

  От руски медии

 3. В навечерието на 1-ви май, нашите посранци ни наредиха пак в строя!… Този път на отличилите се „труженички“!
  Пу, не съм от тях!

  И за сведение на Онези Там: Кръвта вода не става, драги ми смехурковци!
  Русия днес е начело на православния християнски свят! Неоспорим факт! Пукайте се, злобари!

  Христос Воскресе! :)))

 4. Приятелите на Русия по света са хора и страни ,които не са слуги на престъпната държава сащ, не желаят да бъдат крадени и използвани от сащ. За разлика от националните предатели начело на България сега. В целия свят има милиони и милиарди хора ,които се възхищават и уважават Русия заради достойното и държание срещунаглите англосакси и в самата сащ също, всички разбират провокациите на престъпната краварска уж демократична държава, но управниците им са нейни слуги. Това се знае и от децата и от петоколонниците предатели лицемерещи тук. Русия не ни иска територията ,глупако, знае се на кой са дадени базите и всъщност цялата държава – на сащ от предателите на България, запази си обидите за някой друг, не за Русия

 5. Решила опять посетить любимую ,, Аферу,, И что я вижу? Один комментарий от Непукист, который меня назвал неуважаема, я решила ему не отвечать, по принципу я не отвечаю ущербным индивидам. Аватарка такого человека говорит сама за себя. Ему нужно грамоте подучиться, да и нервишки подлечить не мешало бы, ведь все болезни идут от нервов, а нервные клетки не восстанавливаются.
  Пожелавам ви здраве, благополучие и светли празници…

 6. „Неприятелски за Русия държави“ означава и още нещо във военен аспект – нейните въоръжени сили ще насочат ракетите с наземно и морско базиране с ядрени заряди срещу територията на България. При конфликт ние ще сме едни от първите, които ще бъдем изпепелени. И това благодарение на слугинажа на Мутрата, ГРОБ и патериците им, както и на всички онези, ратуващи за НАТО. Както Путин преди време заяви относно реакцията им в случай на нападение срещу тях: „И за какво ни е свят, в който Русия няма да я има?“. Т.е. без никакво колебание ако бъдат атакувани той ще разпореди ответен удар срещу техните неприятели, сиреч и срещу кочината Му. Честито на русофобите!

 7. Враг у ворот!–казват руснаците,и за беда ние се оказваме сред тия врагове.Не българския народ ,а управляващата клика,тя нарежда България сред вражеските страни на Русия.Знаех ,че ще се се стигне до тук,особено при бойковското управление.За съжаление американците създават обстановка на нетърпимост и военна заплаха.Струпването на войски те няма как да скрият,и затова измислиха оправданието с военните учения,плюс това били длъжни да пазят своите съюзници от митологичната руска заплаха.Украйна дори не е в НАТО,КАКВО ДИРЯТ ТАМ американски войски и ВАФЕН СС от целия евросъюз.Тия негодници всеки момент може да поискат изпращане и български контингент на източния фронт,как ли ще реагира НС и президента?

 8. Ну, что, друзья болгары, ваши управляющие добились, что Болгария попала в русский список недругов. Русские часто прощают ошибки, но наступает момент, когда ,,невинных“ ошибок накопилось много и на возникшую проблему уже нельзя закрывать глаза. Мои соотечественники решили проблему приятелей и неприятелей. Болгарии придется трудно, если она захочет вернуть доверие русского народа. Американцы много лет ,, водят вас за нос“, то есть: обманывают, обещают и не исполняют.
  Уважавам българският народ, жалко че нямате добри управници. Бъдете живи и здрави…

  1. Русия спря всички полети към България от днес.
   ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

 9. Ну что, ,, друзья болгары“,ваши управляющие добились, что Болгария попала в список недругов. Русские часто прощают ошибки, но приходит время, когда эти ошибки накопились, как снежный ком и возникает проблема, на которую уже нельзя закрывать глаза и ее нужно решать незамедлительно. Поэтому мои соотечественники проблему приятелей и неприятелей решили, если вы захотите вернуть доверие русского народа, вам будет трудно это сделать. Американцы много лет ,, водят вас за нос“ то есть: обманывают, обещают и не исполняют.
  Уважавам българският народ, жалко че нямате свестни управници. Бъдете живи и здрави…

 10. Факт е включването на България в списъка на неприятелските държави на Русия. По времето на управлението на ГЕРБ.
  Дори Костов не може да се похвали с подобно постижение.

 11. Всички държави, освен англосаксонските са санитарен кордон около Русия. Това е бразда която разделя Русия от Европа. Няма да е радостна съдбата на държави които са на браздата.

 12. Всичко е точно, няма никаква грешка в списъка. „Дуржавите“ по „Фронтовата линия“ на Вики Нулата съвпадат с неприятелските за Русия. Очаквам следващият Списък от руска страна да бъде за коя „държава“ какви и колко ракети са определени. На печелившите честито!

 13. Българите – предатели , неблагодарници , глупаци!
  Искаме руски газ и петрол
  Искаме руски туристи да летуват у нас
  Искаме атомни централи
  Искаме руската ваксина
  А искаме ли нещо от САЩ?
  Къде е тогава нашият интерес?
  Държава населена с дебили, тъпаци и глупаци не трябва и да съществува.
  Какво са ви направили руснаците , та вече са ви и врагове?
  Над 200000 са дали живота си за да сте свободни!
  Не са ви бомбардирали както англичани и американци ( че дори и паметник им построили защото са изтрепали сума ти невинен народ )
  Егати нещастната държава!
  Какъвто народа , такива и управниците му!

  1. Българският народ не да се чувства с нещо виновен и да посипва главата си с пепел, че Русия ни била поставила в някакъв черен списък, ами да размърда малкото си мозъчни клетки, и да види нещата такива, каквито са!
   За да има днес тикви, цецки, мецки, цачки, караянчевици, цветановци, маи, славита, ристювци, гоцета, гуцита, корнели, гечевци, мечевци, овчаровци и всичката останала пасмина, благодарете на Русия и лично на товарищ ГОРБАЧОВ!
   За няколко милиарда щатски долара, преведени по банковата му сметка от Роналд Рейгън и Магито Тачър, този архипредател и ренегат Горбачов, предаде своята собствена родина и половината държави в този черен руски списък(бившето ГДР, Чехия+Словакия, Унгария, Румъния, Полша, България)Горбачов предаде и Югославия, предаде и прибалтийските републики(Литва, Латвия и Естония) плюс останалите 12-13 републики в състава на СССР(Грузия, Армения, Азербайджан и т.н.).
   За да живеят днес като скотове, българите трябва да благодарят на Русия и лично на ГОРБАЧОВ.Точно Горбачов е този, който чрез своите проксита Луканов и Лилов организира държавният преврат в България на 10.11.1989г, с който беше свален Тодор Живков!
   Ако Живков не беше свален с дворцов преврат, днес България щеше да е поела по пътя на китайския социализъм и щеше да е една малка Швейцария на Балканите, Боко Тиквата щеше да върти пожарникарския маркуч, ПКП щеше да си гледа поцинкованите кофи на село, Цецката щеше да си е стругарка, Корнелата щеше да е най-много кметица в родното си село, Слави щеше да свири в някой третокласен ресторант и да продава мартеници в подлеза на ЦУМ, Ристю, Рада(Дълбокота) и всичките останали плужеци щяха да са световно неизвестни!
   През 1999г. Югославия беше избомбена от НАТО с мълчаливото съгласие на Русия.През 2011г. Либия също беше избомбена, а Муамар Кадафи преди да бъде заклан като гергьовденско агне, с часове е бил изнасилван с дървен кол в задника!Пак с мълчаливата подкрепа на Русия!
   Така че половината днешни врагове Русия сама си ги създаде като хариза и подари своите приятели и съюзници на НАТО, САЩ и на Запада!
   От 1985г. насам, т.е. от времената на появата на Горбачов до наши дни, няма такова некадърно и глупаво държавно ръководство в света като руското!
   Дори по времето на Ленин, Сталин а и много преди това в дореволюционна Русия е нямало такъв политически дебилизъм и късогледство!
   Искрено ми е жал за нещастния и изстрадал обикновен руски народ и за милионите и дори милиарди хора по света с унищожени от Горбачов съдби!А най-много ми е жал за България и този неслучил на водачи български народ!

   1. Да, тя Русия е виновна за всичко и за това, че не е освободила целия свят от гнета на сащ и нато е виновна, нали. Защото тя не ни е дундуркала нас като бебенца и ние в резултат сме станали първи слуги на сащ и нато, без суверенитет, съсипали сме си икономиката, армията, всичко и сме си нарязали оръжията и сме станали най големите пишман съюзници на сащ и нато, на най големите убийци,крадци,престъпници в света. И за всичко това Русия е виновна, колко е подла тая Русия, а! Как само ни е дала на враговете англо сакси, а ние невинните бебенца, нещастни вързани с вериги от Русия като 3 синджира роби и дадени на сащ, да ни вземат всичко което имаме благодарение на Русия

  2. Трябва да се чете и мисли, Фьодорова!
   Никакви 200 000 руснаци не са си дали живота за България. Убитите са около 60 000, но те не са воювали за свободата на България, а за да привземат Истанбул, защото още от 16 век се изживяват като „Трети Рим“ и столица трябва да им бъде Константинопол.
   В същото време им е била необходима земя, по която по суша да стигат до Константинопол. За тази цел е било необходимо българските земи от Черно море до Пазарджик да станат руски, а останалите части от нашата територия да бъдат раздадени на техните стратегически партньори Сърбия и Гърция. Това е била официалната стратегия на Русия.
   Можеш да го прочетеш в книгата на извистния руски дипломат и публицист С. С. Татишчев „История российской дипломатий“, издадено през 1890 г. в Санкт Петербург
   За българия е добре тогава, когато около нея няма империи-ниро Русия, нито САЩ, нито Османия.

  3. Трябва да се чете и мисли, Фьодорова!
   Никакви 200 000 руснаци не са си дали живота за България. Убитите са около 60 000, но те не са воювали за свободата на България, а за да привземат Истанбул, защото още от 16 век се изживяват като „Трети Рим“ и столица трябва да им бъде Константинопол.
   В същото време им е била необходима земя, по която по суша да стигат до Константинопол. За тази цел е било необходимо българските земи от Черно море до Пазарджик да станат руски, а останалите части от нашата територия да бъдат раздадени на техните стратегически партньори Сърбия и Гърция. Това е била официалната стратегия на Русия.
   Можеш да го прочетеш в книгата на известния руски дипломат и публицист С. С. Татишчев „История российской дипломатий“, издадено през 1890 г. в Санкт Петербург
   За българия е добре тогава, когато около нея няма империи-ниро Русия, нито САЩ, нито Османия.

   1. Намери ли къде си загуби багажа на последният етаж…,или това си е по рождение като на всеки трол,който за 30-те сребърника продава и майка си…

   2. Е, наистина си бос, човече!
    А ти питай някой познат историк, ама не от новоизлюпените, защо Русия обявява война на Османската империя, когато най-малко е била готова за нея?!

    Е, те заради такива българи като теб ще носим още срама на челото!
    Гнусни, жалки, малки човечета!

 14. Въпроса за армията е прост като фасул.

  Първо „американската“ армия е точно толкова американска, колкото „българската“ е българска. Що дири „българската“ армия в Афганистан ???
  Т.е. съвременната армия е „професионална“, не наборна. Т.е. популацията не иска да носи риска на самоотбраната си 🙂 а го „поверява“ на глобалния елит, който я облага с данъка „инфлация на долара“ за да плаща на профита 🙂 и естествено да печели от това. Гледали ли сте печалбите на топ оръжейните корпорации? Съмнявам се, а би трябвало. Току що платихте, не само през инфлацията бая скъпа сделка за самолети 😉 . Питайте Велизар Шаламанов 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=F3_EXqJ8f-0
  https://www.youtube.com/watch?v=-yN1qZE-o8A

  Taka, че руснаците, които бавно и последователно се отървават от глобалистките слуги на собствения си елит, рано или късно ще дефинират всички подобни елити за врагове, както и Китай. Това е разликата в ценностите. Русия си има нейни си приоритетни ценности, различни от тези на глобалистките слуги. Освен това те не само ни слагат в този списък. Те го правят вече и във филмите си.

  https://www.youtube.com/watch?v=mVpwkXZTsOg&list=PLmXgLXSHQ7rmFJLONWkT_F7CZ-7nUgNHM&t=2400s – помните ли „Ракетите“ във Варна 🙂 , Той е главния конструктор, една от най-светлите личности от съветско време. Нещо като „морския“ Королев. Не бих се учудил ако „Посейдон“-а се подпира и на неговите разработки, а и не само той, например „Шквал“-а и т.н.

  Т.е. проблема на нас българите в момента е, че не различаваме глобалистките от българските ценности и това ни слага в тоя кюп.

  Господа и другари интелектуалци вие сте на ход 🙂 – дефинирайте истинските ценности на българите и тогава бавно и полека народа ще порастне с няколко века 😉 !

  “ 1. Пътят е един за Изтока и Запада. Неговото име е РАЗЛИЧАВАНЕ.
  2. Веднъж попитаха Господаря на Смокиновото дърво: „Как се постига различаване?“ „С взиране“ – отговори той. „Взира се онзи, който има чисти Очи. И тъй, братя, пазете чистотата на Очите си. Пазете очите на Сърцето си от Кал, Прах и Сенки. Пазете ги от Мрежа, Вихър и Отражения.“
  3. Попитаха Пазителя на Скрижалите: „Какво е това, Господи? Не можем да разберем словата на Твоята Мъдрост! Обясни ни смисъла на тия загадки!“
  4. И рече тогава Пазителят на Скрижалите: „Калта е видимото, Прахът е създаденото отвън, Сенките са създаденото отвътре.“
  „Мрежата е изкушението, Вихърът е Грехът, Отраженията са формите на долните области. А Сърцето да стои над всички Области.“
  5. „Ние чухме Господаря на смокиновото дърво и получихме откровение от Пазителя на скрижалите. Бяхме тринадесет души. Сега сме седмина. Защото другите погинаха. Пазете се от погиване, братя мои!“
  6. Лесно е да кажеш: „Търси Пътя“! Мъчно е да укажеш Пътя.
  7. Лесно е да изречеш: „Прави това и онова“. Мъчно е да помогнеш.
  8. Първото ми слово, братя мои: „Ако не помогнете, не ще ви помогнат.“
  „Растете като помагате на другите, оплодявайте жената във вас, синове на Неплодието. Множете се в излияния на Милостта и разливане на Благодат!“
  9. Не се излага Пътя в имена и догми. Не е спасила догмата никого още.
  10. Не търсете правила и не възхвалявайте продавачите на норми. Лесно се говори, мъчно се пояснява.
  11. Aз излагам само как се върви, вие сами знаете къде.“

  http://www.imadrugpat.org/bogomili/knigazakachestvata.html

 15. Какво търси в момента 30 000 американска армия на територията на България ? Защо всички средства за масова информация в държавата мълчат за това ?

 16. „Русия, колко ни плени,
  туй име свято, родно, мило….“
  Ех, Дядо Вазов…..
  Русия, беше „надежда в нашите злини“, а сега е враг!
  За угода на шепа идиоти, които при първия изстрел ще заминат за чуждо земните си имоти.
  Нинова, искаш ли да победиш на изборите?
  Имаш само един ход!

 17. Преди време някъде срещнах предположението, че с натрапването на русофобията у нас се цели настройване на българския народ срещу Русия, нещо, което не би имало как да им си получи, но още повече и обратното – настройването на руския народ срещу България, небагодарна и предател и оставаме съвсем сами, без никой зад гърба ни, със съсед военния колос Турция. И го постигнаха, благодарение на продажната ни и проста върхушка!!

 18. Подлогите на уса, ГЬОНМЕТА от целия политически спектър постигнаха целта си!

 19. Сега ще видим, дали “приятелите” от югоизток няма да се възползват. Тогава вдички ще видим, че “стратегическия ни партньор” няма да си мръдне пръста, щото му е изгодно да има напрежение тук.
  И така, драги зрителе… Въпрос на време е. Те си работят хората, ние нека се надхващаме със селските я си манталитет

 20. Това е ПОКАЗНО САМОУБИЙСТВО, КРЕТЕНИЗЪМ ПРИЕМАН С ГЛУХО МЪЛЧАНИЕ. Ако не вярвате на кой да е, не знаете ли какво ни завеща сляпата прорицателка баба Ванга. Колко трябва да сме тъпи и бездейни, само с (ДАЙ БОЖЕ) не става. Излязоха една шепа кретени да пазят Толупа, да го пазят срещу кого бе изроди. От кого ще ви спасява Вашингтон, от Русия ли??? Американците си гледат интереса, ние от глад и мизерия ли ще мрем. Не виждаме ли какво стана в десетки страни, където са минали Янките-глад, смърт и мизерия. Това ли искаме????

  1. Тези, които решават не са гладни нито мизерстват, а за нас, за България – въобще не им пука!!

 21. Нямаше да има Белене ако не си бяхме нарязали 4-те реактора!!!Нарязахме и SS-23 че нашите партньори с втората по численност войска-турците били уплашени!!
  Защо ли без сметка Укрите искат да минава транзитен газ през тях!!!Изгубихме 800 000 000 на година!!!

 22. И малките деца знаят, че пътя на България минава през връзка с Русия. Да „благодарим“ на туземната колониална администрация за слугинажа. Разходихме се в целия диапазон от 16-та република до дъното – черния списък. Газта и нефта сега ще поскъпнат, оттам горивата и тока, оттам всичко останало. Руски туристи ще видим на кукуво лято. Евала на всички участвали в театъра, а всички ние ще платим сметката…

 23. Ние ot ЦРУ твърдо подкрепяме суверенитета на България и още веднъж заставаме заедно с нея срещу злонамерени действия на нейна територия, поради което ще съдействаме за настаняването на още 30 хиляди души-маймуни войска в базите ни на ваша територия. При евентуална война с Русия, българският народ да се ебе в гъза не ни интересува , защитаваме само нашите маймуни в армията на USA ,хахахах.

 24. От вчера сутринта България е поставена в списъка с неприятелските на Путин държави. Това стана ясно. Макар че вероятно и внуците на внуците ни ще плащат за кепезлъците на Бойко Борисов, още наречен Тиквата, теманите му в посока Кремъл, милиардите изсипани в Белене и разни потоци от които очевадно няма никакква сметка, освен плащай народе, байно, и иди си на майно.

 25. Това е поредната обида за България, нанесена от собствените ѝ властимащи. Да се чуди човек от къде се пръкнаха всички тези крадливи безродници, нагли и разгащени. Прави са руснаците, че не искат да дружат с нас. Те видяха що за стока сме

  1. Дотук ни докара колониалната гербаджийска хунта. Вече остава само да отменим 3-ти март като национален празник.

 26. Честито!Честито на всички българи!Доживяхме!Честито на Атлантическия клуб,където за мое изумление е член и проф.Минеков.Честито на партията на Христо Иванов и по специално на избраните депутати!? шаламанов,атанасов и др.п.Честито на Кулезич,на Сашо Диков,на Дани Митов,на Боец и цялата останала паплач.С обединени усилия в интерес на шепа изменици и мошеници ни вкарахте в чудовищния списък на Майката,родила своето дете,да има право да го унищожи с най-модерната си технология

 27. Е ми другарки и другари от управляващата глутница слагайте си гумените ръкавици ,защото започва дезинфекция със Новичок,хахахаха.

  1. Следващият ход на Русия ще бъде пълна забрана за руски туристи да посещават България, както се случи с Турция, която продава оръжие на Украйна. Тогава кой ще компенсира загубата на поминъка на десетки хиляди семейства? Пазарджишката фуста Захариева ли? Дебелият банкянски г*з ли? Онова педерастче Георг ли? Мизерабъла Паси и г-жа Кремче? Мустафата? Кой? Никой.

   1. A ne е моя работа да храня комунистически свине , аз съм последната дупка на кавала , те скоро като спрат и газа ,ще цъфнем и вържем ,налъмите ,хахахах.

   2. Вече спряха директните полети до България. Следващите стъпки ще са още по строги. Честито на тиквите оставят хиляди семейства без поминък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *