« Върни се назад Публикувано на 21.03.2022 / 9:40

БЪЛГАРИТЕ НАЕМНИЦИ ЛИ СМЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКОТО НИЩО, КОЕТО НИ СЕ ПРЕДЛАГА С АПЛОМБ И СЕ ИЗРАЗЯВА ОТ ШЕПА НАЕМНИЦИ -ЕНИЧАРИ?

Българите наемници ли сме или живеем в суверенна държава на хиляди години?

Това, което ни предложи ЕС и НАТО е да живеем с 300-400 лева на месец /разбирайте с около 13 лева на ден/. За работещите бедни, които нямат и един милион граждани, великия и богат ЕС предлага малко над 1000 лева заплата или 500 евро, колкото са социалните помощи в почти фалиралата държава САЩ и под  социалните помощи в сринатите икономики на държавите от централна Европа.

След почти 20 години членство ние получаваме даровете на ЕС под формата на тотална бедност! И унижения.

Вчера говорителят на САЩ за Украйна, мосю Зеленски, направи заявка за почти неизбежна Трета световна война. Зная, че ви звучи като мистичен разказ, но и преди започването на ПСВ и ВСВ хората на тази кървава планета не са вярвали, че това е възможно. Дори във вестниците издадени два дни преди започването на конфликта не са отразени някакви притеснения от тях. И изведнъж, дум! Така работи този материален свят.

Доскорошните конспиративни теории за човешки апакалипсис и пълна редукция на човечеството, новият ноев ковчег и прочее започват да се приближават до вратите на домовете ни.  Не защото някаква си мижава територия на планетата с името „Украйна“ се бори за американските и европейски интереси на нея, а защото замисълът на големите играчи зад завесата включва формален повод за световна война, настройка на общественото съзнание в посока на неизбежна война, мотивация на световния елит и граждани да воюват и като последна фаза следва пълно разгръщане на военните действия и постигане на очакваните от тях резултати. И вие трябва да направите всичко това защото сте убедени, че го искате, но не знаете как стигнахте до желанието си да умирате. Да погребвате децата си.

И за какво трябва да умирате?

За онези дарени от ЕС за вас 400 лева или за другите 1000 нищо не означаващи лева, които „цивилизования свят“ ви е определил? За американските интереси в света ли? Да не би защото някой друг ваш съгражданин има различно от вашето мнение по въпроса? Защото искате да се „пробвате“ в истинска война и така да усетите себе си и вътрешните си проблеми? Защото сте толкова забогатели, нямате никакви финансови задължения и ще браните с вашата и кръвта на децата си голямото ви богатство? Да не би заради европейските ценности да искате кървава война на всяка цена?

Питам, просто питам. Правя го днес когато все още сте живи, имате физическо тяло, глас, разум и сърце. Утре може да нямате тези екстри.

И в крайна сметка българите наемници ли сме на евроатлантическото нищо, което ни се предлага с апломб? И се изразява от шепа наемници-еничари.

Не съм наемник, нито предател и…отказвам да бъда! Не, не и не.

Николай Марков

«