« Върни се назад Публикувано на 25.04.2014 / 16:14

„БЪЛГАРИТЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ПОВЕЧЕ” – МОТОТО НА „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА”. БАРЕКОВ ЗОВЕ НА ДЕБАТ БОРИСОВ И СТАНИШЕВ

 

„Българите заслужаваме повече“ е мотото „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“, с което коалицията започва кампанията си за вота за Европейски парламент. Вместо звезди и партийни лидери четирите формации избраха обикновени хора да говорят за тях в предизборните клипове. За пореден път коалицията дава думата на онези, които избират. Това са хора, които бяха заедно с партньорите от съюза по площади, театри и читалища по време на стотиците срещи и дискусии из цялата страна.

Стартът на кампанията ще е в сградата на Пловдивския панаир.

Лидерите на основните партии в България трябва да излезем на дебат за европейските избори. Това обяви председателят на България без цензура Николай Бареков на старта на предизборната кампания. Той призова Сергей Станишев, Бойко Борисов, Лютви Местан и Волен Сидеров да се включат в лидерски дебат с него.

 „Станишев ходи да снима предизборни клипове в някаква боксова зала. Но нека да излезе на истинския ринг срещу мен. Нека Местан, Борисов и Станишев да се подложат на проверка по операция „Чисти ръце”.Тя ще отнеме години, нека се оттеглят от политиката и да оставят партиите си на по-млади хора, каза още Бареков.

Afera.bg

«