Публикувано на 13.03.2008 / 18:29

Българин: Ченгета от ДАНС, не се правете на ощипани, ако искате информация, ще ви я дам!

 

 

Читател на afera.bg, очевидно добре информиран в четири коментара под статията “Разузнавачи проспали трафик на 100 млн. евро” рисува с едри шрихи контрабанда, която се вихри от 1995 година необезпокоявано в столицата.

Читателят се е подписал като “Българин” и пише следното:

“Какво толкова има да се разследва и от неща известни от години да се "измисля голямата работа" на ДАНС. На всички е известен и БОСА, и КАНАЛА! Идете на база 3 на Илиянци и ще видите частна митница, работеща сьвместно сьс срьбски,македонски и бьлгарски МАФИОТИ.

До тяхните "митнически складове" се транспортират стоките от Турция, Китай и Дубай, след което се продават на Илиянския пазар, или се изнасят след подмяна на документи за Сьрбия и Македония. Само че пешките,които работят за тази дейност си работят необезпокоявани от 1995 година. Самоковеца беше убит, но останаха да действат други групировки като тези.

Та да си продьлжа мисьлта. АПОЛО И БОЛКАН влязоха в бизнеса пьрвоначално с виетнамците, водейки ги по Турция и никой нямаше право освен тяхните камиони, да влиза в базата на Илиянци. След това дойдоха китайците и т.н. И сега никой друг, освен групировката АПОЛО И БОЛКАН няма право да внася стоки в тези бази, собственост на БСП, уж собственост на небезизвестния Петко Нейков с поставено лице един циганин Иван Иванов.Става вьпрос за зареждане на магазините.

И така изпьлнителите са Антон, Венци, Даниела и др. Пазар "АРЕНА" обаче се управлява от друг изпьлнител много добре известен с деянията си ПЕШО.

Главните играчи, както винаги са в сянка. Това са Алексей Петров, Иво Русинов, Кольо Колев, тук там се споменава за участие на Б.Б. Тук искам да подчертая, че дейността на базите имат и друго лице. Чрез 3 база се перат пари и се източва ДДС. От срьбска страна тартор е братовчед на небезизвестния ФАРУК. ФАРУК е изгонен от НСС за десет години от Бьлгария, което не му пречи да си движи бизнеса. Той е от Зигмунския клан.Но какво от това?

И тази дейност се извьршва в Бьлгария повече от 12 години. И за какво са ни служби без КОНТРОЛ като ДАНС, когато ние обикновенните люде знаем повече от тях, и ако те знаят нещо, то е защото ние им подаваме по малко информация от време на време. Защото преди няколко години бе направен обиск на фирмите на тази групировка на ул.”Николай Коперник” и бяха иззети доста документи, но какво от това.

Друг небезизвестен играч в така наречения ХОЛДИНГ е Иво Ушегшлов. А близьк роднина на Кольо Колев си работи в ДАНС. Всички тези момчета си имат и отбор по футбол.Това е отботьт на гр.Ихтиман. Всички са спонсори. А един пьк известен под името Неделчо Мадока/Неделчо Димитров-представител на "Мадок"за Бьлгария/,сьщо спонсор на този футболен клуб, "случайно" е в Управителния сьвет на ИПОН. Е…може би хората случайно споменават и Б.Б. в тази далавера?

Ако някой от ДАНС иска да му дам още информация за други далавери, нека пише в този сайт. От 19 години чакам напразно да си отиде долнопробната комунистическа система,но май няма да дочакам…”.

Afera.bg приветства всяка информация и данни, които читателите на сайта поднасят за разкриването на корупцията в държавата. На пощата на сайта всеки, който иска може да подаде сигнал, документация, или просто да сигнализира за нечия крупна афера.

Надяваме се и новосформираната Държавна агенция за сигурност да си размърда задника и ако наистина не знае, да пита.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Българин: Ченгета от ДАНС, не се правете на ощипани, ако искате информация, ще ви я дам!”

  1. Господи,ако те има,помогни на бьлгарина да се отьрси от страха си!Братя и сестри,ако сьберем на стадион Васил Левски всички МУТРИ И ДЕПУТАТИ няма да го напьлнят!Толкова ли Ви харесва да Ви льжат и ограбват 19 години?И като си пуснете телевизора в кьщи да виждате едни и сьщи несменяеми физиономии?Защо се страхувате да изразявате мнението си?Не разбирате ли,че след няколко години няма да я има Бьлгария?!Бьлгария е за нашите деца и внуци.Ако трябва с крьв да си я вьрнем!!!

  2. Просто пропуснах да подчертая,че и друг небезизвестен играч в така наречения ХОЛДИНГ е Иво Ушегшлов.А близьк роднина на Кольо Колев си работи в ДАНС.Всички тези момчета си имат и отбор по футбол.Това е отботьт на гр.Ихтиман.Всички са спонсори.А един пьк известен под името Неделчо Мадока/Неделчо Димитров-представител на „Мадок“за Бьлгария/сьщо спонсор на този футболен клуб „случайно“ е в Управителния сьвет на ИПОН.Е…може би хората случайно споменават и Б.Б. в тази далавера?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *