« Върни се назад Публикувано на 11.09.2014 / 21:17

Българинът е рядко просто животно и голям предател по душа. Да не съм чул колко много сме дали на света, защото на света може да сме дали, но не и на България!

БесилкаИсках да напиша нещо, ама няма смисъл. Защото ще напиша друго нещо, дето още по-малко има смисъл. Днес видях една госпожа – наконтена, спретната… отиваше на срещата с Миков в Поморие. Същата госпожа е също толкова ентусиазирана и пламенна, когато в Поморие има някакви срещи на ГЕРБ. Посещава и тях.
За година и половина се нагледах и на бизнесмени, мачкани и рекетирани от ГЕРБ, а някои дори вкарвани в ареста, че не дават кинти. Но те сякаш изведнъж забравиха какво им се е случило и станаха много близки с кметовете на ГЕРБ.
Сега остава и вложителите в КТБ да забравят до 5 октомври кой е виновен за КТБ (ГЕРБ и ДПС) и да гласуват за БОСТАН-а.
Вижте, българинът е рядко просто животно и голям предател по душа. Ако не вярвате – справка с историята. От там ще разберете колко български владетели – ханове, князе, царе, – са станали жертва на противниците си в битка и колко на среща с Танатос, уредена от българи. За турското робство няма да споменавам, защото тогава на българите им е било хубаво – на тях им харесва да имат господар, да се прекланят пред чужденците и да ближат задници.
Е, не всички, но повечето…
Историята се повтаря. Еволюцията на българския народ и нация е нулева. Във всяко едно отношение. И да не съм чул колко много сме дали на света, защото на света може да сме дали, но не и на България!
Стоян Тончев

«