« Върни се назад Публикувано на 25.02.2023 / 17:37

БЪДЕЩЕТО Е НА ПАРТИЯ, КОЯТО ДЕУКРАЙНИЗИРА БЪЛГАРИЯ! НЕ РУСОФИЛСКА, А ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ПЛЪЗНАЛАТА УКРАИНСКА ЗАРАЗА! ЕХ, БОГИ!, НЯКОГА ГИ СМАЗАХМЕ, АМА ДНЕС ЗАРАДИ КОГО ДА ТРЪГНЕМ?!? НО! АКО СЕ КАЧИШ НА КОНЯ, АЗ ЩЕ ТИ ВЕЯ ЗНАМЕТО!

На предстоящите избори нищо добро не може да се случи. Под външен диктат ще се сформират антинародни коалиции, които точно заради това, ще виждат все по-отдалече властта.

Бъдещето е на партия, която спечели доверието на избирателите, че ще деукрайнизира България.

Не русофилска, а партия, която ще ни отърве от плъзналата украинска зараза, обхванала Запада.

Точно такава партия може да измете застоялото политическо блато, което ще трябва да изтърпим поне още веднъж. И стига им толкова.

Богомил Бонев
Бележка на Веселина Томова:
Ех, Боги, толкова ми е тъжно, като те чета! Някога ги пометохме и за мен беше чест да бъда рамо до рамо с теб! Днешните мръсници украйнофили, тогава ти забиха мръсен нож в гърба, но им показахме как можем да ЗАСТАНЕМ и на косъм не победихме. Днес, Брат ми, заради кого да тръгнем?!? Измекяр до измекяр, предател до предател, гнили души, червясали от алчност, продадени на сатаната, продажници мръсници… Тоя път не нож в гърба ще ни забият, а направо ще ни разстрелят! Изпитвам го всеки ден от „приятел“ до „приятел“. Но! Ако се качиш на коня, аз ще ти вея знамето!

«